Oldal frissítése

65" Sony Bravia QD-OLED XR-65A95L

2,7 3 értékelés
Ingyenes
szállítás boltjainkba
1 387 990 Ft

65" Sony Bravia QD-OLED XR-65A95L

Ehhez a modellhez ajánlott

A95L modellsorozat

Prémium okostévé új QD-OLED panellel

A Sony Bravia XR-65A95L rengeteg szórakozást hoz a nappaliba - legyen szó tévéműsorok, filmek nézéséről vagy játékról. A pontos színvisszaadás és a nagy fényerő a továbbfejlesztett QD-OLED panelnek köszönhető, amely akár 200%-kal nagyobb fényerővel rendelkezik, mint a hagyományos OLED panelek. Ahhoz, hogy a filmezés élménye teljes legyen, a készüléknek megfelelő hangrendszerrel is rendelkeznie kell. A Sony Bravia XR-65A95L okostévé 60 W összteljesítményű hangszórókkal lett ellátva. A Dolby Atmos és Dolby Vision technológiák, amelyek általában a mozitermek jellegzetességei, hozzájárulnak az egyedülálló nézési élmény megteremtéséhez. A Dolby Vision javítja az összképet, a Dolby Atmos pedig a térhangzásról gondoskodik. A Sony XR-65A95L a játékosok számára is tökéletes televízió, mivel számos izgalmas funkcióval könnyíti meg a játékot. A Sony okostévéje több nagy dinamikatartományú formátumot támogat, például a HLG-t és a HDR10-et. A televízió VESA-konzol segítségével falra rögzíthető.

Sony Bravia QD-OLED XR-65A95L Google TV
Sony Bravia QD-OLED XR-65A95L Google TV

A Sony Bravia QD-OLED XR-65A95L Google TV legfontosabb jellemzői

Az XR kognitív képfeldolgozó processzornak és a QD-OLED panenek köszönhetőenaz XR-65A95Ljobban visszaadja a színeket, világosabb képet, részletgazdag 4K felbontástés jobb kontrasztot biztosít a sötét jelenetekben

A 60 W-os Sony hangszórók tisztább és kifejezőbb párbeszédet biztosítanak

ASurface Audio+ technológia hangszóróként működik a TV képernyőjén

A Google TV könnyű hozzáférést biztosít a tartalmak széles választékához, és a Sonyaz XR-65A95L-ta legintuitívabb okostévé teszi

A PlayStation 5 konzol exkluzív funkcióival és játékmenüjévela Sony XR-65A95Lnagyszerű választás a PlayStation 5 játékosok számára

Az energiatakarékos beállítások egyszerű, egyablakos vezérlése az Eco Dashboard felülettel

Prémium háttérvilágítású alumínium távirányító mellékelve

Dolby Vision és Dolby Atmos technológia a moziszerű élményért

Elegáns formatervezésű állvány

Falra szerelhető VESA szabványú TV-tartóval

Az intelligens eszközökhöz, soundbarokhoz és az internethez való csatlakozás Bluetooth, Wi-Fi és LAN-kábel segítségével történik

BRAVIA CAM kamera mellékelve

A Time Shift technológiával a Sony televízió tudja, ha elhagyod a szobát, és szünetelteti a műsort, amíg távol vagy

Kiváló kép és hang

Sony Bravia QD-OLED XR-65A95L Google TV

A Sony XR-65A95L tiszta képpel és nagyszerű színekkel rendelkezik

Merülj el teljesen a kivételes képminőségben a tiszta feketével és a nagy fényerővel a nagyszerű mélység és a textúrák érdekében! Az alkalmazott OLED panelt az XR OLED Contrast Pro technológia javítja. Ennek köszönhetően a Sony Bravia XR-65A95L okostévé kiváló kontrasztot biztosít. Ráadásul a QD-OLED panel még szögből nézve sem torzítja a képet, így a nappaliban is bátran nézhetsz filmeket. A Sony Bravia XR-XR-65A95L Google TV óriási előnye a széles színskála és a nagyszerű színvisszaadás. A Triluminos Pro algoritmus olyan árnyalatok és színek széles skáláját kínálja, amelyekkel más tévékészülékeknél nem gyakran találkozhatsz. Könnyű teljesen elmerülni a filmek, tévéműsorok és játékok nézésében. A Sony XR-65A95L okostévé a prémium XR processzornak köszönhetően tiszta és precíz színes képet nyújt. Valós időben képes elemezni a felvételeket, a kontrasztot és a fényerőt, és beállítani a színeket, hogy lélegzetelállító képet kapj. A Dolby Vision támogatás csak hab a tortán, mivel ez a technológia általában a nagy mozivásznakhoz kapcsolódik. A Sony Bravia XR-65A95L televízión mindent úgy láthatsz, ahogyan az a valóságban is kinéz.

