Oldal frissítése

HOYA 82mm PRO 1D DHMC

HOYA 82mm PRO 1D DHMC

A HOYA PRO 1D DHMC UV szűrő a nappali fotózásra alkalmas többcélú fotószűrők kategóriájába tartozik, ezért egyáltalán nem szükséges eltávolítani a lencsét. Használatakor jobb képélességet és pontosabb színegyensúlyt érhet el. Az alkalmazott UV-szűrő elnyeli az ultraibolya sugárzást, ami gyakran homályos vagy másképp homályos fényképeket eredményez, amelyek mind fekete-fehér, mind színes fotózásra alkalmasak. Az előny továbbá, hogy növeli a lencse lencse mechanikai ellenállását, így nem könnyű karcolás vagy más módon károsítani.

Főbb jellemzők

  • Mechanikus objektívlencsék védelme
  • Továbbfejlesztett színvisszaadás az UV abszorpciónak köszönhetően
  • Alkalmas fekete-fehér és színes fotózásra is
  • Magas fényáteresztés
  • CCD vagy CMOS érzékelőkhöz használható

DHMC felületkezelés

A DHMC felületi szűrők kiválóan képesek minimalizálni a szűrő felületének visszaverődését , csökkentve a villámcsapást és az élesítést. A DHMC többszörös rétegződésének köszönhetően a szűrők valóban nagy fényáteresztéssel büszkélkedhetnek. A Hoya UV szűrők éles, kontrasztos képet biztosítanak, tökéletesen kiegyensúlyozott színekkel.

Sorozat PRO 1D

A PRO 1D sorozat 1 mm-es vékonyfilmes lencséket tartalmaz , de kifejezetten CCD vagy CMOS érzékelőkhöz való használatra tervezték. 

Kód:  XXHO025j
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20