Oldal frissítése

75" Sony Bravia XR-75Z9K

+ BRAVIA CORE 24 hónapra + 10 film ingyen
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

75" Sony Bravia XR-75Z9K

Ajánlott ehhez a modellhez

Sony Bravia XR-75Z9K

Új technológiákat keresel, vagy csak szeretnéd feldobni a nappalidat? Akárhogy is, a Sony Bravia XR-75Z9K okostévé garantáltan tetszeni fog, hiszen garantáltan fokozza a filmnézés élményét. Élvezd a 3D térhatású hanggal kiegészített 8K képet, amely tökéletesen illeszkedik az akcióhoz! Mindezt tovább fokozza a Sony Bravia XR-75Z9K televízió modern, keret nélküli kialakítása. Ez azonban csupán töredéke annak, amit a Sony új tévéd kínál.

Élvezd a 8K képet úgy, ahogy a szemünk látja

A Sony Bravia XR-75Z9K hihetetlenül mély, természetes, részletes, színgazdag és a lehető legélethűbb képeket nyújt. A forradalmi processzor elemzi az emberi nézőpontot, és egy pillanat alatt rengeteg elemet képes átnézni és optimalizálni. Ez a technológia élethű képet eredményez a Sony Bravia XR-75Z9K televízió képernyőjén, tele részletekkel és élethű kontrasztokkal.

A Sony BRAVIA XR-75Z9K okostévé előnyei

Prestige állítható állvány

Az állvány kialakítása az ízlésednek megfelelően állítható be. A Sony Bravia XR-75Z9K televízió univerzális tévéállvány három irányban állítható - normál a képre való összpontosításhoz, keskeny, amely ideális a kisebb polcokhoz, és egy harmadik beállítás a soundbar számára.

Sony Bravia XR-75Z9K keret nélküli kialakítással

A Sony Bravia XR-75Z9K televízió keret nélküli kialakítású, így a keret helyett magára a képre összpontosíthatsz.

Kiváló design, amely minden oldalról érvényesül

Az ügyesen elhelyezett konzolok elrejtik az összes kábelt, amely a Sony Bravia XR-75Z9K televízióhoz vagy a készüléktől indul. A TV minden oldalról jól néz majd ki.

Vezéreld a Sony Bravia XR-75Z9K TV televíziódat a hangoddal, és válassz a Google TV széles választékából

Használd a hangod, hogy megtaláld a kívánt műsort a Sony Bravia XR-75Z9K televíziódon. Bemondhatod a teljes címet, vagy megadhatsz egy általános parancsot, amely segítségével megnézheted a kiválasztott műfajban található szélesebb választékot. A Google TV-n több mint 700 000 filmhez és műsorhoz férhetsz hozzá a streaming szolgáltatással.

Sony BRAVIA XR-75Z9K

A PlayStation 5 konzolra szabva

A Sony Bravia XR-75Z9K televízió azonnal felismeri, hogy éppen játékot játszol vagy filmet nézel. A bemeneti késleltetés minimalizálása érdekében automatikusan játékmódba kapcsol. Így egyetlen ellenfél sem fog meglepni. PlayStation 5-höz csatlakoztatva a TV teljesítménye optimalizálva van. Még egy izgalmas játékjelenet nagy kontrasztja sem fog meglepetést okozni - a HDR felbontással mindig mindent tökéletesen láthatsz. A HDMI 2.1 segítségével a kompatibilis játékokban akár 120 sn képkockasebesség is elérhető.

A Sony Bravia XR-75Z9K tévé belsejében egy kognitív intelligenciával rendelkező processzor található

Az egyedülálló Cognitive Processor XR processzor a tévénézést egy újabb szintre emeli. Ennek a processzornak köszönhetően a Sony Bravia XR-75Z9K televízió tudja, hogyan látnak és hallanak az emberek. Ezért olyan optimalizált képet és hangot kapsz, amellyel az akció sűrűjében találod magad.

Valósághű képmélység

Az XR Contrast Booster 20 tevhnológia beállítja a fényerőt, hogy sokkal világosabb fényeket és mélyebb feketéket jelenítsen meg. Ez lélegzetelállító kontrasztot biztosít a Sony Bravia XR-75Z9K televízió számára. Az egyedülálló XR Backlight Master Drive technológia tökéletesen szabályozza a Mini LED háttérvilágítást, így olyan fényerőben élvezheted, mint még soha.

Hagyd, hogy a 3D-s térhatású hang körülvegyen

Felejtsd el a külső hangszórókat az egész szobában, a Sony Bravia XR-75Z9K televízió négy magassugárzót rejt közvetlenül a keretben. Emellett az XR Surround technológiát használja a térhatású hangzás megteremtéséhez, hogy átfogó tartalomnézési élményt nyújtson. Az XR Sound Position funkcióval a Sony Bravia XR-75Z9K tévé képét valósághű, az akcióhoz tökéletesen illeszkedő hangzás egészíti ki.

Videokonferenciák a Sony 75Z9K segítségével

Kommunikálj távolról a nagy TV-képernyőn keresztül, és élvezd a valósághűbb kommunikációt közvetlenül a nappalidban! A Zoom for TV és a Google Meet alkalmazás támogatásával a BRAVIA CAM kamerához csatlakoztatott Sony Bravia 75Z9K televízión keresztül könnyen csatlakozhatsz videokonferenciához, akár a családtagjaiddal, a barátaiddal vagy a munkatársaiddal kommunikálsz. A BRAVIA CAM kamera emellett érzékeli, hogy milyen messze vagy a tévétől, és a távolságnak megfelelően adja meg a kép- és hangbeállításokat.

A Sony Bravia XR-75Z9K kíméli a környezetet

A Sony Bravia XR-75Z9K tévé alkatrészei SORPLAS újrahasznosítható műanyagból készülnek, amely 85%-os újrahasznosítási aránnyal büszkélkedhet. A televízió által használt technológiák, pl. szintén energiahatékonyak.

Paraméterek

Energiacímke 2021

Képátló és felbontás

Képátló 75 " (190,5 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 7680 × 4320 px

Kijelző

Technológia LCD LED
Egyéb kijelző technológiák HDR
Támogatott HDR szabványok HDR10

Rendszer

Operációs rendszer Google TV
Típus Smart TV

Évjárat

Évjárat 2022

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások YouTube, Netflix, Prima+, SkyShowtime, Canal+, MAGENTA TV, SledovaniTV, Apple TV, OKTAGON TV
SMART funkciók HbbTV, Hangvezérlés

Játék jellemzői

Játék jellemzői Gamer mód, VRR (Variable Refresh Rate)

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, Chromecast
Be- és kimenetek USB, HDMI 2.1, HDMI 2.0
HDMI 4 ×
USB 2 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2

Méretek és tömeg

Szélesség 167,1 cm
Magasság 99,8 cm
Mélység 39,6 cm
Magasság talp nélkül 97,1 cm
Mélység talp nélkül 7,4 cm
Talapzat szélessége/lábak közötti távolság 167 cm
Tömeg 49,1 kg
VESA felfüggesztés 300×300

Szín

Szín Fekete

Csomag tartalma

Távirányítót tartalmaz Smart
Kód:  WS7912c
Termékszám:  XR75Z9KAEP
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10