Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

82" LG 82UN85003LA

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

82" LG 82UN85003LA

LG 82UN85003LA Real 4K TV a végtelen szórakozásért

Az LG 82UN85003LA UHD televízió a tartalmak megtekintésének egy teljesen új szintjét hozza el. Legyen szó akár filmek vagy sportmérkőzések nézéséről vagy játékokról, mindig számíthatsz a finom részletekben és élénk színekben gazdag páratlan 4K képvilágra. Az LG UHD televízióval tökéletesen valósághű kép vár rád, amely négyszer magasabb felbontású, mint a klasszikus Full HD kép.

Tévézés magasabb szinten

Az LG 82UN85003LA okos TV intelligens harmadik generációs 4K processzorral büszkélkedhet, amely felismeri a lejátszott tartalom típusát és a megszerzett információnak megfelelően optimalizálja a videó és audió kimenetet a legjobb végeredmény érdekében. Élvezd a kifogástalanul éles és tiszta, zajmentes képvilágot minden részletében lenyűgöző kontraszttal.

Kényelmesebb élet az intelligens LG ThinQ AI technológiával

Az intelligens LG ThinQ AI technológia támogatja a hangvezérlést, így kényelmesen vezérelheted az otthonodban található okos készülékeket. Ehhez nincsen szükséged távirányítóra, egyszerűen mondd hogy "Hi, LG" majd pedig add ki a feladatot vagy tedd fel a kérdésedet. Az LG ThinQ AI fokozatosan, a Deep Learning technológia segítségével tanulja meg a preferenciáidat, így minél többet használod, annál jobban működik.

Élvezd a digitális mozihoz hasonló valósághű élményt

Nézz filmeket úgy, ahogyan a készítők megálmodták

FILMMAKER MODE üzemmódban a processzor automatikusan kikapcsolja a mozgás kisimítás funkciót a maximális mozihatás eléréséhez. Ezáltal a kedvenc zenéidet és más tartalmakat az alkotók kreatív elképzelésének megfelelően tekintheted meg, az audiovizuális élmény pedig vetekszik a digitális moziéval.

Intelligens képoptimalizálás

Az intelligens Dolby Vision IQ funkció az adott tartalom műfajának illetve a szoba fényviszonyának megfelelően szabályozza a kijelző fényerejét, színeit és kontrasztját.

LG 82UN85003LA HDR támogatással

Az LG 82UN85003LA TV támogatja a fejlett HDR magas dinamikatartományú formátumokat, mint például a HDR 10 Pro és a HLG Pro. Ezáltal képes minden egyes részletet megjeleníteni a világos és a sötét jelenetekben is. A végeredmény pedig rendkívül éles kép magas kontraszttal illetve élénk és valósághű színekkel, amelyek Téged is magukkal ragadnak.

Ultra Surround technológia

Az LG 82UN85003LA UHD televízió nagy teljesítményű hangszórói több virtuális audio csatornát hoznak létre a még inkább lehengerlő audio élmény érdekében. Sokkal tisztábban hallod majd a csendes párbeszédeket és a környezeti hangokat is, úgy, mintha éppen az adott jelenetben lennél.

A multimédiás központod

Minden új dokumentumfilmet, filmet és sorozatot egy helyen megtalálsz. Az LG 82UN85003LA intelligens UHD televízió támogatja az olyan népszerű alkalmazásokat, mint például az Apple TV, Netflix és az LG Channels.

Az LG UHD TV-vel egyetlen mérkőzésről sem maradsz le

A Sport értesítés funkciónak hála még akkor sem maradsz le a kedvenc sportcsapatod mérkőzéseinek fontos részleteiről, hogyha egy másik műsort vagy filmet nézel. A Sport értesítés a mérkőzés előtt, közben és után is tájékoztat.


Az LG 82UN85003LA valósághű játékélményt nyújt

Az LG 82UN85003LA alacsony késleltetéssel kivételesen sima játékélményt nyújt, lehetővé teszi a játékosoknak, hogy azonnal reagáljanak arra, ami éppen a kijelzőn történik. A részletes 4K HDR felbontás támogatásával és az Ultra Surround hang technológiával olyan lenyűgöző játékkörnyezetet teremthetsz, amely teljesen levesz a lábadról.

Maximálisan sima játék

Az LG 82UN85003LA televízió az ALLM (Auto Low Latency Mode) támogatással és eARC csatornával biztosít magasabb frissítési frekvenciát. A HDMI 2.1 technológia gondoskodik a mozgó tartalom gyors továbbításáról magasabb felbontásban, amelynek hála a játék cselekménye tökéletesen sima és szinkronizált lesz.

Merülj el a játékban

A HGiG üzemmód a legjobb, a televízió teljesítményéhez és specifikációihoz illő grafikát nyújtja. Az LG 82UN85003LA UHD televízió a különböző játékok széles választékát kínálja, mindeközben pedig biztos lehetsz abban, hogy a játékokat minden tekintetben kifogástalan módon jeleníti meg.


Okosabb élet a webOS rendszerrel

Az LG 82UN85003LA okos televízió a webOS operációs rendszerrel és intuitív felhasználói felülettel vezérelhető, amely hozzáférést garantál az olyan népszerű alkalmazásokhoz vagy online streaming szolgáltatásokhoz, mint a Netflix, a YouTube vagy a Prime Video. A webOS a multimédiás tartalmak lejátszásához szükséges alkalmazásokat, internetes böngészőt vagy hangkeresés funkciókat is tartalmaz.

Az LG 82UN85003LA első osztályú dizájnt kínál, amely fokozza a nézői élményt

Az LG 82UN85003LA intelligens 4K TV első pillantásra lenyűgöz 82"-es képátlójával illetve az ultravékony keretekben is megnyilvánuló minimalista és alaposan átgondolt formatervezésével, amellyel bármilyen belső térbe remekül illik.


Paraméterek

Energiacímke 2021

Képátló és felbontás

Képátló 82 " (208,28 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 3840 × 2160 Mpx

Kijelző

Technológia LCD LED
Egyéb kijelző technológiák HDR

Rendszer

Operációs rendszer WebOS
Típus Smart TV

Évjárat

Évjárat 2020

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások YouTube, Netflix, HBO Max, Skylink Live TV, Apple TV
SMART funkciók HbbTV, Okos távirányító, Hangvezérlés, Webböngésző

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Felvétel USB-re, Fényérzékelő

Játék jellemzői

Játék jellemzői Gamer mód

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, Apple AirPlay 2, DLNA
Be- és kimenetek USB, LAN, HDMI 2.1, HDMI 2.0, Digitális optikai/digitális hangkimenet, Komponens, CI+ 1.4
HDMI 4 ×
USB 3 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 185 cm
Magasság 112,8 cm
Mélység 33,3 cm
Magasság talp nélkül 106,8 cm
Mélység talp nélkül 8,99 cm
Talapzat szélessége/lábak közötti távolság 171 cm
Tömeg 47 kg
VESA felfüggesztés 600×400

Szín

Szín Fekete

Csomag tartalma

Távirányítót tartalmaz Smart

Szín

Szín Fekete
Kód:  WK612h02
Termékszám:  82UN85003LA
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10