Oldal frissítése

77" Panasonic TX-77MZ2000E

Ingyenes
szállítás boltjainkba
1 712 990 Ft

77" Panasonic TX-77MZ2000E

Szívesen élveznéd mozi minőségben a filmeket otthonod kényelméből is? Ebben az esetben tökéletes választás számodra ezen Panasonic televízió. Élvezd a nagyszerű vizuális élményt, köszönhetően a fejlett OLED technológiának és HDR10, HDR10+, HLG és Dolby Vision IQ szabvány támogatásnak. Biztos meglepő lesz számodra a filmek és sorozatok óriási tárháza olyan közkedvelt szolgáltatóktól, mint a YouTube, NETFLIX vagy a Voyo. A dinamikus jelenetek szerelmeseit is elkápráztatja 100 / 120Hz képfrissítési frekvenciája. Gamer mód örvendezteti meg a legigényesebb játékosokat is. Azért, hogy a fantasztikus látványon túl nagyszerű hangzásban is részünk legyen, 170W-os Soundbar hangszóró felel. Eme Panasonic Smart TV a modern My Home Screen operációs rendszerrel van ellátva, és egy igazán elegáns kialakítás fokozza megjelenését. A TV megjelenését fekete szín varázsolja tökéletessé. Ha a TV-t a falra szeretnénk szerelni, VESA szabványú tartóra lesz szükségünk, melynek méretei 400×300 mm. A távirányító megtalálható a csomagban.

Televízió 77
Televízió 77

77" Panasonic TX-77MZ2000E TV lényegesebb tulajdonságai

  • A csodálatos Panasonic televízióval otthon is átélheted az igazi mozi élményt
  • Lenyűgöző vizuális élmény köszönhetően a modern OLED technológiának, és HDR10, HDR10+, HLG és Dolby Vision IQ szabvány támogatásnak
  • 100 / 120Hz-es képfrissítési frekvencia az akciójelenetek szerelmeseinek
  • A fantasztikus hangzásért 170W-os Soundbar hangszóró felel
  • Élvezd a részletes 4K Ultra HD felbontást 77" képátló mellett
  • Ezen Panasonic Smart TV a fejlett My Home Screen operációs rendszert kapta
  • Egyéb rendelkezésre álló funkciók HDR
  • Dolby Atmos és Térhangzás biztosítja a tökéletes hangzást
  • A közkedvelt okos funkciók között szerepel: HbbTV, hangvezérlés és webböngésző
  • Egyéb népszerű funkciói: hang-kalibrálás
  • Élvezd kedvenc filmed vagy sorozatod az olyan népszerű alkalmazásokkal, mint YouTube, Netflix, Voyo, Disney+, Apple TV és Amazon Prime Video

A képernyő lenyűgöző látványt nyújt

Csak dőlj hátra, szabadulj meg a problémáktól, és élvezd a részletgazdag 4K Ultra HD felbontást 77" képátló mellett. Eme Panasonic TV rendkívül éles és részletes kép megjelenítésére képes a nagy számban elhelyezett pixeleknek hála. A 4K jelölés azt jelenti, hogy négyszer annyi képpontot kapott, mint a standard Full HD képernyő. A kép 3840 × 2160 felbontással rendelkezik, amely rendkívüli élességet garantál.

Televízió 77
Televízió 77

OLED technológia, amely egyedi és természetes színélményt garantál

Ezen OLED technológiát használó TV nagyszerű látványt biztosít. Az OLED kijelző magas kontraszttal, széles látószöggel, gyors válaszidővel és merész színekkel tűnik ki. Képes megjeleníteni a valóban fekete árnyalatokat az egyes pixelek be- és kikapcsolásával. Az OLED kijelző minimális energiafogyasztásra van optimalizálva, mivel csak a az éppen bekapcsolt pixelek fogyasztanak energiát.

Támogatja a HDR formátum szélet skáláját

Köszönhetően a TV High Dynamic Range (HDR) funkciójának egyaránt a jelenet világos és sötét részén is részletgazdag képet kapunk. Konkrétan olyan szabványokkal kompatibilis, mint HDR10, HDR10+, HLG és Dolby Vision IQ. A kép fényereje az aktuális jelenet alapján van beállítva a HDR10 által. Hála a HDR10+ technológiának, az aktuális képkocka alapján dinamikusan változik a kép fényereje. A Dolby Vision IQ a Dolby Vision továbbfejlesztett verziója. A TV-re szerelt érzékelő segítségével, ez az okos technológia képes elemezni a környezeti fényt, és az alapján állítja be a tökéletes képet.

Légy legyőzhetetlen gamer ezzel a lenyűgöző Panasonic TV-vel

A beépített játékos funkciónak hála előnyre tehetsz szert a konkurens játékosokkal szemben. A jó grafika, gyors reakció és rövid válaszidő nagyban hozzájárul a győzelemhez. A remek gamer mód funkcióval biztosan nagy élmény lesz a játék. Ez a remek Panasonic TV rendkívül hatékony monitorként funkcionál, amely kielégíti még a legigényesebb játékosok igényeit is.

