Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

65" TCL X10 65X10

Ingyenes
szállítás boltjainkba
825 090 Ft

65" TCL X10 65X10


TCL Mini LED X10 sorozat - rendkívül pontos kontraszt és végtelen színpaletta

A Mini LED a kontrasztot, képhűséget és a HDR-t teljesen új szintre emeli. A több, mint 15000 rendkívül vékony LED 768 zónára oszlik el, ennek köszönhetően részletgazdagabb élénk fehéret és gazdagabb fekete színt élvezhetsz. A Quantum Dot-tal kombinált élénk részletek az erőteljes HDR-rel páratlan színeket eredményeznek, míg a natív100Hz-es panel kifinomult minőségű mozgó jeleneteket nyújt, így pontos kontrasztot és a végtelen színpalettát élvezhetsz a TCL Mini LED X10 készülékkel.


4K HDR PREMIUM 1500 - hihetetlen részletek és meglepő fényerő

Az UHD-tartalom legújabb szabványa a HDR. A HDR PREMIUM 1500 sokkal jobb HDR élményt nyújt erős fényerővel, kivételes árnyék-részletességgel és élénk, pontos színekkel. Tapasztald meg a hihetetlen részleteket, ahogy a film készítői megálmodták. A megtekintett kép ugyanolyan részletes lesz, mint a való világban. Merülj el a részletek valódimélységében!


Quantum Dot - páratlan színvisszaadás

A Quantum Dot technológiának köszönhetően ez a TCL TV valósághű film színeket biztosít amelyeket több, mint egymilliárd színből és árnyalatból állít össze. Bármely szín, amelyet a kamera rögzít, összehasonlíthatatlanul jobb minőségben jelenik meg, mint a LED vagy az OLED TV esetében.

Dolby Vision - Atmos: valósághűbb, mint amit valaha is láthattál, hallhattál vagy érezhettél

A Dolby Vision HDR rendkívüli színeket, kontrasztot és fényerőt biztosít a lenyűgöző vizuális élményekért. A Dolby Atmos olyan hangzást kínál, amely körülvesz, és lélegzetelállító élményt nyújt számodra.


Ne hagyj ki egyetlen részletet sem a 4K HDR 10+ TCL TV-vel

A TCL TV HDR 10+ technológiájának köszönhetően gazdag és élénk képeket élvezhetsz bármilyen jelenet - akár világos, akár sötét - során. A HDR 10+ biztosítja, hogy minden jelenet tökéletesen optimalizálva legyen a szín, a kontraszt és a legfinomabb részletek tekintetében.


Integrált Soundbar Onkyo: Moziszerű élmény otthon

Mini LED X10 sorozat Onkyo 2.2 soundbarral: A bal és a jobb oldali mélysugárzók a soundbarban helyezkednek el, és 2x40W teljesítményt nyújtanak. A prémium Onkyo hangrendszer a hangminőség új dimenziójába kalauzol el.

A fejlett hangvezérlésnek köszönhetően az Android TCL TV megkönnyíti életed

Az Android TCL TV lehetőséget nyújt arra, hogy érintés nélkül vezéreld. Nincs szükség a távirányító használatára, csupán annyit kell tenned, hogy hangod segítségével keresel, csatornát vagy épp bemenetet váltasz, de a hangerőt és még sok minden mást is beállíthatsz...olyan könnyű lesz beszélni a TV-vel, mint barátaiddal!


Android TV: a legfejlettebb verzió az egyszerű és korlátlan szórakozásért

Az Android TV beépített Google Home és a Google Asszisztens* szolgáltatásokkal érkezik. Találd meg a legfrissebb mozifilmeket, nézd meg egy fontos mérkőzés eredményét, vagy tompítsd szobádban a fényeket anélkül, hogy elhagynád az épp megtekintett adást. Az Android TV továbbá lehetővé teszi UHD-tartalom lejátszását a készüléken, ígya natív 4K HDR-alkalmazásokat nagy képernyőn élvezheted. Az olyan innovatív funkciók, mint a Picture in Picture (PIP), az egyszerű váltás, a több felhasználói fiók vagy az oldal beállításai biztosítják, hogy családod kedvenc tartalmai mindig a középpontban legyenek.


