Oldal frissítése

75" LG 75NANO76

4,9 9 értékelés
Ingyenes
szállítás boltjainkba
339 900 Ft

75" LG 75NANO76

Szívesen élveznéd otthon is a filmeket mozi minőségben? Akkor jó választás lehet számodra ez a nagyszerű LG TV. Élvezd a nagyszerű vizuális élményt, hála a fejlett NanoCell technológiának és HDR10 és HLG szabvány támogatásnak. Biztosan jól jön majd a filmek és sorozatok hatalmas választéka az olyan közkedvelt szolgáltatóktól, mint a YouTube, NETFLIX vagy a Voyo. A gyors jelenetek rajongóit is lenyűgözi 50 / 60Hz képfrissítési frekvenciája. Gamer mód nagyszerű választás lesz az igényes játékosok számára is. A fantasztikus látványvilágon túl, a remek hangzásért 20W-os hangszóró felel. Eme LG Smart TV a korszerű WebOS operációs rendszerrel büszkélkedhet, és egy igazán lenyűgöző kialakítás fokozza megjelenését. A TV megjelenését fekete szín egészíti ki. VESA szabványú konzolra lesz szükségünk a TV falra való függesztéséhez, melynek méretei 400×400 mm. A távirányító része a csomagolásnak.

Televízió 75
Televízió 75

75" LG 75NANO76 TV kulcsfontosságú jellemzői

  • A csodálatos LG televízióval otthon is átélheted az igazi mozi élményt
  • Lenyűgöző látványvilág hála a modern NanoCell technológiának, és HDR10 és HLG szabvány támogatásnak
  • 50 / 60Hz-es képfrissítési frekvencia a dinamikus jelenetek szerelmeseinek
  • A nagyszerű hangzásért 20W-os hangszóró felel
  • Élvezd a precíz 4K Ultra HD felbontást 75" képátló mellett
  • Eme LG Smart TV a modern WebOS operációs rendszert támogatja
  • Direct LED háttérvilágítással rendelkezik
  • Rendelkezésre álló funkciók HDR
  • Ultra Surround biztosítja a mozis hangélményt
  • A közkedvelt okos funkciók között szerepel: HbbTV, okos távirányító, gesztusvezérlés, hangvezérlés, webböngésző és 360°-os videó lejátszása
  • Válogass népszerű filmek és sorozatok között olyan alkalmazásokban, mint O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Disney+, Skylink Live TV, SkyShowtime, MAGENTA TV, Telly, Apple TV és Amazon Prime Video

Lenyűgözően éles kép

Szabadulj meg a problémáktól, és élvezd a részletgazdag 4K Ultra HD felbontást 75" képátló mellett. Ez a nagyszerű LG televízió rendkívül részletes képi megjelenítésre képes, köszönhetően a képernyő egész területén nagy számban elhelyezett pixeleknek. A 4K címke jelentése, hogy négyszer annyi képponttal van ellátva, mint a Full HD képernyő. A kép 3840 × 2160 képpontból tevődik össze, így minden film vagy egyéb műsor minőségromlás nélkül streamelhető a képernyőre. A Direct LED technológia precíz zóna-háttérvilágítást tesz lehetővé, amely intelligensen alkalmazkodva a kép tartalmához a legjobb kontrasztot és képalkotást garantálja.

Televízió 75
Televízió 75

NanoCell technológia, amely garantálja a valósághű és természetes színeket

Ezen NanoCell technológiát használó TV nagyszerű látványt nyújt. A NanoCell technológiával adott a széles látószög, így a kép akkor is konzisztens marad, ha oldalról nézzük.

A TV kompatibilis a különféle HDR formátumokkal

Ez a TV támogatja a High Dynamic Range (HDR) technológiát, amely lehetővé teszi a részletek jobb megjelenítését a jelenet sötét és világos részein egyszerre. Konkrétan olyan szabványokkal kompatibilis, mint HDR10 és HLG. A kép fényerejét a HDR10 úgy állítja be, hogy az alkalmazkodjon az aktuális jelenethez.

Televízió 75
Televízió 75

Légy top gamer ezzel a lenyűgöző LG TV-vel

A játékos funkciónak köszönhetően előnyre tehetsz szert a konkurens gamerekkel szemben. A játékokban elengedhetetlen a jó grafika, gyors reakció és a rövid válaszidő. Az izgalmas gamer mód funkcióval biztosan élvezni fogod a játékot. Ezen LG TV rendkívül hatékony monitorként funkcionál, amely kielégíti még a legigényesebb játékosok igényeit is.

