Oldal frissítése

65" Sony Bravia XR-65X95J

5 4 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

65" Sony Bravia XR-65X95J

A Sony Bravia XR-65X95J okos TV Full Array LED háttérvilágítást használ, és csodálatos hangzással valamint részletgazdag 4K felbontással vonz az események középpontjába

Szereld fel nappalid az új Sony Bravia XR-65X95J Android rendszerrel ellátott okostévével, és élvezd a részletgazdag 4K felbontást a 65"-os képátlón. A modern technológiák és algoritmusok használatával a képernyőn megjelenő szinte valósághű színekben, sima és részletgazdag képben gyönyörködhetsz. A Sony Bravia XR-65X95J intelligens TV nagyszerű előnye a Full Array LED háttérvilágítás használata. A Sony Bravia XR-65X95J-t LAN-kábellel vagy vezeték nélküli WiFi-n keresztülcsatlakoztathatod az internethez. A Dolby Vision és a Dolby Atmos technológiák a mozis élményhezhasonlót nyújtanak. A térhangzás a Sony Bravia XR-65X95J TV 50 W-os hangszóróin alapul. Az Android TV több nagy dinamikus tartományú formátumot támogat, mint például a Hybrid Log-Gamma és a HDR10. A TV falra történő szereléséhez 300 x 300 mm-es VESA szabványszerinti konzol használható.

Élvezd a BRAVIA XR technológiával a filmek széles választékát, ráadásul a legjobb minőségben 

Ha vásárolsz egy Sony Bravia XR-65X95J televíziót, a BRAVIA CORE kreditjeivel legalább 300 film közül választhat, köztük a Venom, a Peter Rabbit, a Ghostbusters, a Blade Runner 2049 és a Jumanji: The Next Level filmek közül és még sokan mások. A BRAVIA XR technológiával, valamint a Pure Stream™ és IMAX® Enhanced funkciókkal lenyűgöző képeket élvezhetsz kiváló hangminőséggel. Vásárolj egy Sony Bravia XR-65X95J televíziót, és kapsz hozzá 5 filmkreditet, valamint egy 12 hónapos előfizetést. Egykreditet felhasználásával egy filmhez kapsz hozzáférést. További információk a következő honlapon találhatók: Sony.

A szolgáltatás legfontosabb paraméterei

  •  Unlimited streaming (0 kredit) – ez egy 100 filmből álló, 12 hónapra korlátozott, hitel igénylése nélküli filmválaszték
  • Movies t redeem (1 film = 1 kredit) – 300 filmet tartalmazó adatbázis, amely a jövőben bővülni fog
  • IMAX enhanced (0 vagy 1 kredit) – ez egy továbbfejlesztett filmformátum
  • Studio Access (0 kredit) – a kulisszák mögötti tartalom, anélkül, hogy hitelt kellene igényelnie
  • Pure Stream technológia 30-80 Mbps sebességű streaminggel az UHD BD-nek megfelelő, szinte veszteségmentes minőséget ér el (jó minőségű, zökkenőmentes internetkapcsolat szükséges).

A Sony Bravia XR-65X95J okostévé legfontosabb jellemzői

  • A tévé 65" átlóval rendelkezik, és részletes, 4K felbontással működik
  • VESA 300×300 mm-es szabványú TV-konzol szerelhető rá
  • A Sony Bravia XR-65X95J Full Array LED helyi fényerőszabályozással rendelkezik
  • Az 50 W-os hangszórók és a Dolby Atmos technológia minőségi hangzást biztosít
  • A Sony Bravia XR-65X95J Androidot használ, hogy számos intelligens funkciót és alkalmazást kínáljon
  • A Sony TV előnye a Google TV támogatás is
  • Külső HDD csatlakoztatása után felveheted kedvenc műsoraidat
  • A Bluetooth kapcsolatnak hála csatlakoztathatsz intelligens eszközöket és soundbart.
  • Az internethez Wi-Fi-n vagy LAN kábelen keresztül csatlakozhatsz
  • A Sony Bravia XR-65X95J TV támogatja a hangvezérlést
  • A TV-n speciális játékmód is található a gamerek számára