Az operációs rendszer végtelen szórakozási lehetőségeket kínál

Ezen My Home Screen okos TV sok érdekes funkciót tartogat, mint Amazon Alexa. Meg tudunk majd osztani tartalmat vezeték nélkül, illetve kitükrözhetjük mobilunkat vagy számítógépünket, használhatjuk a hangasszisztenst, és csatlakoztathatjuk a TV-t az okos otthonunkba. A hangasszisztens könnyedén a útmutatóvá válhat az elektronika világában. Leegyszerűsíti kedvenc videóink megtalálását az alkalmazásokban, ami különösen praktikus lesz a legfiatalabb nézők számára. Könnyedén felfedezik kedvenc meséjüket, és nem kell használniuk a számukra bonyolult billentyűzetet.

Használd ki a fejlett Panasonic TV összes okos tulajdonságát

Hála a hozzáadott HbbTV funkciónak, a TV interaktívabb élménnyé válik., amely lehetőséget ad a felhasználók számára, hogy személyre szabják TV-zési szokásaikat, és hozzáférjenek egyéb online forrásokhoz és funkciókhoz úgy, hogy nincs szükség további eszközök csatlakoztatására, illetve más alkalmazás megnyitására. Könnyedén megnyithatjuk a webböngészőt a TV-n keresztül. Böngéssz a neten közvetlenül a TV képernyőjén. Köszönhetően az okos funkcióknak böngészhetsz az interneten, információkat kereshetsz, videókat nézhetsz, online tartalmakat streamelhetsz, kommunikálhatsz a közösségi médián keresztül és így tovább.

A tökéletes TV, ami mindenki igényeit kielégíti

Olyan vezeték nélküli kapcsolatokat biztosít más intelligens eszközökhöz, mint WiFi, Bluetooth és Chromecast. Olyan technológia biztosítja a moziszerű élményt, mint Dolby Atmos és Térhangzás. A Dolby Atmos technológia 3D térhangzást biztosít több csatornán keresztül. Például az egyik csatorna tartalmazhatja a lövöldözés, a másik pedig a fegyvermechanika hangját, így a hang sokkal pontosabban és valósághűbben fog terjedni a térben. A TV hangkalibrációs funkcióval van felszerelve, amely lehetővé teszi a hangbeállítások módosítását a szoba akusztikai jellemzőinek vagy a felhasználó személyes preferenciáinak megfelelően. A TV kiértékeli azt a környezetet, ahol található, és kalibrálja az audio paramétereket annak érdekében, hogy elérje az optimális hangteljesítményt.

Élvezd a korlátlan hozzáférést a multimédiás tartalmakhoz

Ez a remek Panasonic OLED TV biztosan le vesz a lábadról multimédiás funkcióival. Amennyiben nincs időd megnézni kedvenc műsorod, csak rögzítsd USB-n keresztül egy merevlemezre, és megnézheted később. Ha nem megy semmi érdekes a TV-ben, csak csatlakoztass egy külső meghajtót USB-n keresztül, hogy lejátszhasd saját tartalmaid. Biztos jól jön majd a Skylink fastscan funkció, amely egy speciális szkennelési mód használatával gyorsan és hatékonyan találja meg a TV- és rádiócsatornákat.

Méretek:

107,3 × 172,3 × 35 cm (magasság × szélesség × mélység)

Talp nélküli méretek:

105 × 7,8 cm (magasság × mélység)

Tömeg:

43 kg

Maximum felbontás:

4K Ultra HD

HDMI:

4 ×

USB:

3 ×

Tuner típusa:

DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C és Kettős

Be- és kimenetek:

USB, LAN, HDMI 2,1, fejhallgató kimenet és digitális optikai/digitális hangkimenet

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 77 " (195,58 cm)
Felbontás 4K Ultra HD

Kijelző

Egyéb kijelző technológiák HDR
Támogatott HDR szabványok HDR10, HDR10+, HLG, Dolby Vision IQ

Rendszer

Operációs rendszer My Home Screen
Típus Smart TV

Évjárat

Évjárat 2023

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások YouTube, Netflix, Voyo, Disney+, Apple TV, Amazon Prime Video
SMART funkciók HbbTV, Hangvezérlés, Webböngésző
Kompatibilitás hangasszisztenssel Amazon Alexa

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Felvétel USB-re, Skylink Fast Scan

Játék jellemzői

Játék jellemzői Gamer mód

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, Chromecast
Be- és kimenetek USB, LAN, HDMI 2.1, Fejhallgató kimenet, Digitális optikai/digitális hangkimenet
HDMI 4 ×
USB 3 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C, Kettős

Méretek és tömeg

Szélesség 172,3 cm
Magasság 107,3 cm
Mélység 35 cm
Magasság talp nélkül 105 cm
Mélység talp nélkül 7,8 cm
Talapzat szélessége/lábak közötti távolság 50 cm
Tömeg 43 kg
VESA felfüggesztés 400×300

Szín

Szín Fekete

Audió

Hangszóró teljesítmény 170 W
Zabudované audio Soundbar
További audió tulajdonságok Hang-kalibrálás

Energiacímke 2021

Csomag tartalma

Távirányítót tartalmaz Klasszikus
Kód:  WX244u7a3a
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  TX-77MZ2000E
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10