Oldal frissítése

75" Toshiba 75U6863DG

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

75" Toshiba 75U6863DG

Az igazi pihenéshez elengedhetetlen egy olyan televízió, amelyik tökéletes képfelbontással és számtalan hasznos funkcióval rendelkezik. Az óriási, 75 " méret a(z) Ultra HD 4K felbontással együtt pont megfelelő a nagyobb nappalikba. A páratlan, 4K felbontás abszolút sima és mély képet kínál. Az LCD LED technológia nagy teljesítményű diódákkal biztosít különböző fehér árnyalatokat egészen a képernyő sarkáig. A Smart TV technológia végtelen lehetőségeket kínál a praktikus alkalmazásoknak köszönhetően.

A(z) 75" Toshiba 75U6863DG televízió legfontosabb funkciói

  • A 4K felbontás egészen új TV-nézési élményt garantál
  • A(z) HDR dinamikus tartomány kivételes dinamikát és természetesebb renderelést nyújt
  • 50 Hz frissítési frekvencia a sima képért
  • 75" képátmérő
  • Ún. „piros gomb” funkció, amivel pl. TV-programok, korábbi TV-műsorok, vagy akár játékok listáin keresgélhetünk
  • Integrált WiFi az egyszerű internetcsatlakozáshoz
  • Mód flashdiskre történő mentésre, sorozatok rögzítésére és jövőbeni lejátszására
  • VESA szabványos tartóhoz azonnal használható nyílásokkal egymástól 600×400 mm távolságra például falra történő rögzítéshez
  • A DVB-T2 - HEVC típusú tuner olyan szabvány, ami nélkül hamarosan nem lesz lehetséges a földi sugárzású TV-adás fogása

A(z) Toshiba televízió exkluzív képminősége

A legigényesebb nézők közé tartozol? A(z) 75" Toshiba 75U6863DG fantasztikus felbontásával épp neked készült. A 4K jelzés négyszeres számú pixelt jelent a készüléken az átlagos Full HD televíziókhoz képest. Tehát a kép 3840×2160 pixelt tartalmaz, ami magas szintű részletességet eredményez. Még kisebb távolságról történő nézéskor sem változik a képminőség, teljesen éles marad. A nagyszerű képmegjelenítést számos minőségi tartalomnál, pl. Blu-ray lemezeknél élvezheted. Még a kisebb felbontásban felvett klasszikus filmeket vagy sorozatokat is megpróbálja feljavítani a televízió , amivel a képük kicsit finomabbá válik. A nagy felbontás kedvező mellékhatása a különböző okos alkalmazások és funkciók gyorsabb működése, mivel ezek a TV-k erősebb hardverrel vannak felszerelve.

A(z) 75" Toshiba 75U6863DG tunerei és egyéb hasznos funkciói

A DVB-S2 tunernek köszönhetően műholdas jeleket is tud venni, ami nagyon népszerű a széleskörű lefedettség és csatornaválaszték miatt. Kábeles adás esetében a(z) 75" Toshiba 75U6863DG ún. DVB-C tunerrel lehet csatlakoztatni. Számtalan smart funkcióhoz internet szükséges, amelyhez a készülék hagyományos csatlakozóval van ellátva. Ha nincs bevezetve a nappaliba a megfelelő kábel, a televíziót a hálózathoz csatlakoztathatod WiFi használatával is. Csakúgy, mint a számítógépen, a speciális szolgáltatások és alkalmazások mellett hagyományos webböngésző is elérhető. Egy másik készülékkel történő párosításhoz Bluetooth technológia használható. Praktikus funkció, hogy külső meghajtóról is le tud játszani tartalmakat USB port segítségével. Ezzel a készülékkel külső meghajtóra is felvehetők tartalmak.

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 75 " (190,5 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 3840 × 2160 Mpx

Kijelző

Technológia LCD LED
Egyéb kijelző technológiák HDR

Rendszer

Operációs rendszer Saját OS
Típus Smart TV

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások YouTube, Netflix
SMART funkciók HbbTV, Webböngésző

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Felvétel USB-re

Csatlakozás

HDMI 3 ×
USB 2 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 168,4 cm
Magasság 99,4 cm
Mélység 38,1 cm
Magasság talp nélkül 96,7 cm
Mélység talp nélkül 7,3 cm
Tömeg 43,5 kg
VESA felfüggesztés 600×400

Szín

Szín Fekete
Kód:  WB066d
Termékszám:  75U6863DG
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15