Oldal frissítése

65" LG 65UR80003

4,3 4 értékelés
Szuper ár
189 990 Ft

65" LG 65UR80003

Szívesen élveznéd mozi minőségben a filmeket otthonod kényelméből is? Akkor nagyszerű választás lehet számodra ezen LG TV. Élvezd a nagyszerű vizuális élményt, hála a fejlett LCD LED technológiának és HDR10 és HLG szabvány támogatásnak. Biztosan jól jön majd a filmek és sorozatok tömkelege az olyan közkedvelt szolgáltatóktól, mint a YouTube, NETFLIX vagy a Voyo. A gyors jelenetek szerelmeseit is lenyűgözi 50 / 60Hz képfrissítési frekvenciája. Gamer mód örvendezteti meg a legigényesebb játékosokat is. Remek hangzás fokozza a nagyszerű látványt, amiért 20W-os hangszóró felel. Eme LG Smart TV a korszerű WebOS operációs rendszert használja, és egy igazán elegáns kialakítás fokozza megjelenését. A TV megjelenését szürkéskék szín egészíti ki. Ha a TV-t a falra szeretnénk szerelni, VESA szabványú tartóra lesz szükségünk, melynek méretei 400×400 mm. A távirányító a csomagolás része.

Televízió 65
Televízió 65

65" LG 65UR80003 TV főbb tulajdonságai

  • A lenyűgöző LG TV-vel otthonod kényelméből is átélheted a valódi mozi élményt
  • Lenyűgöző látványvilág köszönhetően a modern LCD LED technológiának, és HDR10 és HLG szabvány támogatásnak
  • 50 / 60Hz-es képfrissítési frekvencia azoknak, akik szeretik a dinamikus jeleneteket
  • Remek hangzás fokozza a nagyszerű látványt, amiért 20W-os hangszóró felel
  • Élvezd a részletgazdag 4K Ultra HD felbontást 65" képátló mellett
  • Eme LG Smart TV a modern WebOS operációs rendszert futtatja
  • Direct LED háttérvilágítással van ellátva
  • Olyan egyéb funkciók állnak rendelkezésre, mint HDR
  • AI Sound Pro és Dolby Digital gondoskodik a mozis hangminőségről
  • Olyan közkedvelt okos funkciókkal látták el, mint HbbTV, okos távirányító, hangvezérlés, webböngésző és 360°-os videó lejátszása
  • Népszerű filmek és sorozatok nagy választéka érhető el olyan alkalmazásokban, mint O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Disney+, Skylink Live TV, SkyShowtime, MAGENTA TV, Apple TV, Amazon Prime Video, Spotify, Twitch, Rakuten TV, Deezer, Facebook Watch és Vodafone TV

Meglepően tökéletesen éles kép

Szabadulj meg a problémáktól, és élvezd a részletes 4K Ultra HD felbontást 65" képátló mellett. Ez a remek LG televízió képes rendkívül részletes képet adni, hála a képernyő egész területén nagy számban elhelyezett pixeleknek. A 4K címke jelentése, hogy négyszer annyit képpontot kapott, mint a standard Full HD képernyő. A kép 3840 × 2160 felbontással rendelkezik, így lehetőségünk van minőségromlás nélkül streamelni a filmeket a képernyőre. Precíz zóna-háttérvilágítást tesz lehetővé a Direct LED technológia, amely aktívan alkalmazkodva a kép tartalmához garantálja a legjobb kontrasztot és képalkotást.

Televízió 65
Televízió 65

LCD LED technológia, amely garantálja a valósághű és természetes színeket

Eme LCD LED technológiával rendelkező TV hihetetlen látványt nyújt. A LED technológia nagy fényerőt biztosít, amely növeli a filmezés minőségét még jól megvilágított szobában is. A LED izzósor az LCD panel mögött kapott helyet, amely tiszta képet biztosít.

Különféle HDR formátumokkal kompatibilis

Köszönhetően a TV High Dynamic Range (HDR) funkciójának egyaránt a jelenet világos és sötét részén is részletgazdag képet kapunk. Konkrétan olyan technológiát támogat, mint HDR10 és HLG. A HDR10 az aktuális jelenet alapján állítja be a kép fényerejét.

Televízió 65
Televízió 65

Válj profi játékossá ezzel a nagyszerű LG televízióval

A játékos funkciónak köszönhetően előnyre tehetsz szert a konkurens játékosokkal szemben. A játékokban elengedhetetlen a jó grafika, gyors reakció és a rövid válaszidő. A fejlett gamer mód funkcióval igazi élmény lesz a játék. Ez a remek LG TV hatékony monitorként működik, amely még a legigényesebb felhasználók igényeit is kielégíti.

