Oldal frissítése

75" Hisense H75N6800

Ingyenes
szállítás boltjainkba
567 370 Ft

75" Hisense H75N6800



Egy ultravékony TV 4K felbontással

A Hisense H75N6800 az intelligens funkciókat, a legkorszerűbb technológiákat és a csúcsminőségű képernyőt ötvözi, amely gazdag színskálát nyújt a bonyolultabb képek megjelenítésénél is. A legakciódúsabb felvétel élessége biztosítja a nagysebességű képfeldolgozást 2400 Hz PCI értékkel, és 120 Hz frekvenciával.  


A Hisense H75N6800 legfontosabb jellemzői  

  • Átló mérete 75 "(190 cm)
  • Ultravékony kivitelezés keskeny kerettel
  • Képfelbontás 4K Ultra HD 3840 × 2160 px
  • Vidaa átlátható felülettel az okos szórakozáshoz
  • Minden funkció gyors működése (4 magos processzor)
  • A DVB-S2 / C / T2 HEVC (H.265) fogadása
  • Decoder H.265 videó streameléshez is
  • Vezeték nélküli csatlakozás WiFi hálózaton keresztül
  • 3 × USB foglalat mind a lejátszáshoz, mind a programok rögzítéséhez
  • 4 × HDMI, CI+, LAN, DLNA, MHL, HbbTV (2.0)

Intuitivní ovládání funkcí

A Vidaa felhasználói felülete

A modern és átlátható Vidaa környezet az Androidból származik, és lehetővé teszi a TV rendszer és a Google Playen elérhető alkalmazások gyors vezérlését, beleértve az online szolgáltatásokhoz és multimédiás tartalmakhoz való könnyű hozzáférést a csatlakoztatott külső forrásokból. A rendszer gyors és simán fut, a négymagos processzornak köszönhetően . 

A képminőség javítása

A képminőség javítása

A 4K Upscaling funkció az FHD jelet 4K minőségre kódolja, így a néző maximális képminőséget élvezhet alacsonyabb felbontású tartalom mellett is. Az egyes képpontok standard 4-szeres növekedése helyett a 4K Upscaling funkció kiszámítja az összes szomszédos képpont színét, és automatikusan mérlegeli, hogyan kompenzálhatja a legjobban ezeket a képpontokat.

Olyan kép, mint a való világban

A Hisense TV fejlett technológiájának köszönhetően olyan tökéletes képet nyújt, amely a lehető legközelebb áll a valóságos képi világhoz. A LED világítás és a Hi-View technológia pontos vezérlésével a TV gazdagabb fekete, világosabb fehér színt és részletesebb képet biztosít élénk színekkel, ami Téged is lenyűgöz majd.

Nagy dinamikatartomány

Nagy dinamikatartomány

A HDR Supreme technológia hatékonyan növeli a képminőséget és a dinamikus tartományt, így minden részlet tökéletesen látható lesz. A kapott kép a fények és az árnyékok csodálatos egyensúlyának köszönhető, anélkül, hogy sötét részeben torzulás keletkezne.

Pontosabb képalkotás

Pontosabb képalkotás

A Hisense Local Dimming funkció lehetővé teszi a kép pontosabb megjelenítését, köszönhetően az egyedi LED-eknek, amelyeknél intenzívebb fekete szín szükséges. Továbbá ez a funkció javítja a válaszidőt, hogy pontosabb színes kijelzőt, gazdagabb kontrasztot és nagy képélességet biztosítson.

Dokonalý pohyb

A mozgás tökéletessége

A Hisense H75N6800 Motion Estimate és Motion Compensation (MEMC) technológiát alkalmaz a képek gyorsaságának növelése érdekében. A Backlight Scan technológiával a mozgás folyékonyan és simán jelenik meg, az egyes fázisok látható sávjai nélkül, amelyeket különösen a sport szerelmesei fognak értékelni.

Gazdag kontraszt

Gazdag kontraszt

A nagy kontrasztaránynak köszönhetően a Hisense TV pontosabb színvisszaadást mutat a mélyebb fekete és világosabb fehér színeknek köszönhetően. A helyi fényerősségi megoldás több részre osztja a megvilágítást, és egy meghatározott zónát állít be  a kontraszt hangsúlyozására.

Gazdagabb színpaletta a jobb élményért

Amikor nézed a képernyőt, olyan, mintha épp az ablakon néznél ki. A Wide Color Gamut technológia ugyanis javítja a háttérvilágítást és a színszűrők közötti átbocsátást, ami szélesebb színspektrumot eredményez, mint sok hagyományos LED TV esetében. Az eredmény egy tökéletes, színes, élénk szín, amely elkápráztat.

Készen áll a jövőre

Készen áll a jövőre

A Hisense televíziók kompatibilisek a H.264 - Advanced Video Coding (AVC) - és a H.265 - HEVC - kodekekkel. Ezeknek a kodekeknek köszönhetően nem jelent problémát a 4K felbontás lejátszása még egy új DVB T2 digitális adás után sem.

Sdílení obsahu přes Wi-Fi

Tartalom megosztása a Wi-Fi felületen keresztül

Csatlakoztasd a Hisense TV-t a vezeték nélküli hálózathoz a Wi-Fi felületen, és könnyedén megoszthatsz képeket, videókat, zenét és hasonlókat a hordozható eszközödről közvetlenül a nagy tévé képernyőjére. Ezenkívül vezeték nélküli módon is vezérelheted az összes műveletet a mobiltelefonodról vagy a tabletedről.

Online streamování obsahu

Online tartalom 4K-os streaming

Az ujjaddal egy érintéssel eljuthatsz a 4K tartalom hihetetlen világába, ahol maximálisan részletesen megtekintheted az összes filmet, ami teljesen elvarázsol majd. Egyszerűen csatlakoztasd a TV-t egy hálózathoz, válassz ki egy csatornát, és semmi sem akadályoz meg abban, hogy elmerülj a történetben.

Youtube, Netflix, Amazon

Hozzáférés a kedvenc szolgáltatásaidhoz

Egyetlen gomb megnyomásával a vezérlő azonnali hozzáférést biztosít a kedvenc YouTube, Netflix, Amazon szolgáltatásaidhoz, amelyen keresztül több száz kiváló minőségű filmet és sorozatot élvezhetsz. Már nem kell behódolnod a televíziós műsoroknak, hiszen azt nézhetsz, amire épp kedved van.


Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 75 " (190,5 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 3840 × 2160 Mpx

Kijelző

Technológia LCD LED
Egyéb kijelző technológiák HDR

Rendszer

Operációs rendszer Vidaa
Típus Smart TV

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások YouTube, Facebook
SMART funkciók HbbTV, Webböngésző

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Felvétel USB-re

Csatlakozás

HDMI 4 ×
USB 3 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 167,8 cm
Magasság 103,1 cm
Mélység 35 cm
Magasság talp nélkül 96,3 cm
Mélység talp nélkül 8 cm
Tömeg 37,3 kg
VESA felfüggesztés 400×400

Szín

Szín Szürke
Kód:  HIS020x2
Jótállás: 21 hónap
Termékszám:  H75N6800
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15