A legmodernebb operációs rendszer végtelen szórakozási lehetőséget biztosít

Eme WebOS smart TV sok érdekes funkciót rejt, mint például Google Assistant és Amazon Alexa. Lehetőségünk lesz vezeték nélkül tartalmat megosztani, vagy kitükrözni mobilunkat, illetve számítógépünket, használhatjuk a hangasszisztenst, és csatlakoztathatjuk a TV-t az okos otthonunkba. A hangasszisztens tanácsadónkká válhat az elektronika világában. Nagyon egyszerűvé varázsolja kedvenc videóink megtalálását az alkalmazásokban, ami különösen praktikus lesz a legfiatalabb felhasználók számára. Könnyedén megtalálják kedvenc meséjüket anélkül, hogy manuálisan kellene beírniuk a címet a billentyűzeten. Ezentúl lehetőségünk lesz az összes csatlakoztatott eszközt egyetlen intelligens vezérlővel irányítani. Csak nyomjunk meg egy gombot, és a kedvenc streaming szolgáltatásunk megjelenik a TV-n.

Használd ki a modern LG TV összes okos tulajdonságát

A HbbTV funkciónak hála a TV interaktívabb élménnyé válik., amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy személyre szabják TV nézési szokásaikat, és hozzáférjenek egyéb online forrásokhoz és funkciókhoz anélkül, hogy további eszközöket kelljen csatlakoztatniuk, vagy alkalmazások között váltaniuk. A rendelkezésre álló verzió HbbTV 2.0. Próbáld ki kézmozdulatokkal is vezérelni a TV-t. Képesek leszünk beállítani a hangerőt, csatornát váltani, navigálni a menüben, és így tovább. Könnyedén megnyithatjuk a webböngészőt a TV-n keresztül. Közvetlenül a TV képernyőjét használhatod a böngészésre. Az smart funkciókkal böngészhetsz az interneten, információkat kereshetsz, videókat nézhetsz, online tartalmakat streamelhetsz, kommunikálhatsz a közösségi médián keresztül és így tovább. Népszerű funkció a 360°-os videólejátszás. 360°-os lejátszáskor minden irányból megtekinthető a videó. Ez lehetőséget ad arra, hogy olyan rejtett részleteket fedezzünk fel, amelyeket a hagyományos videókban nem látnánk.

Élvezd a határtalan multimédiás tartalmakat

Ez a fejlett LG NanoCell tévé elvarázsol multimédiás funkcióival. Amennyiben más elfoglaltság miatt nem tudod megnézni kedvenc műsorod, csak vedd fel USB-n keresztül egy merevlemezre, és nézd meg később. Ha kezd unalmas lenni a műsor a TV-ben, csak csatlakoztass egy külső meghajtót USB-n keresztül, hogy lejátszhasd saját tartalmaid. Praktikus extra a Skylink fastscan funkció, amely egy speciális szkennelési mód használatával gyorsan és hatékonyan találja meg a TV- és rádiócsatornákat. Az alap szállodai módnak köszönhetően módunkban áll csatornákat leblokkolni, korlátozni a hangerőt, és egyéb funkciókat beállítani.

Méretek:

104,5 × 167,8 × 37,8 cm (ma×szé×mé)

Talp nélküli méretek:

96,4 × 5,99 cm (magasság × mélység)

Tömeg:

34,6 kg

Maximum felbontás:

4K Ultra HD

HDMI:

3 ×

USB:

2 ×

Tuner típusa:

DVB-T2 HEVC, DVB-S2 és DVB-C

Be- és kimenetek:

USB, LAN, HDMI 2,0, digitális optikai/digitális hangkimenet és CI+

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 75 " (190,5 cm)
Felbontás 4K Ultra HD

Kijelző

Technológia NanoCell
Egyéb kijelző technológiák HDR
Támogatott HDR szabványok HDR10, HLG

Rendszer

Operációs rendszer WebOS
Típus Smart TV

Évjárat

Évjárat 2022

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Disney+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Telly, Apple TV, Amazon Prime Video
SMART funkciók HbbTV, Okos távirányító, Gesztusvezérlés, Hangvezérlés, Webböngésző, 360°-os videó lejátszása
Kompatibilitás hangasszisztenssel Google Assistant, Amazon Alexa

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Felvétel USB-re, Skylink Fast Scan, Hotel mód, Fényérzékelő

Játék jellemzői

Játék jellemzői Gamer mód

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2, DLNA, Miracast
Be- és kimenetek USB, LAN, HDMI 2.0, Digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+
HDMI 3 ×
USB 2 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 167,8 cm
Magasság 104,5 cm
Mélység 37,8 cm
Magasság talp nélkül 96,4 cm
Mélység talp nélkül 5,99 cm
Talapzat szélessége/lábak közötti távolság 89,5 cm
Tömeg 34,6 kg
VESA felfüggesztés 400×400

Szín

Szín Fekete

Audió

Hangszóró teljesítmény 20 W

Energiacímke 2021

Csomag tartalma

Távirányítót tartalmaz Smart

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia
Kód:  WK612g021
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  75NANO763QA
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20