Oldal frissítése

65“ Thomson 65UG6400

4,8 5 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

65“ Thomson 65UG6400


Thomson 65UG6400 intelligens multimédiás televízió: 4K ULTRA HD Android TV-vel

A Thomson 65UG6400 TV sokféle felhasználási lehetőséget kínál. Az ultravékony házban soha nem látott lehetőségek rejlenek. A Micro Dimming funkció lehetővé teszi a képminőség további javítását a fényerővel és kontraszttal végzett részletesebb munkának köszönhetően, amelyért a 10 bites színmélység felel. A 4K HDR által kínált legfinomabb részleteket is megjeleníti. A Thomson 65UG6400 TV-n egyetlen részlet sem fog kimaradni, mert a felbontás négyszer nagyobb, mint egy Full HD TV esetén. Teljes mértékben élvezheted a 4K HDR videókat a Youtube-on, vagy a filmeket a Netflixen. Az Android TV az alkalmazások, játékok és tartalmak hatalmas választékát kínálja a Google Play Áruháznak köszönhetően.

A Thomson 65UG6400 ajánlata: nagyobb kontraszt + képminőség + kiterjesztett színpaletta = 4K HDR

A HDR vagy a High Dynamic Range alapfelszereltség a 4K Ultra HD tartalomban. Lehetővé teszi, hogy nagyobb kontraszttal és szélesebb színválasztékkal dolgozzon, a 3840 × 2160 pixeles felbontásnak is köszönhetően. A Thomson 65UG6400 TV-n részletgazdag képeket élvezhetsz a sötét és a világos jelenetekben egyaránt.

Normál dinamikus tartomány és SMART HDR

Az Ultra HD minőség és a HDR segítségével a lehető legmagasabb képminőséget élvezheted. A SMART HDR ezt még tovább fokozza a jelenetek elemzésével, az egyes jelenetekhez külön-külön optimalizálva a fényerőt és a színkontrasztot, hogy a lehető legtöbb részlet jelenjen meg a legjobb élmény érdekében. A SMART HDR gondoskodik a standard dinamikus tartományban vagy SDR-ben rögzített tartalom konvertálásáról. A Thomson 65UG6400 képes a képet átalakítani HDR formátumba, szélesebb színskálát vonva ki a tartalomból, és jelentősen optimalizálva a fényerőt és a kontrasztot. Mindent az AI irányít - a mesterséges intelligencia, amely biztosítja, hogy egyetlen részlet se maradjon le a Thomson 65UG6400 tévéképernyőről.

Thomson 65UG6400 ajánlata: Micro Dimming a jobb fényerő és kontraszt érdekében

Mire képes a Micro Dimming és hogyan működik? Képzelj el egy képernyőt, amely körülbelül 100 független zónára oszlik, amelyeken a fényerőt egyedileg állítják be a részletek kiemelésére. A laikusok szerint a kép sötét területei sötétek maradnak, és a fényerőt a Thomson 65UG6400 TV oda irányítja, ahol arra szükség van.

Picture Performance Index (PPI) 1500 a képértékeléshez

A felbontás, a kontraszt vagy a színskála, a mozgás vagy a képernyő típusa mind olyan tényezők, amelyet a PPI figyelembe vesz. A Thomson 65UG6400 PPI értéke 1500, ami azt jelenti, hogy a TV 4K felbontást használ HDR-rel. Ez egy olyan panel, amely 10 bites színmélységgel és egyidejűleg Micro Dimming funkcióval működik.

Thomson 65UG6400 Android TV - a valóban okos TV

Mobileszközeidről biztosan ismered a Google Play Áruházat. A Thomson 65UG6400 Android TV alkalmazások és játékok széles választékát kínálja a tévézéshez. A legnépszerűbb szolgáltatások mindenképpen a Netflix és a Youtube, amelyeket az alapmenüben megtalálsz, és emellett 4K HDR minőségben is élvezheted őket. Más alkalmazásokat közvetlenül a Play Áruházból tölthetsz le a Thomson 65UG6400 TV-re. Játékrajongóként minden bizonnyal örömmel fogadod a gamepad csatlakoztatásának lehetőségét. A Thomson 65UG6400 beépített Google Home és Google Assistant* szolgáltatást is kínál. A mesterséges intelligencia lehetővé teszi, hogy közvetlenül a hangoddal keress. Még a gyerekek is le tudják játszani kedvenc meséiket. Csak mondd ki hangosan, hogy: „Bob és Bobek Youtube”, és a mese megtalálható lesz.

