Oldal frissítése

65" Sony Bravia KD-65X82J

4,8 4 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

65" Sony Bravia KD-65X82J

Szeretnéd, ha otthon is mozi minőségben élvezhetnéd a filmeket? Ebben az esetben tökéletes választás számodra ez a remek SONY televízió. Éld át a lenyűgöző látványvilágot, hála a fejlett LCD LED technológiának és HDR10, Dolby Vision és HLG szabvány támogatásnak. A gyors jelenetek szerelmeseit is elbűvöli 50 / 60Hz képfrissítési frekvenciája. Azért, hogy a remek látványon túl tökéletes hangzásban legyen részünk, 20W-os hangszóró felel. Eme SONY Smart TV a korszerű Android operációs rendszert kapta, és megjelenését egy egészen elegáns dizájn egészíti ki. A televízió megjelenését fekete szín teszi tökéletessé. Ha a TV-t a falra szeretnénk függeszteni, VESA szabványú konzolra lesz szükségünk, melynek méretei 300×300 mm. A távirányító a csomag részét képezi.

Televízió 65
Televízió 65

65" Sony Bravia KD-65X82J TV alapvető tulajdonságai

  • Ezen SONY televíziónak köszönhetően mozi minőségben élvezheted a filmeket
  • Nagyszerű vizuális élmény köszönhetően a modern LCD LED technológiának, és HDR10, Dolby Vision és HLG szabvány támogatásnak
  • 50 / 60Hz-es képfrissítési frekvencia az akciójelenetek kedvelőinek
  • A fantasztikus látványt csak fokozza a tökéletes hangzás, amiért 20W-os hangszóró felel
  • Élvezd a tűéles 4K Ultra HD felbontást 65" képátló mellett
  • Eme SONY Smart TV a korszerű Android operációs rendszerre támaszkodik
  • Direct LED háttérvilágítással van felszerelve
  • Egyéb funkciók HDR
  • Dolby Atmos és DTS Digital Surround biztosítja a tökéletes hangzást
  • A népszerű okos funkciók között szerepel: okos távirányító, hangvezérlés és webböngésző
  • Egyéb népszerű funkciói közé tartozik hang-kalibrálás és automata hangerő szabályozás
  • Kedvenc filmed vagy sorozatod biztos elérhető az olyan alkalmazásokban, mint YouTube, Netflix, Disney+, Apple TV, Amazon Prime Video, SkyShowtime, Prima+, MAGENTA TV, Telly, SledovaniTV és Canal+

Lenyűgözően éles kép

Szabadulj meg a problémáktól, és élvezd a precíz 4K Ultra HD felbontást 65" képátló mellett. Ezen SONY televízió a képernyő egész területén nagy számban elhelyezett pixelnek köszönhetően rendkívül éles kép megjelenítésére képes. A 4K jelölés azt jelenti, hogy négyszer annyi pixelt kapott, mint a klasszikus Full HD képernyő. A kép 3840 × 2160 felbontást biztosít, így minden film vagy egyéb műsor minőségromlás nélkül streamelhető a képernyőre. Precíz zóna-háttérvilágítást biztosít a Direct LED technológia, amely dinamikusan alkalmazkodik a kép tartalmához, és a legjobb kontrasztot, illetve képalkotást garantálja.

Televízió 65
Televízió 65

LCD LED technológia, amely garantálja a valósághű és természetes színeket

Ezen LCD LED technológiát alkalmazó TV hihetetlen látványt biztosít. A LED technológia magas fényerőt és lenyűgöző színalkotást biztosít, amelynek köszönhetően még világos helyiségekben is élvezhető lesz a filmezés. Az LCD panel mögött helyezték el a LED izzósort, amely segít elérni a tiszta képet.

Támogatja a HDR formátumot

Ez a televízió High Dynamic Range (HDR) technológiát használ a részletek jobb megjelenítésére a kép sötét és világos részein egyaránt. Konkrétan olyan technológiát támogat, mint HDR10, Dolby Vision és HLG. A HDR10 a jelenet maximális fényereje alapján állítja be a kép fényerejét. A Dolby Vision lehetővé teszi, hogy élvezzük a színárnyalatok széles skáláját meg maximális fényerő mellett is.