Tudj meg többet a Google Assistant alkalmazásokról

Tegyél fel kérdéseket. Vigyél be feladatokat. Személyes asszisztensed mindig készen áll arra, hogy több, mint egymillió feladat elvégzésében segítsen neked. Kezeld háztartási készülékeid a Google home segítségével.


NETFLIX TV: Most elérhető 4K HDR minőségben

A Netflix a világ egyik legnagyobb internetes TV-csatornája, és különböző programokat kínál, ahol mindenki megtalálhatja kedvenceit. Nézd meg a számodra beütemezett programokat, ideértve az eredeti sorozatokat és a díjnyertes filmeket valamint a Netflix dokumentumfilmjeit.Immár 4K UHD HDR minőségben érhető el.

YOUTUBE: Most 4K HDR minőségben érhető el

Nézd a YouTube-ot a világ bármely tájáról kedvenc zenei klipjeidtől kezdve a videojátékokon és a népszerű szórakoztató programokon át a hírekig és még sok más tartalomig. Iratkozz fel kedvenc csatornáidra, oszd meg őket barátaiddal és használj megtekintésükhöz bármely készüléket. Most 4K UHD HDR minőségben érhető el.


Alexa lehetővé teszi, hogy urald a világot

Az Amazon Alexája a felhőben él, és egyre okosabbá válik. Kérd meg Alexát, hogy játsszon zenét vagy híreket, ellenőrizze az időjárást, állítsa be a TV-készülék hangerejét, váltson TV-csatornát, vezérelje okos otthonod és így tovább.


Amazon Prime Video

Több ezer népszerű film valamint a Prime Originals által kitüntetett műsorok és élő sport közvetítések. Nézd bárhol, vagy töröld bármikor.


Elegáns keret nélküli fém kivitelezés

Nincsenek elülső keretek a nagyobb képernyő és kép érdekében, amelyeket biztosan imádni fogsz. Ez az ultravékony formatervezési koncepció a valódi fémet nemcsak mint elegáns kézműves munka használja, de a tartósság és az otthonod enteriőrjével harmonizáló kompatibilitás érdekében is. A Mini LED technológiának köszönhetően ez a TV avilág egyik legvékonyabb készüléke, amely közvetlen háttérvilágítással és kompromisszumoknélküli designnal büszkélkedik. Az extrém teljesítmény lélegzetelállító eleganciával egyesül tökéletes egésszé.


Paraméterek

Energiacímke 2021

Képátló és felbontás

Képátló 65 " (165,1 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 3840 × 2160 px

Kijelző

Egyéb kijelző technológiák HDR
Támogatott HDR szabványok HDR10, HDR10+, Dolby Vision, HLG

Rendszer

Operációs rendszer Android
Típus Smart TV

Évjárat

Évjárat 2019

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások YouTube, Netflix, HBO Max, Canal+, SledovaniTV, Telly, Kodi, Facebook
SMART funkciók HbbTV, Hangvezérlés, Webböngésző
Kompatibilitás hangasszisztenssel Google Assistant, Amazon Alexa

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Hotel mód, Fényérzékelő

Játék jellemzői

Játék jellemzői Gamer mód

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, DLNA, Chromecast
HDMI 3 ×
USB 2 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 144,5 cm
Magasság 86,1 cm
Mélység 33,7 cm
Magasság talp nélkül 83,8 cm
Mélység talp nélkül 1,9 cm
Tömeg 37 kg
VESA felfüggesztés 400×200

Szín

Szín Fekete

Szín

Szín Fekete
Kód:  WK690f3a1
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  65X10
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15