Oldal frissítése

65" LG OLED65G7V

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

65" LG OLED65G7V

Üvegre festett kép

Letisztult design és a tökéletes kép - ez a két fő elem, amellyel büszkélkedhet a G7 TV sorozat. A forradalmi tervezének és az  OLED technológiának köszönhetően a készülék nagyon vékony és könnyű. Egyedülállóan vékony formatervezésének köszönhetően oldalai majdnem láthatatlanok, így semmi nem zavar majd a tévézésben.

Összecsukható SoundBar

Ez a modell audiovizuális innovációt kínál. A kiváló minőségű hangzás egyedi hangvezérlőt igényel, amely állványként működik.
Ha a TV-t a falra helyezed, egyszerűen megfordul, és a készülék mögé kerül.
Ez a legkorszerűbb stílus, ami lehetővé teszi a hihetetlenül magas hangminőség elérését anélkül,
hogy további összetevőket kellene telepítened.

Tökéletes színek

Az OLED panel végtelen kontrasztarányt jelenít meg  és olyan élethű színek megjelenítésére képes, melyeket egy átlagos LED TV-n aligha  láthat. Az OLED technológia lehetővé teszi, hogy a színárnyalatok elképesztően széles skálájában gyönyörködhessen.

 

Az egyénileg vezérelhető pixelek egyedülálló technológiája tökéletes, fényátszűrődéstől mentes fekete színt és végtelen kontrasztarányt biztosít.  Ezzel képes a fekete árnyalatok tökéletes reprodukciójára és a tökéletes színek megjelenítésére. A 10 bites panelnek köszönhetően több, mint egy milliárd élénk színárnyalatban gyönyörködhet.

Moziélmény - az otthonában

A G7 TV sorozat egyaránt támogatja a Dolby Vision és a Dolby ™ Atmos® technológiákat. A kiváló kép - és hangminőségnek köszönhetően garantáltan tökéletes moziélményben lesz része,  otthona kényelmében .

4K HDR-kép

Az Active HDR fejlett technológiája támogatja a különböző HDR tartalmakat. Az LG saját fejlesztése jelenetről jelenetre optimalizálja a HDR-képminőséget, így  sokkal élénkebb és életszerűbb vizuális élményt nyújt.

 

Az Advanced Format technológiának köszönhetően az LG TV támogatja a a HDR formátumok teljes palettáját, beleértve a HDR10 , a Dolby Vision formátumokat és a Technicolor fejlett HDR tartalmait. Élvezze a HDR élményt, függetlenül attól, hogy a TV mely funkcióját használja.

 

TV G7 TV támogatja a HDR  Dolby Vision ™  dinamikus metaadatokat és a rendező rálátását hozza a nappaliba. A HDR10 és HLG formátumok esetén az LG kizárólagos feldolgozási technológiát alkalmaz. A technológia által létrehozott dinamikus adatoknak köszönhetően a tartalom jobb minőségben jelenik meg.

DOLBY ATMOS® - tökéletes hangzás

A Dolby Atmos® a háromdimenziós térben minden tárgyhoz egyedi hangot társít a magával ragadó élmény érdekében.

 

A Dolby Atmos® egy olyan surround hangrendszer, amely bármelyik nézőt magával ragadja . Az új technológiával a hangok követik a videóban látható tárgyak mozgását. Jobban megvizsgálva a hangok minden irányból érkeznek, fentről és lentről, jobbról és balról egyaránt szólnak. A rendszer gyakorlatilag 360 fokos hangélményt biztosít.

WebOS 3.5 - a szórakozás végtelen forrása

Internet, filmek, zene és a legnépszerűbb szórakoztatóipari szolgáltatók, mint pl. a Netflix vagy az Amazon csak néhány gombnyomásra vannak Öntől. A Magic Remote távirányító segítségével könnyen kezelheti a TV-t. Csak használja a kurzort, görgessen a képernyőn és nyomjon rá a kívánt szolgáltatásra. A kényelem további fokozása céljából néhány hangvezérlésű funkció is a rendelkezésére áll.

 

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 65 " (165,1 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 3840 × 2160 Mpx

Kijelző

Egyéb kijelző technológiák HDR

Rendszer

Operációs rendszer WebOS
Típus Smart TV

Alkalmazások | SMART funkciók

SMART funkciók HbbTV, Okos távirányító, Hangvezérlés, Webböngésző

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Felvétel USB-re

Játék jellemzői

Játék jellemzői Gamer mód

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, DLNA
HDMI 4 ×
USB 3 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 146,1 cm
Magasság 88,3 cm
Mélység 24,3 cm
Magasság talp nélkül 89,2 cm
Mélység talp nélkül 6,8 cm
Tömeg 31,7 kg
VESA felfüggesztés 400×200

Szín

Szín Ezüst
Kód:  WK607v4
Termékszám:  OLED65G7V
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10