Oldal frissítése

65" Panasonic TX-65MZ2000E

5 1 értékelés
Ingyenes
szállítás boltjainkba
1 275 490 Ft

65" Panasonic TX-65MZ2000E

Szeretnéd, ha otthonod kényelméből is átélhetnéd az igazi mozi élményt? Ebben az esetben nem kerülheti el a figyelmed ez a nagyszerű Panasonic TV. Kényeztesd vizuális érzékeid a felejthetetlen látványvilággal, köszönhetően a fejlett OLED technológiának és HDR10, HDR10+, HLG és Dolby Vision IQ szabvány támogatásnak. Biztos meglepő lesz számodra a filmek és sorozatok hatalmas választéka az olyan közkedvelt szolgáltatóktól, mint a YouTube, NETFLIX vagy a Voyo. A gyors jelenetek szerelmeseit is lenyűgözi 100 / 120Hz képfrissítési frekvenciája. Gamer mód örvendezteti meg az igényes játékosokat is. Azért, hogy a fantasztikus látványon túl nagyszerű hangzásban is részünk legyen, 160W-os Soundbar hangszóró felel. Eme Panasonic Smart TV a korszerű My Home Screen operációs rendszert kapta, és megjelenését egy egészen lenyűgöző dizájn egészíti ki. A TV megjelenését fekete szín teszi tökéletessé. VESA szabványú tartóra lesz szükségünk a TV falra való szereléséhez, melynek méretei 300×300 mm. A távirányító megtalálható a csomagban.

Televízió 65
Televízió 65

65" Panasonic TX-65MZ2000E TV kulcsfontosságú jellemzői

  • A csodálatos Panasonic TV igazi mozi élményt varázsol a nappalidba
  • Fantasztikus vizuális élmény hála a modern OLED technológiának, és HDR10, HDR10+, HLG és Dolby Vision IQ szabvány támogatásnak
  • 100 / 120Hz-es képfrissítési frekvencia az akciójelenetek kedvelőinek
  • A nagyszerű hangzásért 160W-os Soundbar hangszóró felel
  • Élvezd a részletgazdag 4K Ultra HD felbontást 65" képátló mellett
  • Eme Panasonic Smart TV a korszerű My Home Screen operációs rendszert kapta
  • Egyéb funkciók HDR
  • Dolby Atmos és Térhangzás biztosítja a tökéletes hangzást
  • A népszerű okos funkciók között szerepel: HbbTV, hangvezérlés és webböngésző
  • Egyéb népszerű funkciói: hang-kalibrálás
  • Könnyedén hozzájuthatsz a népszerű filmekhez és sorozatokhoz olyan alkalmazásokban, mint YouTube, Netflix, Voyo, Disney+, Apple TV és Amazon Prime Video

Egy igazán éles kép, amely rendkívüli élményt nyújt

Szabadulj meg a problémáktól, és élvezd a részletes 4K Ultra HD felbontást 65" képátló mellett. Ez a lenyűgöző Panasonic tévé a nagy számban elhelyezett pixeleknek hála tűéles képi megjelenítést nyújt. A 4K címke jelentése, hogy négyszer annyit képponttal rendelkezik, mint a Full HD képernyő. A kép 3840 × 2160 pixelből áll, melynek köszönhetően minőségromlás nélkül élvezhetjük a filmeket és egyéb műsorokat.

Televízió 65
Televízió 65

OLED technológia a felejthetetlenül autentikus és realisztikus színélményért

Ezen OLED technológiát alkalmazó TV hihetetlen látványt nyújt. Az OLED kijelző magas kontraszttal, széles látószöggel, gyors válaszidővel és merész színekkel tűnik ki. Képes a valóban fekete árnyalatok megjelenítésére az egyes pixelek be- és kikapcsolásával. Az OLED kijelző minimális energiafogyasztásra van optimalizálva, mert csak akkor fogyaszt energiát, ha a pixelek be vannak kapcsolva.

Támogatja a HDR formátum szélet skáláját

Ez a TV támogatja a High Dynamic Range (HDR) technológiát, amely lehetővé teszi a részletek jobb megjelenítését a jelenet sötét és világos részein egyszerre. Konkrétan olyan szabványokat támogat, mint HDR10, HDR10+, HLG és Dolby Vision IQ. A kép fényereje az aktuális jelenet alapján van beállítva a HDR10 által. A HDR10+ azt jelenti, hogy a kép fényereje dinamikusan változik, az aktuális képkocka alapján. A Dolby Vision továbbfejlesztése a Dolby Vision IQ. Az optimális képet a TV-n elhelyezett szenzor segítségével, a környezeti fény alapján állítja be ez az okos technológia.

Televízió 65
Televízió 65

Válj top játékossá ezzel a lenyűgöző Panasonic televízióval

A beépített játékos funkció segítségével előnyre tehetsz szert, és megelőzheted a konkurens játékosokat. A jó grafika, gyors reakció és rövid válaszidő nagyban hozzájárul a győzelemhez. A remek gamer mód funkcióval a játék valóban szórakoztató lesz. Ez a nagyszerű Panasonic TV hatékony monitorként funkcionál, amely még a legigényesebb felhasználók igényeit is kielégíti.

