Oldal frissítése

65" Metz 65MOD9500Z

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

65" Metz 65MOD9500Z

Szívesen élveznéd otthon a filmeket olyan minőségben, mint a moziban? Akkor nagyszerű választás lehet számodra ezen METZ televízió. Nagyszerű vizuális élményben lehet részed, köszönhetően a fejlett OLED technológiának és HDR10, HDR10+, HLG és Dolby Vision IQ szabvány támogatásnak. A gyors jelenetek szerelmeseit is elbűvöli 100 / 120Hz képfrissítési frekvenciája. A nagyszerű hangzásért a fantasztikus látványon túl 54W-os hangszóró felel. Eme METZ Smart TV a fejlett Google TV operációs rendszert használja, és megjelenését egy egészen lenyűgöző dizájn egészíti ki. A televízió megjelenését fekete szín teszi tökéletessé. Ha a TV-t a falra szeretnénk szerelni, VESA szabványú tartóra lesz szükségünk, melynek méretei 300×200 mm. A távirányító tartalma a csomagolásnak.

Televízió 65
Televízió 65

65" Metz 65MOD9500Z TV jelentősebb paraméterei

  • A remek METZ televíziónak hála a mozi beköltözik a nappalidba
  • Lenyűgöző vizuális élmény hála a modern OLED technológiának, és HDR10, HDR10+, HLG és Dolby Vision IQ szabvány támogatásnak
  • 100 / 120Hz-es képfrissítési frekvencia az akciójelenetek kedvelőinek
  • Azért, hogy nagyszerű hangzásban legyen részünk, 54W-os hangszóró felel
  • Élvezd a precíz 4K Ultra HD felbontást 65" képátló mellett
  • Eme METZ Smart TV a modern Google TV operációs rendszert használja
  • Direct LED háttérvilágítással büszkélkedhet
  • Használhatjuk a következő funkciókat HDR
  • Dolby Digital Plus garantálja a hanghatásokat mozi minőségben
  • Olyan közkedvelt okos funkciókkal látták el, mint HbbTV, okos távirányító és hangvezérlés
  • Kedvenc filmed vagy sorozatod biztos elérhető az olyan alkalmazásokban, mint YouTube, Netflix, MAGENTA TV és Amazon Prime Video

Lenyűgözően éles kép

Csak dőlj hátra, és élvezd a részletgazdag 4K Ultra HD felbontást 65" képátló mellett. Ez a nagyszerű METZ tévé képes rendkívül részletes képet adni, hála a képernyő egész területén nagy számban elhelyezett pixeleknek. A 4K megjelölés arra utal, hogy négyszer annyi pixellel rendelkezik, mint a standard Full HD képernyő. A kép 3840 × 2160 pixelből áll, amely lehetővé teszi a hibátlan videó streamelést minőségromlás nélkül. Pontos zóna-háttérvilágítást biztosít a Direct LED technológia, amely alkalmazkodva a kép tartalmához a legjobb kontrasztot és képalkotást garantálja.

Televízió 65

OLED technológia a valósághű és autentikus színek érdekében

Ezen OLED technológiát használó TV hihetetlen látványt biztosít. Az OLED kijelző kitűnik magas kontrasztjával, széles látószögével, gyors válaszidejével és élénk színeivel. Az egyes pixelek be- és kikapcsolásával elérhetők a valódi fekete árnyalatok. Az OLED kijelző rendkívül energiahatékony, mert csak azok a képpontok fogyasztanak, amelyek éppen aktiválva vannak.

Támogatja a HDR formátum szélet skáláját

Ezzel a TV-vel és az általa használt High Dynamic Range (HDR) funkcióval a jelenet sötét és világos részein is továbbfejlesztett részletalkotást kapunk. Olyan szabványokkal kompatibilis, mint HDR10, HDR10+, HLG és Dolby Vision IQ. A HDR10-nek köszönhetően, a kép fényereje az aktuális jelenet maximális fényerejéhez alkalmazkodik. A HDR10+ biztosítja, hogy a kép fényereje dinamikusan változzon az adott képkockától függően. A Dolby Vision IQ a Dolby Vision kiterjesztése. Egy szenzor segítségével, a környezeti fény alapján állítja be az optimális képet ez az okos technológia.