*A Google Assistant nem érhető el bizonyos országokban és nyelveken.
A Google Asszisztenshez internetkapcsolat szükséges. A csatlakozásra adatforgalmi díjak vonatkozhatnak. Egyes szolgáltatások és szolgáltatások elérhetősége és teljesítménye szolgáltatástól, eszköztől és hálózattól függ, és nem biztos, hogy minden területen elérhető.

A Thomson 65UG6400 TV-n 4K HDR minőségben nézheted a YouTube-ot

A Youtube kétségtelenül az egyik legnézettebb csatorna. Ráadásul a Thomson 65UG6400 készülékkel a hangod is elegendő a kedvenc videóid megtekintéséhez. Ha reggel aludni akarsz, csak annyit kell tenned, hogy elmondod gyermekeinek például hogy „Peppa malac Youtube” -t, és megnézhetik kedvenc meséjüket. És ez még nem minden. A MagiConnect segítségével megoszthatod a Youtube tartalmát a Thomson 65UG6400 intelligens TV-vel. A Youtube kiváló minőségű 4K UHD HDR-t kínál, amely lehetővé teszi, hogy a legtöbbet hozd ki az új Thomson 65UG6400 TV-ből, és ez igazi ünnep a szem számára.

Soha véget nem érő filmestek a NETFLIX-en

A Netflix* egyre népszerűbb filmcsatornává válik, és mindent kínál, amit egy filmértő kívánhat. Tekintsd meg a Netflix által kínált filmek, sorozatok és dokumentumfilmek kínálatát a Thomson 65UG6400 készüléken. Kedves meglepetés a közönségnek, hogy nemcsak maguk a filmek állnak rendelkezésre, hanem a feliratok és a szinkron is. Kiválóan élvezheted a 4K HDR filmeket a Thomson 65UG6400 TV-n.

*Ez a szolgáltatás elérhetőségétől és az előfizetéstől függ

A Thomson 65UG6400 ajánlata: kristálytiszta hang a Dolby Audio segítségével

A hang kétségtelenül a film vagy a zene alfája és omegája. A Thomson 65UG6400 TV a Dolby Audio szabványt kínálja, így élvezheted kedvenc filmjeid, videóid vagy játékaid dinamikáját, tisztaságát és térhangzását. Dolbyt a filmipar jelentős szereplőjeként ismerik el. A Thomson 65UG6400 TV tehát garantált minőségű hangot biztosít.

Vékony, időtlen keret a Thomson 65UG6400 TV képernyőhöz

Ha szereted a lakásban vagy az irodában a dizájn dolgokat, a Thomson 65UG6400 TV képernyője vékony keretével igazán izgalomba fog hozni. Az egyszerű elegancia a mindennapi életben való hasznossággal párosul. Az időtlen dizájn és a teljesítmény együttesen tökéletes együttműködést alakít ki a Thomson 65UG6400 televízióval.


Paraméterek

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Energiacímke 2021

Képátló és felbontás

Képátló 65 " (165,1 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 3840 × 2160 px

Kijelző

Technológia LCD LED
Egyéb kijelző technológiák HDR, Local Dimming
Támogatott HDR szabványok HDR10, HLG

Rendszer

Operációs rendszer Android
Típus Smart TV

Évjárat

Évjárat 2020

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Disney+, Skylink Live TV, Apple TV, Amazon Prime Video, Kodi, Spotify, Twitch, Steam Link, Facebook, Google Duo, Rakuten TV, VLC Media Player
SMART funkciók HbbTV, Okos távirányító, Hangvezérlés, Webböngésző
Kompatibilitás hangasszisztenssel Google Assistant, Amazon Alexa

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Skylink Fast Scan, Hotel mód

Játék jellemzői

Játék jellemzői Gamer mód

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, DLNA, Chromecast
Be- és kimenetek USB, LAN, HDMI 2.0, Fejhallgató kimenet, Digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+, Komponens, CI+ 1.4
HDMI 3 ×
USB 2 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 145,1 cm
Magasság 89,2 cm
Mélység 35,5 cm
Magasság talp nélkül 84,1 cm
Mélység talp nélkül 8,4 cm
Talapzat szélessége/lábak közötti távolság 120,3 cm
Tömeg 17,8 kg
VESA felfüggesztés 300×300

Szín

Szín Fekete

Csomag tartalma

Távirányítót tartalmaz Smart

Szín

Szín Fekete
Kód:  WK680x7c
Termékszám:  65UG6400

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10