Oldal frissítése

65" OMEN X Emperium soundbar-ral

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

65" OMEN X Emperium soundbar-ral

A legigényesebb játékosok számára tervezett 65 colos monitor 4K Ultra HD képminőséget biztosít, támogatja a HDR10-et, nagyon alacsony késleltetési móddal és akár 120 Hz változó frissítési frekvenciával rendelkezik, és 1000 nit fényerősséggel. Az NVIDIA G-SYNC kiküszöböli a szakadozást és minimalizálja a bemeneti késleltetést, a képernyő frissítési sebességét a grafikus kártya megjelenítésével szinkronizálva, így a kép azonnal megjelenik. Azt is támogatja, hogy az NVIDIA SHIELD játékkonzollal több platformról játszhass.


A HP OMEN X 65 - BFGD (Big Format Gaming Display) fő jellemzői

  • Gigantikus 65" átló (165 cm)
  • Ultra Fine 4K Ultra felbontás (3.840 × 2.160 px)
  • 120Hz-es frissítési frekvencia
  • HDR10 akár 1000 nit fényerővel
  • NVIDIA G-SYNC szinkronizálás
  • Az NVIDIA SHIELD támogatása
  • Tartalmaz egy 120W-os soundbart is

Fantasztikus kép

Az OMEN X Emperium kijelzője DisplayHDR 1000 VESA tanusítvánnyal rendelkezik és 384 teljes háttérvilágítás zónát tartalmaz. Ezek az okos technológiák hiteles minőséget és szép színt adnak, ami teljesen meg fog lepni. A nagy, 165 cm-es átmérővel valóban a hadművelet közepén találod magad.

Lélegzetelállító hang

Az OMEN X Emperiumhoz mellékelt soundbar kiváló minőségű hangszóróval és három 120 W-os sztereó erősítővel rendelkezik. Nemcsak nagyszerű hangot ad, de be tud vonni az akcióba. Biztos lehetsz benne, hogy minden lépést és minden pisszenést meghallasz.


VESA DisplayHDRTM 1000

Az 1000 nites, legmagasabb fényerejű kijelző nagy kontrasztú képet és valóban lélegzetelállító színeket tartalmaz. A monitor a legmagasabb szintű tanúsítványokkal rendelkezik, amelyek jelenleg elérhetők a HDR kijelzőkhöz.

Közvetlen háttérvilágítás

A 384 zóna helyi megvilágítással történő megvilágítása még könnyebbé teszi a sötétebb fekete és világosabb fehér vizuális kontraszt észlelését a képernyő különböző részein.

Quantum pont

A kvantum-pont technológia háromszáz kadmiummentes kvantumpontból áll, ami hihetetlenül gazdag és reális színvisszaadást eredményez. Egy másik előny az alacsonyabb energiafogyasztás a többi kijelzőhöz képest.


Nagyszerű válaszidő a zökkenőmentes játékhoz

Az OMEN X Emperium 65 kijelzője pontosan azt adja, amit egy gamer monitortól elvársz, sőt, még többet! A kép hihetetlenül sima és szakadásmentes a 120 Hz-es frissítési gyakoriságnak köszönhetően. A kijelző rendkívül alacsony késleltetéssel rendelkezik, hogy minimálisra csökkentse a késleltetést olyan hardverrel, amely még a legigényesebb játékokat is képes lejátszani..

Szórakoztató központ

Az OMEN X Emperium monitor NVIDIA SHIELD streaming technológiát tartalmaz, hogy hozzáférj olyan alkalmazásokhoz, mint a Netflix vagy a Hulu, 4K HDR felbontásban. Természetesen élvezheted a felhőben vagy a számítógépen tárolt játékokat is. Az OMEN X Emperiummal a szórakozás sosem áll meg.


95% DCI P3

Az NVIDIA G-Sync HDR segítségével a valósághű színek hihetetlenül széles skáláját élvezheted, különösen a digitális mozikban használt DCI-P3 színskála miatt.

NVIDIA G-Sync HDR

Az NVIDIA G-Sync HDR technológiával a frissítési frekvenciát az NVIDIA grafikus processzorral szinkronizálja. Ez lehetővé teszi a zökkenőmentes játékmenetet zavarás nélkül és prémium HDR minőségben.



Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 65 " (165,1 cm)
Pontos felbontás 3840 × 2160

Konstrukció

Konstrukció Sík

Panel és képernyő technológia

Panel VA
Képfrissítési gyakoriság 144 Hz
Válaszidő 14 ms
Maximális fényerő 750 cd/m2
Natív kontraszt 4000:1
Kijelző felülete Matt
Képfrissítési technológia G-Sync

Oldalarány

Képarány 16:9

Csatlakozás

Grafikus interfész szabványok HDMI 2.0
Adat interfész RJ-45 (LAN)
Audio interfész Fejhallgató bemenet

Tulajdonságok és funkciók

Felszerelés Hangszórók

Szín

Szín Fekete

Méretek és tömeg

Szélesség 144,8 cm
Magasság 93,42 cm
Mélység 34,04 cm
Tömeg 32,4 kg
VESA felfüggesztés 400×400

Csomagolás

Kábelek a csomagban HDMI, DisplayPort
Kód:  HPBM2019c
Termékszám:  4WY70AA#ABB
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05