Oldal frissítése

65 "Sony Bravia KD 65S8005C

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

65 "Sony Bravia KD 65S8005C

Tapasztalat 4K Sony - akkor nem néz vissza. Élje át újra kedvenc TV szórakoztató. Könnyedén vizsgálja alkalmazások, játékok és gyorsan növekvő választéka adások és az internet tartalom 4K, ami jön hozzád. BRAVIA televíziók, hogy több természetes színek - most részletesebben kidolgozza erős chip X1 4K technológia és annak pontos színleképezési. Hála a gazdag élénk színárnyalatok a vörös, zöld és kék teljesen ásni minden jelenetet.

legfontosabb jellemzői

  • Hajlított képernyős természetesebb észlelés, mélysége és torzítás nélkül
  • A legfinomabb festmény a piacon (Ultra HD)
  • Erőteljes chip X1 hozza lenyűgöző képminőséget mindenben
  • Motionflow XR sima kijelző gyorsan mozgó képek
  • Kép javítása akár 4K
  • Modern, testre szabható környezet Android TV
  • Big lemez tartja a sok filmeket és fotókat

Egy chip mindent megváltoztat

A nagy teljesítményű processzor 4K X1 kínál lenyűgöző képminőséget, bármit is nézzen. Minden forrás, TV-adás, a Blu-ray, DVD videó az internetre, a zseniálisan elemezzük, és a maximális felbontás javul a szint 4K. Merüljön el a lélegzetelállító képeket és lenyűgözően tiszta, természetes színeket és éles kontrasztot. 4K Processzor X1 fokozza részlet az új algoritmus, mint például a zaj daráló. Ez az új technológia lebontja a zaj a kis foltok alacsony intenzitású, amely fenntartja a természetes hatású textúra kép szórt, és szinte láthatatlan a zaj.

BRAVIA TV Android TV

A smart TV máris okosabb. Képzeld el az összes szórakoztató, hogy élvezni az okostelefonon vagy tablet a nagy képernyőn BRAVIA. Egy teljesen új platform Android TV Sony csatlakoztatását teszi lehetővé, és élvezze tartalom bármely alkalmazásból a filmek különböző eszközökön futó Android, sokkal könnyebb, mint korábban.

4K felbontású bármilyen forrásból

Sony're kész felfedezni a világot az igazi móka a 4K otthon. A BRAVIA kezeli a forrás a televízió és filmek lemezeket online videó. Kompatibilis a legújabb 4K felbontású előírásoknak, beleértve VP9, ??HDMI 50p / 60p és HEVC, élvezheti tartalmat, ma és a jövőben is.

Motionflow XR sima kijelző akciójelenetek

Élvezze a sima és éles részleteket még a gyorsan mozgó jelenetek a Motionflow XR. Ez az innovatív technológia létrehoz és beszúr extra felvételeket az eredeti is. Összehasonlítja a legfontosabb tényező, hogy számos vizuális képeket, majd kiszámítja a másodperc töredéke alatt, amikor a szekvenciák hiányoznak esemény. Režimy zahrnují také vkládání černého záběru, který zajistí opravdu filmový obraz bez rozmazání.

Vékony kialakítás a könnyű falra szereléshez

A vékony kialakítás elfér a nappali és egyszerűen csatolja a falra. A képernyő csak korlátozott minimális kerettel. Így teljes mértékben koncentrálni a szórakozás és élvezni festmény szinte az egész területet. Ez egy tökéletes kombinációja a forma és a funkció, így a magával ragadó vizuális élményt.

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 65 " (165,1 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 3840 × 2160 Mpx

Kijelző

Technológia LCD LED
3D támogatás Aktív 3D

Rendszer

Operációs rendszer Android
Típus Smart TV, Ívelt TV

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások Telly
SMART funkciók Hangvezérlés, Webböngésző

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Fényérzékelő

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, DLNA
HDMI 4 ×
USB 3 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C, Kettős

Méretek és tömeg

Szélesség 145,2 cm
Magasság 89,3 cm
Mélység 28,6 cm
Magasság talp nélkül 84,5 cm
Mélység talp nélkül 10,8 cm
Tömeg 30,1 kg
VESA felfüggesztés 400×300

Szín

Szín Fekete
Kód:  WS1065i2
Termékszám:  KD65S8005CBAEP
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20