Oldal frissítése

65" Sony Bravia QD-OLED XR-65A95K

5 4 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

65" Sony Bravia QD-OLED XR-65A95K

Ajánlott ehhez a modellhez

A Sony BRAVIA XR-65A95K okostévé teljesen egyedi OLED képet és magával ragadó hangzást kínál

Szereld fel nappalidat az új, Google TV rendszerrel ellátott Sony BRAVIA XR-65A95K okostévével, és élvezd a részletes 4K felbontást a 65"-es képátlón! A fejlett technológiákat és algoritmusokat alkalmazó XR Triluminos Max technológiának köszönhetően átadhatod magad a sima és részletes képeknek közel valósághű színekkel a képernyőn. A Sony BRAVIA XR-65A95K okostévé nagy előnye a legújabb generációs QD-OLED panel használata. A Sony BRAVIA XR-65A95K televíziót LAN kábelen vagy vezeték nélkül, Wi-Fi-n keresztül csatlakoztathatod az internethez. Az Acoustic Surface Audio+, a Dolby Vision és a Dolby Atmos technológiák biztosítják a moziszerű élményt. A térhatású hangzásról a 60 W összteljesítményű hangszórók gondoskodnak. A Google TV több nagy dinamikatartományú formátumot támogat, például a Hybrid Log-Gamma és a HDR10 formátumot. A készülék a 300 x 300 mm-es VESA szabvány szerinti konzol segítségével falra szerelhető.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

A Sony BRAVIA XR-65A95K okostévé legfontosabb jellemzői

A TV képátlója 65", és 4K felbontással működik

VESA 300 × 300 mm-es szabványú TV-tartóval a falra szerelhető

A Sony BRAVIA XR-65A95K új QD-OLED panelt használ a páratlan képminőség érdekében

Kivételes hangminőség, beleértve a Dolby Atmos technológiát is

Beépített BRAVIA CAM webkamera

A Sony BRAVIA XR-65A95K a Google TV rendszer segítségével számos intelligens funkciót és alkalmazást kínál

A Sony TV előnye a Google TV támogatás is

Külső HDD csatlakoztatása után felveheted kedvenc műsoraidat

Integrált 16 GB-os tárhely alkalmazásokhoz stb.

A Bluetooth kapcsolatnak hála csatlakoztathatsz intelligens eszközöket és soundbart

Az internethez Wi-Fi-n vagy LAN kábelen keresztül csatlakozhatsz

A Sony BRAVIA XR-65A95K TV támogatja a hangvezérlést

A Sony BRAVIA XR-65A95K TV alkatrészei újrahasznosított műanyagból készülnek

A tévén speciális játékmód is található a gamerek számára

Élvezd a maximális vizuális élményt

A teljesen új OLED (QD-OLED) panel speciális XR OLED Contrast Pro technológiát használ, így a legvilágosabb színek és a legmélyebb feketék mellett valódi kontrasztot élvezhetsz. A Sony BRAVIA XR-65A95K televízió hőmérséklet-érzékelővel és hődiffúziós fóliával rendelkezik a hatékony hőelvezetés érdekében. Emellett a Cognitive Processor XR processzort használja a képernyő hőmérsékletének érzékelésére és a fény pontos szabályozására, így a hagyományos OLED TV-khez képest akár 200%-kal nagyobb színfényerőt biztosít.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Sony BRAVIA XR-55A83K okostévé látványos OLED képet és magával ragadó hangzást kínál

Emed a képet és a hangot a következő szintre a Cognitive Processor XR™ processzor segítségével! A Sony BRAVIA XR™ televíziókban található forradalmi processzorunk úgy adja vissza a tartalmakat, hogy azok megfeleljenek az emberi látás és hallás jellemzőinek, így hihetetlenül valósághű élményt nyújtanak. A készülék tudja, hogyan fókuszál az emberi szem, és a keresztképelemzés segítségével valósághű mélységet, rendkívüli kontrasztot és gyönyörűen élénk színeket hoz létre.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Elképesztő, páratlan képmélység

Az XR Contrast technológia a fényerőt a világosabb fénypontok és a mélyebb feketék megjelenítése érdekében állítja be. Ez lélegzetelállító kontrasztot biztosít a Sony BRAVIA XR-65A95K televízió számára. Az OLED panelnek köszönhetően az árnyékok vagy a túlzott fényerő miatt a legapróbb részletek sem vesznek el.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

A Sony BRAVIA XR-65A95K minden színt precízen jelenít meg

A Sony okostévé széles színskálával működik. Az XR TRILUMINOS Max algoritmusnak köszönhetően a Sony BRAVIA XR-65A95K televízió minden részletében képes a természetes színárnyalatok reprodukálására, így valósághű színvisszaadást biztosít.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

A Sony BRAVIA XR-65A95K képes reprodukálni az elveszett textúrákat

A Sony BRAVIA XR-65A95K televízió az XR 4K Upscaling funkcióval bármilyen tartalmat vagy forrást képes közel 4K felbontásra konvertálni. A Cognitive Processor XR processzor rengeteg adattal rendelkezik az elveszett textúra és részletek helyreállításához.

