Oldal frissítése

75 "Sony Bravia KD-75ZF9

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

75 "Sony Bravia KD-75ZF9


A ZF sorozat a legújabb X1 Ultimate képfeldolgozó processzort kombinálja a 4K Ultra HD felbontással és az Android okos operációs rendszerrel. Élvezd a lenyűgöző képvilágot mély színárnyalatokkal és éles részletekkel illetve a páratlan hangzást az egy pár 10 wattos hangszóróból. Továbbá a Triluminos és a X-Wide-Angel technológiák érdeme, hogy vibráló színárnyalatok várnak rád, bármilyen szögből is tekinted meg a televíziót.



A legerősebb hardver a csúcsminőségű képért

Az X1 Ultimate processzor páratlan teljesítménnyel bír. Egyszerre több száz különböző objektumot dolgoz fel a képernyőn és használja azokat a színek, a fényerő, a kontraszt és a legapróbb részletek kiigazításához. A Sony Bravia KD-75ZF9 televízióval és az X-tended Dynamic Range Pro technológiával számíthatsz a fekete árnyalatokra illetve a természetes színekre. Az X-Motion Clarity gondoskodik a kép sima és zavartalan mozgásáról illetve a precíz és fényes képvilágról még a gyors jelenetek esetében is. A televízió támogatja a HDR formátumokat, amely magában foglalja a HDR10 szabványt is.



Sony Bravia KD-75ZF9

Dolby Vision

Tartalmazza azt a HDR funkciót, amely még inkább hasonlít a mozi élményéhez. A Dolby Vision fényesebb színeket és sötétebb fekete árnyalatokat kölcsönöz.

Sony Bravia KD-75ZF9

Hangvezérlés

Többé már nem szükséges időt töltened a fárasztó manuális kereséssel. Csak mondd ki, amit meg szeretnél találni, a televízió pedig máris elvégzi a munkát helyetted. Az Android televízió elérhető hangalapú keresése lehetővé teszi a Google keresés használatát gépelés nélkül.

Sony Bravia KD-75ZF9

Bluetooth

Csatlakoztass BLUETOOTH® kompatibilis eszközt a televízióhoz és élvezd a könnyű vezeték nélküli szórakozást. A készülékhez Bluetooth kapcsolatra képes fejhallgatót is párosíthatsz, így pedig élvezheted a kedvenc műsoraidat vagy zenéidet zavartalanul és megszakítás nélkül.




Sony Bravia KD-75ZF9

Chromecast

A BRAVIA® modern beépített Chromecast funkcióval érkezik, így kényelmesen tekintheted meg az olyan szolgáltatók szórakoztató tartalmait, mint például a YouTube™ vagy a Netflix, mindezt pedig akár a saját készülékedről a BRAVIA® televízió képernyőjén. Használhatod az Android vagy iOS™ operációs rendszeren futó készülékeket vagy a laptopot is.

Sony Bravia KD-75ZF9

CLEAR PHASE

A nagy teljesítményű számítógépes modell elemzi, majd pedig kompenzálja a hangszóró pontatlanságait. A mért adatokat arra használja, hogy kiküszöbölje a zavaró elemeket (a hangszóró szintjének emelkedése és csökkenése). Az így kapott hangzás pedig teljes mértékben tökéletes.

Sony Bravia KD-75ZF9

S-FORCE

Az S-Force Front Surround technológia olyan hangszínteret kölcsönöz, amely magával ragad az akció kellős közepébe. Az agy által harmonizált hangforrásokat imitálja, hogy létrehozza a megfelelő hangerőt, időbeli eltolódást és hanghullámspektrumot - ehhez pedig csupán a bal és a jobb oldali hangszórócsatornákra van szüksége.


Az okostévé mint középső hangszóró

A Sony Bravia KD-75ZF9 okostelevízió 3 aktiváló rendszerrel illetve az Acoustic Surface Audio+ technológiával ellátott egy pár beépített mélynyomóval rendelkezik. Ezáltal ideális középső hangszóróként is a párbeszédek illetve a vokál meghallgatására. A hangzása teljesen lenyűgöz és magával ragad egyenesen a cselekmények közepébe.



NETFLIX szolgáltatás

Az Android operációs rendszerrel és az új 4K televízióval kényelmesen tekintheted meg az összes kedvenc műsorodat a NETFLIX-en. Ez a szolgáltatás egy olyan különleges alkalmazást biztosít, amely megkönnyíti az új műsorok megtekintését.


Izgalmas szórakozás 4K HDR-ben

A 4K televízió és a HDR együttese a filmnézés illetve a játékok egy teljesen új érzését hozza el. Képes kezelni a legtöbb HDR formátumot, mint például a HDR10 és a Hybrid Log-Gamma.


Játék HDR-ben

A Sony 4K HDR televíziók remek kiegészítőként szolgálnak a PlayStation 4 és a PlayStation 4 Pro játékkonzolokhoz.


Élénk, teljes színek bárhonnan

Nem számít, hogy hol ülsz, biztos lehetsz abban, hogy a kedvenc tartalmaidat első osztályú minőségben tekintheted meg. Az X-Wide Angle technológiának hála problémamentes, élénk és valósághű színek és realisztikus árnyékok várnak rád a Triluminos kijelzőn



Paraméterek

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Képátló és felbontás

Képátló 75 " (190,5 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 3840 × 2160 Mpx

Kijelző

Technológia LCD LED
Egyéb kijelző technológiák HDR
Támogatott HDR szabványok HDR10, Dolby Vision, HLG

Rendszer

Operációs rendszer Android
Típus Smart TV

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások YouTube, Netflix, HBO Max, Apple TV, Facebook
SMART funkciók HbbTV, Okos távirányító, Hangvezérlés, Webböngésző

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Felvétel USB-re, Fényérzékelő

Játék jellemzői

Játék jellemzői Gamer mód

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, Apple AirPlay 2, DLNA, Miracast
Be- és kimenetek USB, LAN, HDMI 2.0, Fejhallgató kimenet, Digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+
HDMI 4 ×
USB 3 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 167,6 cm
Magasság 103,9 cm
Mélység 39,9 cm
Magasság talp nélkül 96,3 cm
Mélység talp nélkül 6,7 cm
Tömeg 40,1 kg
VESA felfüggesztés 400×300

Szín

Szín Fekete
Kód:  WS1020b6a
Termékszám:  KD75ZF9BAEP
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15