Oldal frissítése

65'' Sony Bravia KD-65AF9

5 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

65'' Sony Bravia KD-65AF9

A lenyűgöző nézői élményhez jól jön egy olyan TV, amelyik kiváló képminőséggel és számtalan hasznos funkcióval rendelkezik. A kellemes, 65 " képátló a(z) Ultra HD 4K felbontással együtt pont megfelelő a nagyszobába. A lenyűgöző, 4K felbontás négyszer nagyobb részletgazdagságot kínál, mint a hagyományos Full HD. Az Android TV technológia végtelen lehetőségeket kínál a multimédiás funkciók széles választékával. Az OLED technológia többrétegű képmegjelenítő struktúrával garantál maximális látószöget egészen a képernyő sarkáig. Nagy előnye ennek következtében a fekete szín hű visszaadása és a kiemelkedő kontraszt. A Smart TV technológia korlátlan lehetőséget kínál a multimédiás funkciók széles választékával.

A(z) 65'' Sony Bravia KD-65AF9 TV alapvető funkciói

  • A finom 4K felbontás tökéletes részletességet biztosít
  • Az OLED technológia rendkívül jó kontrasztot tesz lehetővé
  • 50 Hz frissítési frekvencia a sima képért
  • 50 Hz frissítési frekvencia a lenyűgözően finom képért, amit különösen mozgalmas sportmérkőzések nézése közben fogsz értékelni
  • 65" képátló
  • Ún. „piros gomb”, amivel pl. az adott csatorna programjai, videóarchívumok, vagy akár időjárásjelentések, híradók listáiról választhatunk
  • A hangvezérlő képesség megszünteti a hagyományos TV-vezérlés szükségességét
  • Beépített WiFi a hálózati csatlakozáshoz
  • Lehetőség pendrive-ra történő mentésre, a kedvenc filmek felvételére és bármikor történő visszajátszására
  • VESA szabványos tartóhoz előkészített nyílásokkal egymástól 400×200 mm távolságra pl állványra történő rögzítéshez
  • A DLNA multimédia protokoll lehetővé teszi akár külső feliratok hozzáadását is a médiatartalmakhoz
  • A DVB-T2 - HEVC típusú tuner olyan szabvány, ami nélkül hamarosan nem lehet majd földi sugárzású TV-adást nézni

A(z) SONY televízió kivételes képminősége

Az igazán igényeseknek felső kategóriás TV jár. A(z) 65'' Sony Bravia KD-65AF9 lélegzetelállító felbontásával a legjobb választás. A 4K jelölés összesen négyszer annyi képpontot jelent a készüléken az átlagos Full HD televíziókhoz képest. Vagyis a kép 3840×2160 képpontot tartalmaz, ami magasfokú részletgazdagságot eredményez. Még ha közelebb ülsz sem gyengül a képminőség, tökéletesen éles marad. A finom képet különösen a Blu-ray lemezeknél használhatod ki. Még a kisebb felbontásban forgatott klasszikus filmeket vagy sorozatokat is megpróbálja feljavítani a televízió és a képük kiemelkedőbb lesz. A nagy felbontás nem várt plusz előnye az alkalmazások és egyéb funkciók simább működése, mivel ezek a TV-k erősebb hardvert kapnak.

A legfeketébb feketeség az OLED technológiával

A kivételes képminőség elérését támogatja az OLED technológia, amely lehetőséget ad arra, hogy minden egyes képpont szabadon változtassa a színét. Ennek a folyománya a tökéletes kontraszt és elsősorban az a lehetőség, hogy egyszerűen ki lehet kapcsolni a pixeleket és így el lehet érni a lehető legsötétebb fekete színt, miközben más technológiák maximum sötétszürkét tudnak megjeleníteni. Az OLED képernyők még gazdag, élénk színeikről is közismertek. A kiváló 50 Hz frissítési gyakoriság azt mutatja meg, hogy a készülék mekkora gyorsasággal tudja átrajzolni a képet és hogy jól illik az gyors, pörgős jelenetekhez, melyeket mindig zökkenőmentesen jelenít meg.

A(z) 65'' Sony Bravia KD-65AF9 csatlakoztathatósága és más hasznos funkciói

A beépített DVB-S2 tunernek köszönhetően műholdas jeleket is képes kezelni, ami nagyon népszerű a nagy lefedettség és a programok széles választéka miatt. Kábeles adás esetében a(z) 65'' Sony Bravia KD-65AF9 ún. DVB-C tuneren keresztül lehet csatlakoztatni. A smart funkciók többségéhez internet szükséges, amelyhez hagyományosan, kábelen keresztül csatlakoztatható a készülék. Ha nem rendelkezel megfelelő kábellel a nappaliban, a televíziót az internethez csatlakoztathatod WiFi használatával is. Csakúgy, mint a számítógépen, a különböző szolgáltatások és alkalmazások mellett hagyományos webböngésző is elérhető. Egy másik készülékkel történő párosításhoz a Bluetooth technológiát is támogatja. Praktikus funkció a pendrive-ról történő lejátszás képessége USB port segítségével. Ezzel a készülékkel külső meghajtóra is felvehetők tartalmak.

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 65 " (165,1 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 3840 × 2160 Mpx

Kijelző

Egyéb kijelző technológiák HDR
Támogatott HDR szabványok HDR10, Dolby Vision, HLG

Rendszer

Operációs rendszer Android
Típus Smart TV

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások YouTube, Netflix, HBO Max, Apple TV, Facebook
SMART funkciók HbbTV, Okos távirányító, Hangvezérlés, Webböngésző

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Felvétel USB-re, Hotel mód, Fényérzékelő

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, Apple AirPlay 2, DLNA, Miracast
Be- és kimenetek USB, LAN, HDMI 2.0, Fejhallgató kimenet, Digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+
HDMI 4 ×
USB 3 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C, Kettős

Méretek és tömeg

Szélesség 144,9 cm
Magasság 83,2 cm
Mélység 32 cm
Magasság talp nélkül 83,5 cm
Mélység talp nélkül 8,6 cm
Tömeg 35,6 kg
VESA felfüggesztés 400×200

Szín

Szín Fekete
Kód:  WS1019x7
Termékszám:  KD65AF9BAEP
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15