XR Picture

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

A Sony BRAVIA XR-65A95K TV belsejében egy kognitív intelligenciával rendelkező processzor található

Az egyedülálló Cognitive Processor XR processzor a tévénézést egy újabb szintre emeli. Ennek a processzornak köszönhetően a Sony BRAVIA XR-65A95K tévé tudja, hogyan látnak és hallanak az emberek. Ezért olyan optimalizált képet és hangot kapsz, amellyel az akció sűrűjében találod magad.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

A Sony BRAVIA XR-65A95K elmosódásmentes képet mutat

A tévé intelligens mozgásfeldolgozással működik, így a sport- és akciójeleneteket zökkenőmentesen, zavaró elmosódás nélkül nézheted. Az XR Motion Clarity technológia elemzi az adatokat annak érdekében, hogy a Sony BRAVIA XR-65A95K televízión az eredményül kapott kép tiszta és egyenletes legyen.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Tökéletes képminőség

Az XR HDR Remaster technológiával ez a televízió képes felismerni minden tárgyat a képernyőn, elemezni a színét és beállítani a kontrasztot, hogy még valósághűbb képet nyújtson. És mivel ez a tévé az XR OLED Contrast Pro technológiát QD-OLED panellel kombinálja, akár 200%-kal nagyobb színfényerőt biztosít, mint a hagyományos OLED TV-k.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

A Sony BRAVIA XR-65A95K magával ragadó hangzással tölti meg a nappalidat

Az Acoustic Surface Audio+ technológiával a hang a Sony BRAVIA XR-65A95K televízió képernyőjéről szól. A jelátalakítók rezgésével az egész képernyő hangszóróvá válik, és így a képpel egyidejűleg mozgó, erőteljes hang keletkezik. Valósághűbb hangsávot hallhatsz, kivételesen tiszta és természetes párbeszédekkel. A bal és jobb mélynyomó kiemeli a basszust, így otthon is magával ragadó hangzásban lesz részed.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Élvezd a nagyszerű hangzást a Sony BRAVIA XR-65A95K TV-vel

Ha a BRAVIA XR televíziót egy Sony soundbarhoz csatlakoztatod, a soundbar kiemeli a középső hangszórócsatornát a tisztább, teljesebb hangvisszaadás érdekében. A hang tökéletesen összeolvad mindazzal, ami a képernyőn történik, így igazán magával ragadó élményt nyújt.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Élvezd a nagyszerű hangzást a Sony BRAVIA XR-65A95K TV-vel

A Sony BRAVIA XR-65A95K az XR OLED Contrast Pro technológiát használja, így a legvilágosabb színek mellett élvezheted a valódi kontrasztot. A hőmérséklet-érzékelővel és hőelvezetést szolgáló hődiffúziós fóliával felszerelt tévé a Cognitive Processor XR processzor segítségével érzékeli a képernyő hőmérsékletét és pontosan szabályozza a fényt, így akár 200%-kal nagyobb színfényerőt biztosít, mint a hagyományos OLED tévék.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

BRAVIA CAM

A BRAVIA CAM kamera segítségével mindig a legjobb helyen leszel, ha otthon nézel filmeket. Felismeri, hogy hol ülsz éppen, és ennek megfelelően állítja be az optimális képet és hangot. A gesztusvezérlés, a videochat és számos más szórakoztató funkció és lehetőség is várja, hogy felfedezd.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Tartsd videokonferenciákat a Sony Bravia XR-65A95K-n keresztül

Kommunikálj távolról a nagy TV-képernyőn keresztül, és élvezd a valósághűbb kommunikációt közvetlenül a nappalidban! A Zoom for TV és a Google Meet alkalmazás támogatásával a BRAVIA CAM kamerával csatlakoztatott Sony Bravia XR-65A95K tévé segítségével könnyedén csatlakozhatsz videokonferenciához, akár a családoddal, a barátaiddal vagy a munkatársaiddal kommunikálsz. A BRAVIA CAM kamera emellett érzékeli, hogy milyen messze vagy a tévétől, és a távolságnak megfelelően adja meg a kép- és hangbeállításokat.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

