Oldal frissítése

65" Sony Bravia KD-65X75WL

4,8 6 értékelés
Ingyenes
szállítás boltjainkba
299 990 Ft

65" Sony Bravia KD-65X75WL

Ajánlott ehhez a modellhez

Az ideális televízió a mindennapi szórakozáshoz

A Sony Bravia KD-65X75WL rengeteg szórakozást hoz a nappaliba - legyen szó tévéműsorok, filmek nézéséről vagy játékról. A pontos színvisszaadás nagy fényerővel a Full Array LED helyi háttérvilágítási technológiának és az X1 processzornak köszönhető. Valós idejű tartalomelemzést végez, és mindent feljavít. Ahhoz, hogy a megtekintés élménye teljes legyen, megfelelő hangrendszerrel is rendelkezned kell. A Sony Bravia KD-65X75WL okostévé 20 W összteljesítményű X-Balanced hangszórókkal rendelkezik. Az általában a mozitermekben megtalálható Dolby Atmos és a Dolby Vision technológiákegyedülálló élményt nyújtanak. A Doly Vision javítja az összképet, a Dolby Atmos pedig a térhangzásról gondoskodik. A Sony Bravia KD-65X75WL ideális televízió a játékosok számára is, mivel számos izgalmas funkcióval könnyíti meg a játékot. A Sony okostévéje több nagy dinamikatartományú formátumot támogat, például a HLG-t és a HDR10-et. A TV falra szereléséhez egy 300 × 300 mm-es VESA konzolt biztosítunk.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

A Sony Bravia KD-65X75WL okostévé legfontosabb jellemzői

4K HDR X1 képfeldolgozó processzornak köszönhetően a KD-65X75WL tiszta és élénk képet, nagyobb kontrasztot, jobb színeket és általános tisztaságot kínál részletes 4K felbontással

A Sony X-Balanced (2× 10W) hangszórók tisztább és kifejezőbb párbeszédeket biztosítanak

A PlayStation 5 exkluzív funkcióival és a játékmenükkel a KD-65X75WL kiváló választás a PlayStation 5 játékosok számára

A Google TV könnyű hozzáférést biztosít a tartalmak széles skálájához, így a KD-65X75WL a legátláthatóbb okostévé lesz

Az energiatakarékos beállítások egyszerű, egyablakos vezérlése az Eco Dashboard felülettel

Standard és SMART távirányító hangvezérléssel

Dolby Vision és Dolby Atmos technológia a moziszerű élményért

Külső HDD csatlakoztatás után felveheted kedvenc műsoraidat

Az intelligens eszközökhöz, soundbarokhoz és az internethez való csatlakozás Bluetooth, Wi-Fi és LAN-kábel segítségével történik

A Sony Bravia KD-65X75WL televízió támogatja a hangvezérlést

Kompatibilis a BRAVIA CAM kamerával (külön kapható)

Kivételes kép és hang


Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

A Sony Bravia KD-65X75WL tiszta képpel és nagyszerű színekkel rendelkezik

Az okostévé X1 processzorral van felszerelve, amely tiszta, színgazdag képet biztosít. A Dolby Vision technológiát általában a nagy mozivásznakhoz szokták társítani, de a Sony Bravia KD-65X75WL készülékben ezt is megkapod. A televízióban mindent úgy láthatsz, ahogyan annak valójában ki kell néznie.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

A Sony Bravia X85L az X-Balanced hangszórók lebilincselő hangásukkal kápráztatnak el

A Sony okostévé beépített X-Balanced hangszóróegységekkel rendelkezik, amelyek kiváló minőségű hangzást és erőteljes basszust biztosítanak a még jobb nézési vagy játékélmény érdekében. Az egyedülálló, nem kör alakú kialakítás maximalizálja a hangszóró membrán felületét. A Sony Bravia KD-65X75WL televízió támogatja a Dolby Atmos technológiát a teljes térhatású hangzás érdekében. 

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Okostévé minimalista kialakításban

Koncentrálj arra, ami számít - a képre! A Sony Bravia KD-65X75WL televízió minimalista stílusban készült, Hairline kivitelben és Slim Blade kétirányú állvánnyal. Tökéletesen illeszkedik bármilyen belső térbe.

Tartalom a kezed ügyében


A BRAVIA CORE alkalmazás rengeteg minőségi tartalmat kínál

Sony Bravia KD-65X75WL okostévéhez 12 hónapos előfizetést kapsz a BRAVIA CORE filmalkalmazásra. Ez megnyitja az utat a legújabb címek és klasszikusok előtt, akár 4K HDR és IMAX Enhanced változatban is. Ezáltal több részletet, színt és kontrasztot láthatsz a filmek streamelése közben. Élvezd az olyan filmeket, mint a Pókember: Nincs hazaút, Jumanji: A következő szint, Venom, vagy például az 1984-es Szellemirtók film. Ezenkívül a BRAVIACORE a legnagyobb IMAX® Enhanced filmkönyvtár, amely akár 80 Mbps sebességgel is képes streamelni. A 12 hónapos előfizetéshez 5 filmkredit is jár, amelyekkel kiválasztott filmeket oldhatsz fel.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Hozzáférés több mint 700 000 filmhez és tévéműsorhoz a Google TV-vel

A Google TV platformnak köszönhetően rengeteg filmhez és sorozathoz férhetsz hozzá a különböző streaming szolgáltatásokon keresztül. A Google TV-vel barátságos felhasználói felületet, továbbfejlesztett hangvezérlést, több felhasználói fiók létrehozásának lehetőségét, és ami a legfontosabb, kedvenc alkalmazásaidat, mint a Netflix, HBO Max, Disney+, YouTube, Spotify és még sok más alkalmazást élvezheted egy helyen.