Sony Bravia QD-OLED XR-65A95L Google TV

A Sony XR-65A95L az X-Balanced hangszórók magával ragadó hangzásával nyűgöz le

ASony XR-65A95L okostévébeépített X-Balanced hangszóróegységek kiváló minőségű hangzást és erőteljes basszust biztosítanak a még jobb nézési vagy játékélmény érdekében. Az egyedi, nem kör alakú kialakítás maximalizálja a hangszóró membrán felületét. A Surface Audio+ technológiának hála a Sony tévé képernyője maga is hangszóróként működik, akárcsak a mozivászon. A beépített működtető elemek láthatatlanul rezegtetik a készülék képernyőjét, és ezzel rendkívüli akusztikát teremtenek. A Sony Bravia XR-65A95L televízió támogatja a Dolby Atmos technológiát a teljesen térhatású hangzás érdekében.

Sony Bravia QD-OLED XR-65A95L Google TV

A Sony XR-65A95L ideális PS5-höz

Van PlayStation 5 konzolod? Ebben az esetben a Sony Bravia QD-OLED XR-65A95L televízió tökéletes választás a számodra. A TV felismeri, hogy a konzol csatlakoztatva és bekapcsolt állapotban van. Közvetlenül ezután automatikusan átvált alacsony késleltetési módra HDMI 2.1-ben. Ez lehetővé teszi a jobb és simább játékélményt.

Sony Bravia QD-OLED XR-65A95L Google TV

Környezetbarát termék a környezet iránti érzékkel

A Sony Bravia QD-OLED XR-65A95L televízióa SORPLAS nevű speciális anyagból készül, amely 99%-ban újrahasznosított műanyagból áll. Ezért is fenntarthatóbb a televízió. Ráadásul az okostévé eszközöket kínál az energiaköltségek megtakarításához. Az új ECO Dashboard könnyen használható, sőt, mi több, minél több környezetbarát beállítást kapcsolsz be, annál jobban nő a virtuális fád. A környezetbarát beállításokkal akár 32%-kal több energiát takaríthatsz meg. A Sony Bravia QD-OLED XR-65A95L televízióautomatikus energiatakarékos üzemmóddal és számos egyéb energiatakarékos intézkedéssel rendelkezik. Ráadásul a csomagolás, amelyben a Sony Bravia TV készüléket kapod, öko kartonból készült, és kevesebb tintát, valamint műanyagot tartalmaz.

Sony Bravia QD-OLED XR-65A95L Google TV

A BRAVIA CORE alkalmazás rengeteg minőségi tartalmat kínál

AA Sony Bravia QD-OLED XR-65A95L televíziómellé 24 hónapos előfizetést kapsz a BRAVIA CORE filmalkalmazásra. Ez megnyitja az utat a legújabb címek és klasszikusok előtt, akár 4K HDR és IMAX Enhanced változatban is. Lehetővé teszi, hogy több részletet, színt és kontrasztot láthass a filmek streamelése közben. Élvezd az olyan filmeket, mint a Pókember: Nincs hazaút, Jumanji: A következő szint, Venom, vagy például az 1984-es Szellemirtók film. Ezenkívül a BRAVIA CORE a legnagyobb IMAX® Enhanced filmkönyvtár, amely akár 80 Mbps sebességgel is képes streamelni. A 24 hónapos előfizetéshez 10 filmkredit is jár, amelyekkel kiválasztott filmeket oldhatsz fel.

Sony Bravia QD-OLED XR-65A95L Google TV

Okostévé minimalista kialakításban

Koncentrálj arra, ami számít - a képre. ASony Bravia QD-OLED XR-65A95L televízió stílusos és ultravékony, szinte keretnélküli kivitelt kapott. Az állványt úgy tervezték, hogy illeszkedjen a tévéhez és a környezetéhez, és a soundbart is elhelyezheted közte.

A televízió szórakoztatásra született

Sony Bravia QD-OLED XR-65A95L Google TV

A Sony Bravia QD-OLED XR-65A95L nagyszerű partner a játékhoz

Maga a tévé felismeri, ha egy játékkonzol csatlakoztatva és bekapcsolt állapotban van. Ezután magától átvált a HDMI 2.1 automatikus késleltetéscsökkentő üzemmódra. Ennek köszönhetőenzökkenőmentesebb játékot élvezhetsz a Sony Bravia QD-OLED XR-65A95L televízión. Ezt különösen a gyors és igényes játékok (FPS-akció, sport- és versenyjátékok) játékosai fogják értékelni. Az Auto HDR Tone Mapping technológiával még a nagy kontrasztú jelenetekben is észrevehetsz olyan fontos részleteket, amelyekről normál esetben lemaradnál.

Sony Bravia QD-OLED XR-65A95L Google TV

Okostévé új játékkínálattal

ASony Bravia QD-OLED XR-65A95L televízióvadonatúj játékmenüvel rendelkezik, amely egyetlen gombnyomással megnyílik a játékélmény optimalizálása érdekében. A beállítások közé tartozik a mozgáselmosódás csökkentése, a fekete equalizer, a Crosshair (célkereszt) és számos más kívánatos finomítás és funkció. A képernyő méretét az igényeidnek megfelelően állíthatod be. A Sony Bravia okostévé akár 120 képkocka frissítési frekvenciával rendelkezik 4K felbontásban, így gond nélkül folytathatod a filmezést és még sok minden mást.