A Sony Bravia XR-65A95K valósághűbb hangsávval rendelkezik

Az A95K televízió két nagy, tökéletesen kör alakú meghajtója nagyobb teljesítményt és valósághűbb hangzást biztosít bármilyen tartalomhoz, amelyet nézel. A hangszórók a képernyő rezgésén keresztül világosan meghatározott közép- és magas frekvenciákat biztosítanak, így valóban magával ragadó hangélményt nyújtanak, amely igazodik a képernyőn zajló eseményekhez.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Hagyd, hogy a 3D-s térhatású hang körülvegyen

Bármit is nézel, biztos lehetsz benne, hogy térhatású hangzás vesz majd körül! A Sony BRAVIA XR-65A95K televízió az XR Surround technológiát használja a térhatású hangzás megteremtéséhez, hogy átfogó tartalomnézési élményt nyújtson.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

A Sony BRAVIA XR-65A95K kiemeli a hangokat a párbeszédek során

A Sony BRAVIA XR-65A95K okostévé automatikusan megnöveli a párbeszédek hangerejét a Voice Zoom 2 technológia segítségével, amely felismeri a hang típusát, elemzi azt, majd növeli a hangerősséget.

Vezéreld a Sony BRAVIA XR-65A95K televíziót a hangoddal, és válassz a Google TV széles választékából

Használd a hangodat, hogy megtaláld a kívánt műsort a Sony BRAVIA XR-65A95K televízión! Bemondhatod a teljes címet, vagy megadhatsz egy általános parancsot, amely segítségével megnézheted a kiválasztott műfajban található szélesebb választékot. A Google TV-n több mint 700 000 filmhez és műsorhoz férhetsz hozzá a streaming szolgáltatással.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

XR Sound

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

A Sony BRAVIA XR-65A95K támogatja az Apple AirPlay / Apple HomeKit technológiát és beépített Chromecast funkcióval rendelkezik

Ha van iPhone készüléked, értékelni fogod, hogy a Sony BRAVIA XR-65A95K tévé támogatja az Apple AirPlay / Apple HomeKit szolgáltatást. Ez lehetővé teszi, hogy kényelmesen csatlakoztasd tévédhez, és videót és hangot streamelj a Sony BRAVIA XR-65A95K televízió képernyőjére. A beépített Chromecast segítségével könnyedén streamelhetsz videókat, fényképeket és egyebeket az okostelefonodról a Sony BRAVIA XR-65A95K TV készülékre. Csak nyomd meg az egyetlen gombot a készüléken, és a telefonod segítségével egészen új dimenziókat nyithatsz meg!

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

A Sony Bravia XR-65A95K okos távirányítót használ

Az összes csatlakoztatott eszközt egyszerűen, egyetlen okos távirányítóval vezérelheted. Például csupán egyetlen gombnyomással bekapcsolhatod kedvenc streaming szolgáltatásodat a Sony BRAVIA XR-65A95K televízión.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

A Sony BRAVIA XR-65A95K kíméli a környezetet

A Sony BRAVIA XR-65A95K televízió kiválasztott alkatrészei újrahasznosítható műanyagból készülnek. A speciális háttérvilágítási technológiának köszönhetően pedig az energiafelhasználás még működés közben is jelentősen alacsonyabb.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Modern távirányító

Az újratervezett távirányító kényelmes nappali és éjszakai vezérlést biztosít. Az új, prémium kategóriás távirányítót egyszerűbb gombokkal és háttérvilágítással lehet könnyen használni, így még sötétben is mindent jól láthatsz. A kompakt alumínium kialakításnak köszönhetően ez a távirányító kifinomult megjelenésű, és kényelmesen fekszik a kézben.