A Sony Bravia XR-65X95J tévé belsejében egy kognitív intelligenciával rendelkező processzor található

Az egyedülálló Cognitive Processor XR a tévénézést egy újabb szintre emeli. Ennek a processzornak köszönhetően a Sony Bravia XR-65X95J tudja, hogyan látnak és hallanak az emberek. Ezért kapsz egy optimalizált képet és hangot, amellyel az akció sűrűjében találod magad.

Vess egy pillantást a 4K képre, amely élettel teli lesz

A Sony Bravia XR-65X95J hihetetlenül mély, természetes, részletgazdag, színes képet ad, amely a lehető legvalósághűbbnek tűnik. Ez a forradalmi processzor elemzi az emberi perspektívát,  és rövid idő alatt rengeteg részletet képes elemezni és optimalizálni. A technológia a Full Array LED panellel együtt valóban valósághű képet mutat részletgazdagsággal és valódi kontraszttal a Sony Bravia XR-65X95J TV képernyőjén. 

Sony Bravia XR-65X95J

A Sony Bravia XR-65X95J pontosan megjelenít minden színt

A Sony okostévé széles színskálával működik. Az XR TRILUMINOS PRO algoritmusnak köszönhetően a Sony Bravia XR-65X95Jminden részletében képes reprodukálni a természetes színárnyalatokat, biztosítva a reális színvisszaadást.

Sony Bravia XR-65X95J

Valósághű képmélység

Az XR Contrast Booster technológia úgy állítja be a fényerőt, hogy sokkal erősebbek lesznek a fények, kevésbé tükröződik és a mélyebb feketét jelenít meg. Mindez lélegzetelállító kontrasztot ad a Sony Bravia XR-65X95J-nek.

Sony Bravia XR-65X95J

A Sony Bravia XR-65X95J képes az elveszett textúrák reprodukálására

A Sony Bravia XR-65X95J TV bármilyen tartalmat vagy forrást 4K közeli felbontásra konvertálja az XR 4K Upscaling funkciónak köszönhetően. A Cognitive Processor XR rengeteg adattal rendelkezik az elveszett textúra és részletek helyreállításához.

Sony Bravia XR-65X95J

A Sony Bravia XR-65X95J elmosódás nélküli képet biztosít

A TV intelligens mozgásfeldolgozással működik, amely biztosítja a sportközvetítések és az akciójelenetek zavartalan megtekintését, kellemetlen elmosódás nélkül. Az XR Motion Clarity technológia elemzi az adatokat és biztosítja, hogy a Sony Bravia XR-65X95J képe tiszta és sima legyen.

Energiatakarékosság az új Eco Dashboard felülettel

A frissítést követően a Sony Bravia XR-65X95J az Eco Dashboard kezelőfelülettel rendelkezik, amely lehetővé teszi a képernyőbeállítások egyszerű módosítását az energiafogyasztás és a környezeti hatások csökkentése érdekében. Az intuitív vezérlés maximalizálja a kép teljesítményét olyan elemek alapján, mint a szobában lévő fény mennyisége, a hőmérséklet, a jelenet sötétsége vagy a képernyő előtt tartózkodó emberek száma. Az Eco Dashboard segítségével a Sony Bravia XR-65X95J televízió akár 32%energiát is megtakaríthat.

A Sony Bravia XR-65X95J a nappalit magával ragadóvá teszi

A Sony Bravia XR-65X95J intelligens TV kiváló minőségű 50 W-os hangszórói magával ragadó hangzást hoznak létre az XR kognitív processzorral együttműködve. Ennek köszönhetően olyan hangot hallasz majd, mint még soha, és sokkal tisztább lesz, mint bármi, amit eddig néztél. A Sony Bravia XR-65X95J TV tökéletesen harmonizált képet és hangzást biztosít.