A legújabb operációs rendszer korlátlan szórakozást biztosít

Eme Google TV okos TV sok hasznos funkciót rejt, mint Google Assistant. Vezeték nélkül oszthatunk meg tartalmat, kitükrözhetjük telefonunkat vagy számítógépünket, használhatjuk a hangasszisztenst, és integrálhatjuk a TV-t az okos otthonunkba. A hangasszisztens útmutatóvá válhat az elektronika világában. Nagyon megkönnyíti kedvenc videóink megtalálását az alkalmazásokban, ami különösen hasznos lesz a legfiatalabb felhasználók számára. Könnyen felfedezik kedvenc meséjüket anélkül, hogy a billentyűzeten a nevére kellene koppintaniuk. Ezentúl lehetséges lesz az összes csatlakoztatott eszközt egyetlen intelligens vezérlővel irányítani. Kedvenc streaming szolgáltatásunk egy gombnyomásra elérhetővé válik a TV-n.

Használd ki a fejlett METZ TV összes smart tulajdonságát

Hála a hozzáadott HbbTV funkciónak, a TV interaktívabb élménnyé válik., amely segít a felhasználóknak, hogy személyre szabják TV nézési szokásaikat, és hozzáférjenek egyéb online forrásokhoz és funkciókhoz további eszközök használata , vagy alkalmazások közötti váltás nélkül. Az intelligens funkcióknak hála böngészhetsz az interneten, információkhoz juthatsz, videókat nézhetsz, online tartalmakat streamelhetsz, kommunikálhatsz a közösségi médián keresztül és így tovább.

A multimédiás funkciók segítenek megismerni a szórakozás korlátlan világát

Ez a fejlett METZ OLED TV biztosan lenyűgöz multimédiás funkcióival. Ha nem érdekel a műsor a TV-ben, USB segítségével csatlakoztathatsz egy flash drive-ot, és lejátszhatod saját tartalmaid.

Méretek:

88 × 145,8 × 26 cm (magasság × szélesség × mélység)

Talp nélküli méretek:

83,5 × 5,6 cm (ma×mé)

Tömeg:

24,7 kg

Maximális felbontás:

4K Ultra HD

HDMI:

4 ×

USB:

2 ×

Tuner típusa:

DVB-T2 HEVC, DVB-S2 és DVB-C

Be- és kimenetek:

USB, LAN, HDMI 2,1, digitális optikai/digitális hangkimenet és CI+

Paraméterek

Energiacímke 2021

Képátló és felbontás

Képátló 65 " (165,1 cm)
Felbontás 4K Ultra HD

Kijelző

Egyéb kijelző technológiák HDR
Támogatott HDR szabványok HDR10, HDR10+, HLG, Dolby Vision IQ

Rendszer

Operációs rendszer Google TV
Típus Smart TV

Évjárat

Évjárat 2023

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások YouTube, Netflix, Amazon Prime Video
SMART funkciók HbbTV, Okos távirányító, Hangvezérlés
Kompatibilitás hangasszisztenssel Google Assistant

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, Chromecast
Be- és kimenetek USB, LAN, HDMI 2.1, Digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+
HDMI 4 ×
USB 2 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 145,8 cm
Magasság 88 cm
Mélység 26 cm
Magasság talp nélkül 83,5 cm
Mélység talp nélkül 5,6 cm
Tömeg 24,7 kg
VESA felfüggesztés 300×200

Szín

Szín Fekete

Audió

Hangszóró teljesítmény 54 W

Csomag tartalma

Távirányítót tartalmaz Smart
Kód:  METZ005d3
Termékszám:  65MOD9500Z

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10