Oldal frissítése

65 "Panasonic TX-65DX900E

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

65 "Panasonic TX-65DX900E

Premium képek 4K felbontású intelligens funkciókkal és egyedi design

Ez a modell a Panasonic TV a vékony karcsú keret áll egy nagy mellett olyan modern belső tér. Csatlakozás szép design és a lélegzetelállító kép fog izgalom, amikor nézi a kedvenc filmjeit és a műsorokat lenyűgöző 4K felbontású.


4K UHD Master Pro Studio

4K UHD Master Pro Studio

4K Ultra HD TV-k felbontása 3840 × 2160 kínál kiváló képet, melynek kiemelkedő minőségű és tisztaságú által elképzelt filmesek. A kép megfelel a legmagasabb elvárásoknak, és mivel ez a modell elnyerte a tekintélyes THX tanúsítvánnyal.


Studio Master HCX +

Az új négymagos processzor Studio Master HCX + 4K képviseli a legjobb képfeldolgozó. Kiváló minőségű részleteket, kiváló fényerőt és élénk élethű színeket csiszolta Hollywood colorists, mind az új generációs Panasonic TV-k.

Studio Master HCX +

Studio Master Colour

Studio Master Colour

A fejlett technológia Széles Szín foszfor reprodukálni szélesebb színtartományt, amely több mint 98% -a DCI előírásoknak. Ez teszi elérhetővé széleskörű palettáját természetes színárnyalatok, amelyek megtartják a reális nézd meg minden jelenetet.


Helyi sötétítés Pro

Helyi sötétítés Pro technológia biztosítja a tökéletes kontraszt segítségével szegmenses LED világítás. Részletes elemzést világítás a kép garantálja a bonyolultabb árnyalatokkal és gazdagabb színeket a sötét jeleneteknél.

Helyi sötétítés Pro

Szakmai Cinema Display

Szakmai Cinema Display

A Panasonic kifejlesztett egy új típusú kijelző, ami tovább fokozza az élményt, miközben nézi a filmet, és akkor érzem, mint ha ültek a moziban. Az egyedülálló csillapítási rendszer fények Panasonic Honeycomb egyesíti a széles színválaszték káprázatos fényeit, és az eredmény tökéletes kép egy nagy dinamikai tartomány.


én Home Screen 2.0

Splash Screen Home Screen mi lesz az átjáró az összes csatornán, az alkalmazások és a csatlakoztatott eszközök. A képernyő használ egy új rendszer a Firefox és lehetővé teszi a könnyű és intuitív hozzáférést a kiválasztott tartalmat.

én Home Screen 2.0

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 65 " (165,1 cm)
Felbontás 4K Ultra HD

Kijelző

Technológia LCD LED
Egyéb kijelző technológiák HDR

Rendszer

Operációs rendszer Firefox
Típus Smart TV

Alkalmazások | SMART funkciók

SMART funkciók Webböngésző

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, DLNA
HDMI 4 ×
USB 3 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC

Méretek és tömeg

Szélesség 145,7 cm
Magasság 88,8 cm
Mélység 33,4 cm
Magasság talp nélkül 84,4 cm
Mélység talp nélkül 6,4 cm
Tömeg 42,5 kg
VESA felfüggesztés 400×400

Szín

Szín Fekete
Kód:  WX246w9
Termékszám:  TX-65DX900E
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15