Televízió 65

A legújabb operációs rendszer korlátlan szórakozást rejt

Ez a remek Android smart TV számos hasznos funkciót tartogat, mint Amazon Alexa és Apple Home Kit. Lehetőségünk lesz vezeték nélkül tartalmat megosztani, vagy kitükrözni mobilunkat, illetve számítógépünket. A hangasszisztens útmutatóvá válhat az elektronika világában. Rendkívül gyorsan és egyszerűen megtalálhatjuk kedvenc videóinkat az alkalmazásokban, amit különösen a legfiatalabb nézők fognak díjazni. Gyorsan és egyszerűen megtalálják kedvenc meséjüket anélkül, hogy használniuk kellene a billentyűzetet. Ezentúl az összes csatlakoztatott eszközt egyetlen intelligens vezérlővel vezérelhetjük. Csak nyomjunk meg egy gombot, és a kedvenc streaming szolgáltatásunk megjelenik a TV-n.

Televízió 65
Televízió 65

Használd ki a modern SONY tévé összes okos funkcióját

A TV könnyű hozzáférést biztosít a webböngészőhöz is. Használd közvetlenül a TV képernyőjét a böngészésre. Az smart funkcióknak hála böngészhetsz az interneten, információkhoz juthatsz, videókat nézhetsz, online tartalmakat streamelhetsz, kommunikálhatsz a közösségi médián keresztül és így tovább.

A tökéletes társ minden háztartásba

Lehetővé teszi más intelligens eszközökhöz való csatlakozást olyan kapcsolódási lehetőségekkel, mint WiFi és Bluetooth. A moziszerű élményről olyan technológia gondoskodik, mint Dolby Atmos és DTS Digital Surround. A Dolby Atmos technológia 3D térhangzást biztosít több csatornán keresztül. Például az egyik csatorna továbbíthatja a lövés, a másik pedig a fegyvermechanika hangját, ennek köszönhetően a hang lényegesen pontosabban és valósághűbben terjed a térben. Ezen a TV-n lehetséges a hangkalibrálás, amely lehetővé teszi, hogy optimalizáljuk a hangbeállításokat a szoba akusztikai adottságainak vagy a személyes igényeinknek megfelelően. A TV kiértékeli azt a környezetet, ahol található, és optimalizálja az audio paramétereket, hogy elérje a legjobb hangteljesítményt. Imádni fogod az automatikus hangerőszabályozó funkciót. Itt a TV valós időben figyeli az aktuális hangerőt, és automatikusan elkerüli a túl hangos vagy halk hangokat amikor átváltunk egyik programról a másikra, vagy reklám következik.

Élvezd a határtalan multimédiás tartalmakat

Ez a remek SONY LCD LED TV biztosan lenyűgöz multimédiás funkcióival.

Méretek:

91,1 × 146,2 × 32,4 cm (ma×szé×mé)

Talp nélküli méretek:

84,2 × 7,1 cm (magasság × mélység)

Tömeg:

25,4 kg

Maximális felbontás:

4K Ultra HD

HDMI:

4 ×

USB:

2 ×

Tuner típusa:

DVB-T2 HEVC, DVB-S2 és DVB-C

Be- és kimenetek:

USB, LAN, HDMI 2,1, HDMI 2,0, digitális optikai/digitális hangkimenet és CI+

Paraméterek

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Energiacímke 2021

Képátló és felbontás

Képátló 65 " (165,1 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 3840 × 2160 px

Kijelző

Technológia LCD LED
Egyéb kijelző technológiák HDR
Támogatott HDR szabványok HDR10, Dolby Vision, HLG

Rendszer

Operációs rendszer Android
Típus Smart TV

Évjárat

Évjárat 2021

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások YouTube, Netflix, Disney+, Prima+, SkyShowtime, Canal+, MAGENTA TV, SledovaniTV, Telly, Apple TV, Amazon Prime Video
SMART funkciók Okos távirányító, Hangvezérlés, Webböngésző
Kompatibilitás hangasszisztenssel Amazon Alexa, Apple Home Kit

Csatlakozás

Be- és kimenetek USB, LAN, HDMI 2.1, HDMI 2.0, Digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+
HDMI 4 ×
USB 2 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 146,2 cm
Magasság 91,1 cm
Mélység 32,4 cm
Magasság talp nélkül 84,2 cm
Mélység talp nélkül 7,1 cm
Talapzat szélessége/lábak közötti távolság 54,5 cm
Tömeg 25,4 kg
VESA felfüggesztés 300×300

Szín

Szín Fekete

Audió

További audió tulajdonságok Hang-kalibrálás, Automata hangerő szabályozás

Csomag tartalma

Távirányítót tartalmaz Smart
Kód:  WS1019s1fx
Termékszám:  KD65X82JAEP
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10