Sony Bravia XR-65X95J

A Sony Bravia XR-65X95J harmonizálja a hangot és a képernyőn megjelenő műveletet

Az XR Sound Position funkció segítségével a Sony Bravia XR-65X95J TV képe valósághű hangzással egészül ki, amely tökéletesen megfelel az aktuális megtekintett eseménynek.

Sony Bravia XR-65X95J

Engedd, hogy a 3D térhatású hang körülvegyen

Bármit is nézel, biztos lehetsz benne, hogy surround hangzás vesz majd körül. A Sony Bravia XR-65X95J az XR Surround technológiát használja, amely térhatású hangot hoz létre, hogy átfogó élményt nyújtson.

Sony Bravia XR-65X95J

A Sony Bravia XR-65X95J fokozza a hangokat a párbeszéd során

A Sony Bravia XR-65X95J intelligens TV automatikusan növeli a párbeszédek hangerejét a Voice Zoom 2 technológia használatával. Ez a hang típusának, elemzésének felismeréséből és ennek következtében a párbeszédek jobb érthetőségéből áll.

Irányítsd hangoddal a Sony Bravia XR-65X95J tévét, és válassz a Google TV széles választékából

Keresd ki a kívánt műsort a Sony Bravia XR-65X95J TV-n. Bemondhatod a teljes címet, vagy megadhatsz egy általános parancsot, amely segítségével megnézheted a kiválasztott műfajban található szélesebb választékot. A Google TV-n több mint 700 000 filmhez és műsorhoz férhetsz hozzá a streaming szolgáltatással.

A Sony Bravia XR-65X95J támogatja az Apple AirPlay / Apple HomeKit szoftvert, és beépített Chromecasttal rendelkezik

Ha rendelkezel iPhone-al, értékelni fogod, hogy a Sony Bravia XR-65X95J TV támogatja az Apple AirPlay / Apple HomeKit szoftvert. Mindez lehetővé teszi, hogy kényelmesen csatlakozz a TV-hez, és video- és hanganyagot továbbíts a Sony Bravia XR-65X95J képernyőre. A beépített Chromecast segítségével videókat, fotókat és egyéb tartalmakat is könnyedén streamelhet okostelefonodról a Sony Bravia XR-65X95J készülékre.Csak nyomd meg a gombot a készüléken, és atelefonod segítségével egészen új dimenziókat nyithatsz meg.

A Sony Bravia XR-65X95J intelligens távirányítót használ

Az összes csatlakoztatott eszközt egyszerűen, egyetlen intelligens vezérlővel vezérelheted. Például egy gombnyomással bekapcsolhatod a kedvenc streaming szolgáltatásod a Sony Bravia XR-65X95J készüléken.

A Sony Bravia XR-65X95J kíméli a környezetet

A Sony Bravia XR-65X95J TV alkatrészei újrahasznosítható SORPLAS műanyagból készülnek, amely nagy arányban tartalmaz már újrahasznosított műanyagot.

Sony Bravia XR-65X95Jállítható állvánnyal

A formatervezett állvány ízlés szerint állítható. A Sony Bravia XR-65X95J univerzális TV-állvány három irányban állítható:

  • alapértelmezett beállítás, a képre történő fókuszálással
  • keskeny kialakítás ideális kisebb polcokhoz
  • beállítás soundbarhoz
Sony Bravia XR-65X95J

Sony Bravia XR-65X95J minimális kerettel

A Sony Bravia XR-65X95J TV abszolút minimális élekkel rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy a lehető legjobban a képre koncentrálhass, és ne a keretre.

Sony Bravia XR-65X95J

Kiváló kialakítás minden oldalról

Az okosan elhelyezett konzolok elrejtik az összes olyan kábelt, amely a Sony Bravia XR-65X95J-hez vezet, így a TV minden oldalról jól néz ki.

