Oldal frissítése

65" Sony Bravia KD-65XE8596

4,5 13 értékelés
Ingyenes
szállítás boltjainkba
429 150 Ft

65" Sony Bravia KD-65XE8596

4K HDR Processor X1™

A Sony Bravia KD-65XE8596 képes életre kelteni a képeket a nagyobb mélységnek, részletességnek és élességnek köszönhetően amelyeket egy erőteljes processzor biztosít. Minden egyes képpont és részlet elemzésre kerül, és egy speciális adatbázis segítségével a fényerő, struktúra, szín, és élesség  tulajdonságok összevetésre kerülnek az adatbázis elemeivel - így biztosítva a legkiválóbb megjelenítést.

Triluminos színek

A TRILUMINOS Display™ kijelző speciális háttérvilágításával szelektíven és nagyobb skálán képes leképzeni a színeket a szokványos LED televíziókhoz képest - így biztosítva a szélesebb fekete-fehér tartományt. Ennek köszönhetően a világos színek élénkebbek, miközben a fekete sötétebb árnyalatai is megjeleníthetők - főként HDR tartalmak lejátszása esetén. A TRILUMINOS továbbá szélesebb skálán képes leképezni a színeket így azok nem lesznek túltelítettek, vagy természetellenesek. Az élénk, élethű képekkel mélyebben átélhetők a képernyőn látható jelenetek.

Sony Bravia KD-75XE8596
 

Nagy dinamikatartományú 4K felbontás

 

A Sony Bravia KD-65XE8596 65"-os képernyőmérete ötvözi a kiemelkedő 4K felbontást, biztosítja a tökéletes fényerőt és a nagy dinamikatartományt (HDR). Mostmár élvezheted a sötét árnyékokban, vagy épp napfényes részeken megbújó apró részelteket is.

Sony Bravia KD-75XE8596
 

Élvezd a HDR-t játék közben is

A Sony 4K HDR tévék tökéletesen illenek a PlayStation®4 és PlayStation®4 Pro konzolokhoz. Merüljön el az életteli textúrák és élénk színek által kínál interaktív, szórakoztató játékélményben. Nézze meg, ahogy kedvenc játékai életre kelnek a hihetetlen képminőséggel.

Sony Bravia KD-65XE8596 - meghökkentően kifinomult design

A keskeny alumíniumkeret nem csak lenyűgöző formát biztosít, de az egyedi dizájnnak köszönhetően a készülék minden nappaliba tökéletesen illeszkedik. A hatékony kilakításnak köszönhetően továbbá könnyedén elrejtheted a nem kívánt kábelrengeteget a tévé háta mögött. Így nem kell foglalkoznod a kábelekkel, csak élvezd a zavartalan tévézést.

 

Gyönyörű alumínium kezelés egészíti top televíziós megjelenése.

Sony Bravia KD-75XE8596

Minden kábel vezet a set-top box vagy egy Blu-ray elrejteni egy egyedi váz.

Sony Bravia KD-75XE8596

Sony Bravia: A Google Android és a Google Play világa a

A Smart TV máris okosabb lett. Fedezz fel filmeket, játékokat és egyéb tartalmakat a Google Play segítségével. Tekintsd meg az ajánlatok növekvő listáját. Ints búcsút a nehézkes szövegbevitelnek hála a hangalapú keresés funkciónak! Csak mondd ki mit szeretnél, vagy hagyd, hogy a tévéd ajánljon egy filmet például kedvenc műfajod alapján. A Chromecast segítségével pedig akár eszközeidről is könnyedén átvihetsz tartalmakat televíziód képernyőjére.

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 65 " (165,1 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 3840 × 2160 Mpx

Kijelző

Technológia LCD LED
Egyéb kijelző technológiák HDR

Rendszer

Operációs rendszer Android
Típus Smart TV

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások YouTube, Telly
SMART funkciók Hangvezérlés, Webböngésző

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Felvétel USB-re, Fényérzékelő

Játék jellemzői

Játék jellemzői Gamer mód

Csatlakozás

HDMI 4 ×
USB 3 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C, Kettős

Méretek és tömeg

Szélesség 145,4 cm
Magasság 90,5 cm
Mélység 26,6 cm
Magasság talp nélkül 84 cm
Mélység talp nélkül 4,4 cm
Tömeg 22,1 kg
VESA felfüggesztés 300×300

Szín

Szín Fekete
Kód:  WS1019p6
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  KD65XE8596BAEP
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05