Sony Bravia QD-OLED XR-65A95L Google TV

Hozzáférés több mint 700 000 filmhez és tévéműsorhoz a Google TV-vel

A Google TV platformnak köszönhetőena Sony Bravia QD-OLED XR-65A95L televízióhozzáférést nyújt a filmek és tévésorozatok hatalmas választékához a különböző streaming-szolgáltatások széles skáláján. A Sony Google TV-vel kellemes felhasználói felületet, jobb hangvezérlést, több felhasználói fiók létrehozásának lehetőségét, és különösen olyan népszerű alkalmazásokat élvezhetsz, mint a Netflix, HBO Max, Disney+, YouTube, Spotify és még sok más egy helyen.

Sony Bravia QD-OLED XR-65A95L Google TV

Prémium háttérvilágítású távirányító

ASony Bravia QD-OLED XR-65A95L okostévéhezegy prémium kategóriás távirányítót kapsz, amely stílusos háttérvilágítással rendelkezik. Ezt különösen akkor fogod értékelni, ha tévézel, odakint pedig sötét van, és le van kapcsolva a villany. Minden kezelőszervet jól láthatsz, és nem kell felkapcsolnod a lámpát, hogy bármit is beállíts. Ha nem tudod, hová tetted a távirányítót, kérdezd meg a Sony Bravia televíziót, és mondd neki, hogy"OK Google, keresd meg a távirányítómat", vagy nyomd meg a Finder gombot a TV oldalán. Az alumínium távirányító ekkor cseng és villog, így azonnal megtalálod. A Bravia QD-OLED XR-65A95L okostévé mellé két távirányító is jár, így kiválaszthatod a neked leginkább megfelelőt. Akár a hagyományos gombelrendezésű standard kialakítást, akár a multimédiás gombokkal és hangvezérlés támogatással ellátott SMART-távirányító választod, kényelmes és élvezetes tévézési élményben lesz részed.

Sony Bravia QD-OLED XR-65A95L Google TV

A Sony BRAVIA CAM minőségi videohívásokat tesz lehetővé

Élvezd a videohívásokat a családoddal és a barátaiddal a nagyképernyősSony Bravia QD-OLED XR-65A95Lokostévédhez mellékelt Sony BRAVIA CAM kamerával. Nem kell többé az optimális pozíciót keresgélned, hogy mindenki elférjen a laptop vagy a telefon kamerája előtt! A Sony BRAVIA CAM kamerája könnyedén rögzít téged, még akkor is, ha egy nagy csoport közepén ülsz a kanapén. A kameraAmbient Optimisation Pro technológiával büszkélkedhet, amely érzékeli a helyzetedet, a tévétől való távolságot és a fény mennyiségét, majd optimalizálja a beállításokat a lehető legjobb minőségű videohívás érdekében. Az irányítás gesztusokkal is történhet, amely sokkal szórakoztatóbb, és értékes időt takarít meg.

Sony Bravia QD-OLED XR-65A95L Google TV

Japán rajzfilmek a Crunchyroll segítségével

ASony Bravia QD-OLED XR-65A95L televízióhozzáférést biztosít a vezető anime-központú streaming szolgáltatás tartalmához. Élvezd a rajzfilmeket a megérdemelt minőségben. A Crunchyroll szolgáltatás segítségével egyetlen gombnyomással kiváló minőségben juthatsz hozzá az animékhez. Nagyszerű képpel és hibátlan hanggal, a japán sorozat animációs világa azonnal magával ragad.

Sony Bravia QD-OLED XR-65A95L Google TV

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 65 " (165,1 cm)
Felbontás 4K Ultra HD

Kijelző

Egyéb kijelző technológiák HDR
Támogatott HDR szabványok HDR10, Dolby Vision, HLG

Rendszer

Operációs rendszer Google TV
Típus Smart TV

Évjárat

Évjárat 2023

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások Canal+, SledovaniTV
SMART funkciók Okos távirányító

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Felvétel USB-re, Skylink Fast Scan, Fényérzékelő, Calman Ready

Játék jellemzői

Játék jellemzői Gamer mód, VRR (Variable Refresh Rate)

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, Apple AirPlay 2, DLNA, Miracast, Chromecast
Be- és kimenetek USB, LAN, HDMI 2.1, HDMI 2.0, Digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+
HDMI 4 ×
USB 2 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 164,2 cm
Magasság 95,4 cm
Mélység 18 cm
Tömeg 33 kg

Szín

Szín Fekete

Audió

Hangszóró teljesítmény 60 W

Energiacímke 2021

Csomag tartalma

Távirányítót tartalmaz Klasszikus, Intelligens hangvezérléssel
Kód:  WS79110b
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  XR65A95LAEP
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15