Sony Bravia XR-65X95J

Prémium  távirányító háttérvilágítással

A Sony Bravia XR-65X95J TV távirányítója szálcsiszolt alumíniumból készült, amely prémium megjelenést kölcsönöz számára. A háttérvilágítással ellátott gombokkal kényelmes kezelni még sötét helyiségben is.

A Sony Bravia XR-65X95J intelligens tévé a szobai körülményekre optimalizálja a képet és a hangot

A Sony Bravia XR-65X95J intelligens TV képernyőjén fényérzékelők találhatók, amelyek a szoba fényviszonyaitól függően állítják be a képernyő fényerejét. Az akusztikus kalibrálás hasonló elven állítja be a Sony Bravia XR-65X95J TV hangkimenetét.

Sony Bravia XR-65X95J

A Sony Bravia XR-65X95J precíz akusztikus kalibrálást használ

Nem számít, hol ülsz le. A Sony Bravia XR-65X95J képes felismerni tartózkodási helyed és testreszabni a hangkimenetet, hogy úgy élvezhesd a hangot, mintha közvetlenül a Sony Bravia XR-65X95J képernyő előtt ülnél.

Sony Bravia XR-65X95J

Kifejezetten a Netflix számára tervezett mód

A Sony Bravia XR-65X95J TV repertoárjában a Netflix eredeti programjai számára kifejlesztett mód található. Ennek köszönhetően az alkotók szándéka teljes mértékben megmarad.

Sony Bravia XR-65X95J

Sony Bravia XR-65X95J IMAX Enhanced tanúsítvánnyal rendelkezik

Ez a tanúsítás garantálja, hogy a Sony Bravia XR-65X95J TV hűen reprodukálja a képet és a hangot.

Sony Bravia XR-65X95J

Élvezd a moziélményt

A Sony Bravia XR-65X95J intelligens TV támogatja a Dolby Vision technológiát, amelynek köszönhetően minden jelenet szó szerint életre kel szemeid előtt. Az Doly Atmos technológiának köszönhetően térhangzással telik meg a nappali.

Sony Bravia XR-65X95J

Sony Bravia XR-65X95Jnagy kontraszttal

A Sony Bravia XR-65X95J TV XR Contrast Booster 10 technológiával büszkélkedhet, amely pontosan egyensúlyozza ki a fénykibocsátást a teljes képernyőn. Ezzel elhomályosíthatja a képernyő egyes területeit, míg másokat megvilágítj. Valamennyi jelenetnek valósághű mélysége lesz, számos részlettel.

Sony Bravia XR-65X95J

Élvezd a határtalan szórakozást

A Sony Bravia XR-65X95J TV-vel rengeteg film vár rád. A Pure Stream és az IMAX Enhanced biztosítja a televíziózás kivételes minőségét.


Paraméterek

Energiacímke 2021

Képátló és felbontás

Képátló 65 " (165,1 cm)
Felbontás 4K Ultra HD

Kijelző

Technológia LCD LED
Egyéb kijelző technológiák HDR, Local Dimming
Támogatott HDR szabványok HDR10, Dolby Vision, HLG

Rendszer

Operációs rendszer Android
Típus Smart TV

Évjárat

Évjárat 2021

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Disney+, Prima+, Skylink Live TV, SkyShowtime, MAGENTA TV, Telly, Apple TV, Kodi, Steam Link, OKTAGON TV
SMART funkciók HbbTV, Okos távirányító, Hangvezérlés, Webböngésző

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Felvétel USB-re, Fényérzékelő

Játék jellemzői

Játék jellemzői Gamer mód, VRR (Variable Refresh Rate), Ideal for PlayStation 5

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2, Miracast
Be- és kimenetek USB, LAN, HDMI 2.1, HDMI 2.0, Fejhallgató kimenet, Digitális optikai/digitális hangkimenet, Kompozit
HDMI 4 ×
USB 3 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

VESA felfüggesztés 300×300

Szín

Szín Fekete
Kód:  WS7911d
Termékszám:  XR65X95JAEP
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20