Prémium formatervezés

A Sony BRAVIA XR-65A95K készüléket úgy tervezték, hogy két különböző elhelyezési stílusban működjön. Az elülső elhelyezési stílus a One Slate kialakításnak köszönhetően tökéletes élményt nyújt, míg a hátsó elhelyezési stílus a falhoz közel elhelyezett tévéel tökéletes harmóniát biztosít a szobában.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

A Sony BRAVIA XR-65A95K okostévé a helyiség körülményeihez igazítva optimalizálja a képet és a hangot

A Sony BRAVIA XR-65A95K okostévé képernyője fényérzékelőkkel rendelkezik, amelyek a szobában uralkodó fényviszonyoktól függően állítják be a képernyő fényerejét. Az akusztikai kalibráció hasonló elven működik a Sony BRAVIA XR-65A95K tévé hangkimenetének beállításához.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Pontos akusztikus kalibrációt használ

Nem számít, hová ülsz. A Sony BRAVIA XR-55A83K képes felismerni a helyzetedet és testre szabni a hangkimenetet, ezáltal úgy élvezheted a hangot, mintha közvetlenül a Sony BRAVIA XR-55A83K tévé képernyője előtt ülnél.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Kifejezetten a Netflix-hez kialakított móddal

A Sony BRAVIA XR-55A83K repertoárjában egy, az eredeti Netflix műsorokhoz kifejlesztett üzemmód is rendelkezésre áll. Ennek köszönhetően a szerző jövőképe és szándéka teljes mértékben megmarad.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

IMAX Enhanced tanúsítással

Ez a tanúsítvány biztosítja, hogy a Sony BRAVIA XR-55A83K televíziód hűen adja vissza a képet és a hangot.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Élvezd a moziélményt

A Sony BRAVIA XR-65A95K okostévé támogatja a Dolby Vision technológiát, így a jelenetek szó szerint életre kelnek a szemed előtt. Az Doly Atmos technológiának hála térhangzással telik meg a nappali.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

A Sony BRAVIA XR-65A95K nagyszerű kontraszttal rendelkezik

Az XR OLED Contrast javítja a színeket és a kontrasztot a képernyő világos területein, és valódi, gazdag feketéket jelenít meg. Ennek köszönhetően erőteljes kontrasztot élvezhetsz, így minden részletgazdag és tiszta lesz még a sötét árnyékokkal és az erős fényvisszaverődéssel tarkított részeken is.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Élvezd a határtalan szórakozást

A Sony BRAVIA XR-65A95K televízióval rengeteg film vár rád. A Pure Stream és az IMAX Enhanced funkciók gondoskodnak arról, hogy minden, amit nézel, kivételes minőségű legyen.

A Sony BRAVIA XR-65A95K TV beépített BRAVIA CAM kamerával rendelkezik

Ráadásul a BRAVIA CAM kamera segítségével a Sony BRAVIA XR-65A95K televízión új, szórakoztató élmények egész sorát próbálhatod ki, beleértve a gesztusvezérlést, a videocsevegést és számos más funkciót.

A Sony BRAVIA CAM webkamera intelligens funkciói

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Figyelmeztetés közeledéskor

A közelségre figyelmeztető funkció lehetővé teszi, hogy beállíts egy ajánlott távolságot a gyermekek számára kedvenc műsoraik megtekintéséhez.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Gesztusvezérlés

A gesztusok segítségével könnyedén válthatsz csatornát, változtathatod a hangerőt és számos más funkciót is használhatsz. Így egyáltalán nem kell a távirányítóért nyúlnod.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Automatikus energiatakarékosság

Értékelni fogod a Sony BRAVIA XR-65A95K tévé alacsony üzemeltetési költségeit. A kamerának köszönhetően meg tudja állapítani, ha nem a képernyő előtt ülsz. Szükség esetén pedig automatikusan elsötétíti a képernyőt, és energiatakarékos üzemmódba kapcsol.

Paraméterek

3D/AR

3D/AR 3D model + AR model v Android alkalmazásban, 3D model + AR model v iOS alkalmazásban

Energiacímke 2021

Képátló és felbontás

Képátló 65 " (165,1 cm)
Felbontás 4K Ultra HD

Kijelző

Egyéb kijelző technológiák HDR

Rendszer

Operációs rendszer Google TV
Típus Smart TV

Évjárat

Évjárat 2022

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Disney+, Prima+, Skylink Live TV, SkyShowtime, MAGENTA TV, Apple TV, Amazon Prime Video, Kodi, Spotify, Twitch, Facebook, VLC Media Player, OKTAGON TV
SMART funkciók HbbTV, Hangvezérlés

Játék jellemzői

Játék jellemzői Gamer mód, VRR (Variable Refresh Rate)

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, Chromecast
Be- és kimenetek USB, HDMI 2.1, HDMI 2.0
HDMI 4 ×
USB 2 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2

Méretek és tömeg

Magasság talp nélkül 83,7 cm
Mélység talp nélkül 4,3 cm
VESA felfüggesztés 300×300

Szín

Szín Fekete

Csomag tartalma

Távirányítót tartalmaz Smart
Kód:  WS79110a
Termékszám:  XR65A95KAEP
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20