Oldal frissítése

65" LG OLED65B7V

4,8 12 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

65" LG OLED65B7V

Ultra-vékony kialakítás

Az LG B7 TV-sorozat rácáfol a mítoszokra. Egyedülállóan vékony formatervezésének köszönhetően oldalai majdnem láthatatlanok. Ha Ön is a modern technológia és az élvonalbeli OLED képernyők szerelmese, ezt a modellt az Önnek találtálk ki. 

 

tökéletes színek

Az OLED panel végtelen kontrasztarányt jelenít meg  és olyan élethű színek megjelenítésére képes, melyeket egy átlagos LED TV-n aligha  láthat. Az OLED technológia lehetővé teszi, hogy a színárnyalatok elképesztően széles skálájában gönyörködhessen.

Az egyénileg vezérelhető pixelek egyedülálló technológiája tökéletes, fényátszűrődéstől mentes fekete színt és végtelen kontrasztarányt jelenít meg.  Ezzel a tökéletes feketével az OLED TV képes a tökéletes színek megjelenítésére. A 10 bites panelnek köszönhetően több, mint egy milliárd élénk színárnyalatban gyönyörködhet. 

Moziélmény - az otthonában

A B7 TV sorozat az első a piacon, mely egyaránt támogatja a Dolby Vision és a Dolby ™ Atmos® technológiákat. A kiváló kép - és hangminőségnek köszönhetően garantáltan tökéletes moziélményben lesz része,  otthona kényelmében. 

4K HDR-kép

Az Active HDR fejlett technológiája támogatja a különböző HDR tartalmakat. Az LG saját fejlesztése jelenetről jelenetre optimalizálja a HDR-képminőséget, így  sokkal élénkebb és életszerűbb vizuális élményt nyújt. 

Az Advanced Format technológiának köszönhetően az LG TV támogatja a a HDR formátumok teljes palettáját, beleértve a HDR10 , a Dolby Vision formátumokat és a Technicolor fejlett HDR tartalmait. Élvezze a HDR élményt, függetlenül attól, hogy a TV-t mely funkcióját használja. 

 

A B7 TV támogatja a Dolby Vision ™  használatával létrehozott prémium HDR-tartalmakat és tökéletes vizuális élményt kínál nappalijában. A  HDR10 és HLG szabványokat is támogatja. Jelenetről jelenetre optimalizálja a képminőséget, így ez a technológia jobb minőségű képet biztosít. 

DOLBY ATMOS® - tökéletes hangzás

A Dolby Atmos® a háromdimenziós térben minden tárgyhoz egyedi hangot társít a magával ragadó élmény érdekében.

A Dolby Atmos® egy olyan surround hangrendszer, amely bármelyik nézőt magával ragadja . Az új technológiával a hangok követik a videóban látható tárgyak mozgását. Jobban megvizsgálva a hangok minden irányból érkeznek, fentről és lentről, jobbról és balról egyaránt szólnak. A rendszer gyakorlatilag 360 fokos hangélményt biztosít. .

WebOS 3.5 - a szórakozás végtelen forrása

Internet, filmek, zene és a legnépszerűbb szórakoztatóipari szolgáltatók, mint pl. a Netflix vagy az Amazon csak néhány gombnyomásra vannak Öntől. A Magic Remote távirányító segítségével könnyen kezelheti a TV-t. Csak használja a kurzort, görgessen a képernyőn és nyomjon rá a kívánt szolgáltatásra. A kényelem további fokozása céljából néhány hangvezérlésű funkció is a rendelkezésére áll.

 

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 65 " (165,1 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 3840 × 2160 Mpx

Kijelző

Egyéb kijelző technológiák HDR

Rendszer

Operációs rendszer WebOS
Típus Smart TV

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások Telly
SMART funkciók HbbTV, Okos távirányító, Hangvezérlés, Webböngésző

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Felvétel USB-re

Játék jellemzői

Játék jellemzői Gamer mód

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, DLNA, WiFi ready
HDMI 4 ×
USB 3 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 145,1 cm
Magasság 88,2 cm
Mélység 22,5 cm
Magasság talp nélkül 83,1 cm
Mélység talp nélkül 4,9 cm
Tömeg 26,4 kg

Szín

Szín Fehér
Kód:  WK607v1
Termékszám:  OLED65B7V
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20