Oldal frissítése

82 mm HOYA PRO 1D DHMC

4,8 4 értékelés
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

82 mm HOYA PRO 1D DHMC

A HOYA PRO 1D DHMC UV szűrő a nappali fotózásra alkalmas többcélú fotószűrők kategóriájába tartozik, ezért egyáltalán nem szükséges eltávolítani őket a lencséről. Használatuknak köszönhetően jobb képélességet és pontosabb színegyensúlyt érhet el. Az UV-szűrő elnyeli az ultraibolya sugárzást, ami gyakran homályos fényképeket eredményez. Alkalmas fekete-fehér és színes fotózásra is. Előnye továbbá, hogy növeli a lencse lencse mechanikai ellenállását, így nem könnyen karcolódik vagy sérül meg.

A DHMC felületi szűrők kiválóan képesek minimalizálni a szűrő felületének visszaverődését, csökkentve a tükröződést és az életlenséget. A DHMC többszörös rétegződésének köszönhetően a szűrők nagyon nagy fényáteresztéssel büszkélkedhetnek. A Hoya UV szűrők éles, kontrasztos képeket biztosítanak tökéletesen kiegyensúlyozott színekkel.
A PRO 1D sorozat 1 mm-es vékony lencséket tartalmaz, amiket kifejezetten CCD vagy CMOS érzékelőkkel való használatra terveztek.
Műszaki adatok:
Filter típusa:UV
Felületkezelés:
DHMC
Szűrő átmérő:
82 mm

Paraméterek

Szűrő típusa

Szűrő típusa UV

Átmérő

Szűrő átmérője 82 mm

További tulajdonságok

Szűrő típusa Klasszikus
Felületkezelés DHMC
Kód:  HO025j
Termékszám:  UV82PROD
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05