Oldal frissítése

70" NEC MultiSync E705

Kiegészítők a termékhez

70" NEC MultiSync E705

E sorozatú sikeresen kiegyensúlyozza a lenyűgöző vizuális teljesítményt megfizethető nagy formátumú bemutatók kompromisszumok nélkül. Tartalmaz funkciókat egyéni használatra nyilvános területeken, mint például az USB média lejátszó, hangszóró és egy ütemező. Ül a vállalati és oktatási környezetben, valamint a megjelenítő feliratok és a feliratok múzeumok, a szociális és a kiskereskedelmi környezetben az üzemideje 12 óra egy nap, a hét 7 napján. A modellt is adunk környezeti fényérzékelő beállításához a kép aktuális feltételek és a több csatlakozó, beleértve a LAN hálózati menedzsment.

legfontosabb jellemzői

  • Kereskedelmi / nyilvános kijelző az üzemideje 12 óra egy nap, a hét 7 napján
  • Extra nagy felbontást és kontrasztot a lenyűgöző részletességgel
  • Nagy kép nézve bárhonnan
  • Környezeti fényérzékelő optimalizálja a fényerőt és energiát takarít meg
  • Keskeny profil és a keret, hogy maximalizálja az élvezet és egyszerű telepítés
  • LED-es háttérvilágítás csökkenti az energiafogyasztást ...
  • Önálló (USB lejátszó, hangszóró, 24 órás időzítő)
  • Digitális és analóg bemenetek rugalmas integrációját a A / V infrastruktúra
  • Bővített csatlakoztathatóság LAN berendezések, beleértve a hálózati menedzsment

Játék erőfeszítés nélkül

A kijelző tervezték direkt külön művelet, amely lehetővé teszi a beépített USB média lejátszó, hangszórók és tervezési feladatokat. USB média lejátszó támogatja a különböző formátumú kép és videó fájlokat, így játszhat nélkül egy külső lejátszó. Nem kell, hogy utólag közel a forrása a bemutatót.

modern festészet

Kijelző technológia alapján VA gazdagabb színeket és legkövetkezetesebb nézet, hogy mit keres a bárhol. Együtt full-HD kép egy kiváló minőségű a sokszínű multimédiás tartalmat. Összehasonlítva az előző generációs nyilvános kijelző, ez a modell a LED háttérvilágítás, amely csökkenti az energiafogyasztást, tartósabb, egy kisebb profilt, keret és a súly. Ennek köszönhetően kínál meglepően alacsony TCO és karbantartásmentes működés.

még tökéletes

A kép lesz az azonos minőségű, nem számít, mi történik. Környezeti fényérzékelő automatikusan beállítja a háttérvilágítás függően környezeti megvilágítás. Még ha megfordul a felhők a nap, minden kép látható lesz ugyanazon a szinten. A technológia nem csak csökkenti az energiafogyasztást, hanem teremt jó feltételeket a szemet. Megakadályozza a felesleges fényerőt és a kép túl sötét.

Paraméterek

Tulajdonságok és funkciók

Funkciók Automatikus fényerő szabályozás

Szín

Szín Fekete

Üzemidő

Üzemidő 12 h/nap
Kód:  WN358f
Termékszám:  60003928
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05