A legújabb operációs rendszer korlátlan szórakozást biztosít

Eme My Home Screen smart TV sok érdekes funkciót tartogat, mint Amazon Alexa. Lehetőségünk lesz vezeték nélkül tartalmat megosztani, vagy kitükrözni mobilunkat, illetve számítógépünket, használhatjuk a hangasszisztenst, és csatlakoztathatjuk a TV-t az okos otthonunkba. A hangasszisztens tanácsadónkká válhat az elektronika világában. Gyorsan és egyszerűen megtalálhatjuk kedvenc videóinkat az alkalmazásokban, ami ideális lesz a legfiatalabb felhasználók számára. Könnyedén felfedezik kedvenc meséjüket a billentyűzet használata nélkül.

Televízió 65

Használd ki a fejlett Panasonic televízió összes okos tulajdonságát

A HbbTV funkciónak köszönhetően a TV interaktívabb élménnyé válik., amely segít a felhasználóknak, hogy személyre szabják TV nézési szokásaikat, és hozzáférjenek egyéb online forrásokhoz és funkciókhoz külső eszközök igénybe vétele , vagy alkalmazások közötti váltás nélkül. Könnyedén elérhetjük a webböngészőt a TV-n keresztül. Böngéssz a neten közvetlenül a TV képernyőjén. Köszönhetően az smart funkcióknak böngészhetsz az interneten, információkhoz juthatsz, videókat nézhetsz, online tartalmakat streamelhetsz, kommunikálhatsz a közösségi médián keresztül és így tovább.

A tökéletes társ minden háztartásba

Lehetővé teszi más intelligens eszközökhöz való csatlakozást olyan kapcsolódási lehetőségekkel, mint WiFi, Bluetooth és Chromecast. Olyan technológiának köszönhetjük a moziszerű hangzást, mint Dolby Atmos és Térhangzás. A Dolby Atmos technológia 3D térhangzást nyújt több csatornán keresztül. Az egyik csatorna a lövések hangját hordozza, míg a másikon a fegyver mechanikáját hallhatjuk, ennek hála a hang térbeli terjedése lényegesen pontosabb és hitelesebb lesz. A TV lehetővé teszi a hang kalibrálását, amely lehetővé teszi a hangbeállítások optimalizálását a szoba akusztikai jellemzőinek vagy a személyes preferenciáinknak megfelelően. A TV kiértékeli azt a környezetet, ahol található, és beállítja az audio paramétereket annak érdekében, hogy elérje az optimális hangteljesítményt.

Fedezd fel a korlátlan szórakozás világát a multimédiás funkciókkal

Ez a fejlett Panasonic OLED televízió le vesz a lábadról multimédiás funkcióival. Ha más elfoglaltság miatt nem tudod megnézni kedvenc műsorod, könnyedén rögzítheted USB-n keresztül egy külső merevlemezre, és nézd meg később. Ha éppen semmilyen érdekes műsort nem találsz a TV-ben, csatlakoztass USB-n keresztül egy külső meghajtót, hogy nézhesd saját tartalmaid. Praktikus a Skylink fastscan funkció, amely a speciális szkennelési módjának köszönhetően gyorsan és hatékonyan találja meg a TV- és rádiócsatornákat.

Méretek:

91 × 144,8 × 35 cm (ma×szé×mé)

Talp nélküli méretek:

88,8 × 6,9 cm (magasság × mélység)

Tömeg:

25,5 kg

Maximum felbontás:

4K Ultra HD

HDMI:

4 ×

USB:

3 ×

Tuner típusa:

DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C és Kettős

Be- és kimenetek:

USB, LAN, HDMI 2,1, fejhallgató kimenet és digitális optikai/digitális hangkimenet

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 65 " (165,1 cm)
Felbontás 4K Ultra HD

Kijelző

Egyéb kijelző technológiák HDR
Támogatott HDR szabványok HDR10, HDR10+, HLG, Dolby Vision IQ

Rendszer

Operációs rendszer My Home Screen
Típus Smart TV

Évjárat

Évjárat 2023

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások YouTube, Netflix, Voyo, Disney+, Apple TV, Amazon Prime Video
SMART funkciók HbbTV, Hangvezérlés, Webböngésző
Kompatibilitás hangasszisztenssel Amazon Alexa

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Felvétel USB-re, Skylink Fast Scan

Játék jellemzői

Játék jellemzői Gamer mód

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, Chromecast
Be- és kimenetek USB, LAN, HDMI 2.1, Fejhallgató kimenet, Digitális optikai/digitális hangkimenet
HDMI 4 ×
USB 3 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C, Kettős

Méretek és tömeg

Szélesség 144,8 cm
Magasság 91 cm
Mélység 35 cm
Magasság talp nélkül 88,8 cm
Mélység talp nélkül 6,9 cm
Talapzat szélessége/lábak közötti távolság 39 cm
Tömeg 25,5 kg
VESA felfüggesztés 300×300

Szín

Szín Fekete

Audió

Hangszóró teljesítmény 160 W
Zabudované audio Soundbar
További audió tulajdonságok Hang-kalibrálás

Energiacímke 2021

Csomag tartalma

Távirányítót tartalmaz Klasszikus
Kód:  WX244s8t2a24
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  TX-65MZ2000E
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10