A legmodernebb operációs rendszer korlátlan szórakozást rejt

Ezen WebOS okos televízió sok vonzó funkciót rejt, mint Amazon Alexa. Vezeték nélkül oszthatunk meg tartalmat, kitükrözhetjük telefonunkat vagy számítógépünket, használhatjuk a hangasszisztenst, és csatlakoztathatjuk a TV-t az okos otthonunkba. A hangasszisztens lehet a tanácsadónk az elektronika világában. Nagyon egyszerűvé teszi kedvenc videóink megtalálását az alkalmazásokban, ami különösen hasznos lesz a legfiatalabb felhasználók számára. Könnyedén megtalálják kedvenc meséjüket anélkül, hogy használniuk kellene a billentyűzetet. Az összes csatlakoztatott eszközt egyetlen intelligens vezérlővel irányíthatjuk. Kedvenc streaming szolgáltatásunk egy gombnyomásra elérhetővé válik a TV-n.

Használd ki a fejlett LG televízió összes smart funkcióját

A HbbTV funkciónak hála a TV interaktívabb élménnyé válik., amely lehetőséget ad a felhasználók számára, hogy személyre szabhassák TV nézési szokásaikat, és hozzáférhessenek egyéb online forrásokhoz és funkciókhoz úgy, hogy nincs szükség külső eszközök csatlakoztatására, illetve más alkalmazás megnyitására. A rendelkezésre álló verzió HbbTV 2.0. Könnyedén megnyithatjuk a webböngészőt a TV-n keresztül. Használd közvetlenül a TV képernyőjét böngészőként. Az intelligens funkciókkal böngészhetsz az interneten, információkhoz juthatsz, videókat nézhetsz, online tartalmakat streamelhetsz, kommunikálhatsz a közösségi médián keresztül és így tovább. Nagyszerű tulajdonság a 360°-os videólejátszás. Így a videót bármilyen perspektívából nézhetjük. Ez a funkció lehetővé teszi a környezet felfedezését olyan módon, ahogy azt a hagyományos videóban nem tehetnénk.

Korlátlan hozzáférés a kedvenc multimédiás funkciókhoz

Ez a nagyszerű LG LCD LED TV lenyűgöz multimédiás funkcióival. Amennyiben nem érsz rá megnézni kedvenc műsorod, könnyedén felveheted USB-n keresztül egy adathordozóra, és nézd vissza később. Ha unalmas a műsor a TV-ben, csatlakoztass egy külső meghajtót USB segítségével, és játszd le saját tartalmaid. Praktikus extra a Skylink fastscan funkció, amely olyan speciális keresési módot használ, aminek köszönhetően gyorsan megtalálja a TV- és rádiócsatornákat. Az alap szállodai módnak köszönhetően módunkban áll csatornákat leblokkolni, korlátozni a hangerőt, és egyéb funkciókat beállítani.

Színmélység:

10

Méretek:

97,2 × 156,2 × 36,1 cm (ma×szé×mé)

Talp nélküli méretek:

90,7 × 5,99 cm (ma×mé)

Tömeg:

28,8 kg

Maximális felbontás:

4K Ultra HD

HDMI:

3 ×

USB:

2 ×

Tuner típusa:

DVB-T2 HEVC, DVB-S2 és DVB-C

Be- és kimenetek:

USB, LAN, HDMI 2,0, digitális optikai/digitális hangkimenet és CI+ 1,4

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 65 " (165,1 cm)
Felbontás 4K Ultra HD

Kijelző

Technológia LCD LED
Egyéb kijelző technológiák HDR
Támogatott HDR szabványok HDR10, HLG
Színmélység 10

Rendszer

Operációs rendszer WebOS
Típus Smart TV

Évjárat

Évjárat 2023

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Disney+, Skylink Live TV, SkyShowtime, MAGENTA TV, Apple TV, Amazon Prime Video, Spotify, Twitch, Rakuten TV, Deezer, Facebook Watch, Vodafone TV
SMART funkciók HbbTV, Okos távirányító, Hangvezérlés, Webböngésző, 360°-os videó lejátszása
Kompatibilitás hangasszisztenssel Amazon Alexa

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Felvétel USB-re, Skylink Fast Scan, Hotel mód

Játék jellemzői

Játék jellemzői Gamer mód

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2, DLNA, Miracast
Be- és kimenetek USB, LAN, HDMI 2.0, Digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+ 1.4
HDMI 3 ×
USB 2 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 156,2 cm
Magasság 97,2 cm
Mélység 36,1 cm
Magasság talp nélkül 90,7 cm
Mélység talp nélkül 5,99 cm
Talapzat szélessége/lábak közötti távolság 124,7 cm
Tömeg 28,8 kg
VESA felfüggesztés 400×400

Szín

Szín Szürkéskék

Audió

Hangszóró teljesítmény 20 W

Energiacímke 2021

Csomag tartalma

Távirányítót tartalmaz Smart

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia
Kód:  WK612e165a2
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  65UR80003LJ
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10