Szórakozás mindenkinek


Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Sony Bravia KD-65X75WL, mint nagyszerű játszótárs

Maga a tévé felismeri, ha egy játékkonzol csatlakoztatva és bekapcsolt állapotban van. Ezután automatikusan átvált a HDMI 2.1 automatikus késleltetéscsökkentő üzemmódra. Így zökkenőmentesebben élvezheted a játékot a Sony Bravia KD-65X75WL televíziódon. Ezt különösen a gyors és igényes játékok (FPS akció, sport- és versenyjátékok) játékosai fogják értékelni. Az Auto HDR Tone Mapping technológiával még a nagy kontrasztú jelenetekben is észrevehetsz olyan fontos részleteket, amelyekről normál esetben lemaradnál.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Új játékkínálat az igényeseknek

A Sony Bravia KD-65X75WL televízió egy teljesen új játékmenüvel rendelkezik, amely egyetlen gombnyomással megnyithatja a menüt a játékélmény optimalizálása érdekében. A beállítások közé tartozik a mozgáselmosódás-csökkentés, a fekete equalizer, a Crosshair (célkereszt) és számos más kívánatos finomítás és funkció. A képernyő méretét is beállíthatod az igényeidnek megfelelően. Ráadásul az okostévé akár 120fps 4K felbontásra is képes, így gond nélkül belevetheted magad a filmezésbe és sok másba is.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Japán rajzfilmek a Crunchyroll segítségével

Szerezz hozzáférést a vezető anime streaming szolgáltatáshoz, és élvezd a megérdemelt minőségi rajzfilmeket! A Crunchyroll szolgáltatás segítségével egyetlen gombnyomással kiváló minőségben érhetsz el animéket. Nagyszerű képpel és hibátlan hanggal, a japán sorozat animációs világa azonnal magával ragad. 

Ökológiai termék


Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Környezetbarát termék a környezet iránti elkötelezettséggel

A Sony Bravia KD-65X75WL televízió egyes alkatrészei újrahasznosított műanyagból készülnek. Ráadásul az okostévé eszközöket ad az energiaköltségek megtakarításához. Az új ECO Dashboard könnyen használható, és mi több, minél több környezetbarát beállítást kapcsolsz be, annál jobban nő a virtuális fád. A környezetbarát beállításokkal akár 32%-kal több energiát takaríthatsz meg. A Sony Bravia KD-65X75WL automatikus energiatakarékos üzemmóddal és számos más energiatakarékos intézkedéssel rendelkezik. Ráadásul a csomagolás, amelyben a Sony Bravia TV készüléket kapod, ökokartonból készült, és kevesebb tintát, valamint műanyagot tartalmaz.

Kifinomult kiegészítők


Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Átlátható távirányító standard és SMART változatban

A Sony Bravia KD-65X75WL okostévéhez két távirányítót kapsz, így kiválaszthatod a számodra legmegfelelőbbet. Akár a hagyományos gombelrendezésű standard kialakítást, akár a multimédiás gombokkal és hangvezérlés támogatással ellátott SMART távirányítót választod, kényelmes és élvezetes tévézési élményben lesz részed. 

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

A Sony BRAVIA CAM minőségi videohívásokat tesz lehetővé

Élvezd a videohívásokat barátaiddal és családoddal a nagyképernyős tévén a Sony BRAVIA CAM kamera segítségével! Nem kell többé az optimális pozíciót keresned, hogy mindenki elférjen a laptop vagy a telefon kamerája előtt. A Sony BRAVIA CAM kamerája akkor is gond nélkül rögzít téged, ha nagy csoportban ülsz a kanapén. 

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Videokonferenciák tartása a Sony Bravia KD-65X75WL tévével

Kommunikálj távolról a nagy TV-képernyőn keresztül, és élvezd a valósághűbb kommunikációt közvetlenül a nappalidban! A Zoom for TV és a Google Meet támogatásának köszönhetően a BRAVIA CAM kamerához csatlakoztatott Sony Bravia KD-65X75WL televízióval könnyedén csatlakozhatsz videokonferenciához, akár családtagjaiddal, barátaiddal vagy munkatársaiddal kommunikálsz. A BRAVIA CAM emellett érzékeli, hogy milyen messze vagy a tévétől, és a távolságnak megfelelően állítja be a kép- és hangbeállításokat.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!


Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 65 " (165,1 cm)
Felbontás 4K Ultra HD

Kijelző

Technológia LCD LED
Egyéb kijelző technológiák HDR
Támogatott HDR szabványok HDR10, Dolby Vision, HLG

Rendszer

Operációs rendszer Google TV
Típus Smart TV

Évjárat

Évjárat 2023

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások Voyo, SkyShowtime, Canal+, SledovaniTV, Telly, Kodi, Spotify, Twitch, Rakuten TV, Deezer
SMART funkciók Okos távirányító, Webböngésző, ECO mode

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Skylink Fast Scan

Játék jellemzői

Játék jellemzői Gamer mód

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat Párosítás mobileszközzel, DLNA
Be- és kimenetek USB, LAN, HDMI 2.0, Digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+
HDMI 4 ×
USB 2 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 146,2 cm
Magasság 91,2 cm
Mélység 33,4 cm
Magasság talp nélkül 84,2 cm
Mélység talp nélkül 7,1 cm
Talapzat szélessége/lábak közötti távolság 117,5 cm
Tömeg 21 kg
VESA felfüggesztés 300×300

Szín

Szín Fekete

Audió

Hangszóró teljesítmény 20 W

Energiacímke 2021

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

3D/AR

3D/AR 3D model + AR model v Android alkalmazásban
Kód:  WS1019s1fx1
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  KD65X75WLPAEP
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10