Oldal frissítése

65" LG 65UJ670V

5 1 értékelés
Ingyenes
szállítás boltjainkba
349 670 Ft

65" LG 65UJ670V

Élénk, tiszta képek minden szögből

A legújabb technológiai újításokat építették bele ennek az  Ultra HD felbontású televíziónak az egyedülálló IPS paneljébe. Az IPS technológiának köszönhetően torzításmentes és lenyűgöző látványban lesz részed a betekintési szögtől függetlenül. Most már meghívhatod az egész családot vagy a barátokat, és élvezhetitek az LG Smart TV által nyújtott élményeket.

Élénk színek

A True Color Accuracy egy fejlett algoritmust használ a színek feltérképezésére a hatékony színkorrekció érdekében, amelynek köszönhetően a televízió részletgazdag képet tud biztosítani valósághű színekkel.

Nagyszerű látvány mindenki számára

Ez az LG televízió nem korlátoz semmiben. Dőlj hátra bárhol a nappaliban, és élvezd a tökéletes képet, a kivételes színeket és a kontrasztot, úgy, mintha közvetlenül a képernyő előtt ülnél.

Multi HDR

A fejlett formázási technológia lehetővé teszi a többféle HDR (High Dynamic Range) algoritmusból való kiindulást, mint például a HLG vagy a HDR 10, amelynek köszönhetően többféle forrásból is HDR élményben részesülhetsz.

HDR10 / HLG

Ez a modell kompatibilis a Blu-ray HDR10-zel és támogatja a HGL műsorszórási formátumot. Ezzel a technológiával létrehozott dinamikus adatoknak köszönhetően minden jelenet jobb minőségben jelenik meg.

HDR hatás

Készíts a rendes képből valami rendkívülit. A fejlett képfeldolgozás HDR effektust hoz létre még az alap dinamikus tartományban készített felvételeknél is. Emeld hát a mindennapi szórakozásod egy új szintre a rendkívüli színvilággal és kontraszttal!

Ultra fényerő

Világos vagy sötét fekete színt keresel? A helyi fényerő-szabályozással ez teljesen természetes. Ez a technológia a legfényesebb jeleneteket teljesen új szintre emeli, és a legsötétebb jelenetek is életre kelnek.

Minőségi kép minden forrásból

Az LG 4K Upscaler funkciónak köszönhetően bármiféle képet magasabb felbontásra frissíthetsz. Az LG 4K Upscaler funkció egy elsőosztályú képfeldolgozó technológia, amely képes az akár 4K felbontásra is felvinni a kép minőségét.

A többcsatornás hanghatás magával ragad

Egy nagyszerű televízió nagyszerű hangzást is érdemel. Épp ezért, ezt a modellt a márkás hangszórókon kívül további hét virtuális csatornával is felszerelték  amelyek egy többcsatornás Ultra Surround hatást hoznak létre.  

WebOS 3.5 interfész - a szórakozás végtelen forrása

Internetelérés, filmek és zenék lejátszása, illetve a közkedvelt Amazon és Netflix szolgáltatások mind-mind karnyújtásnyira lesznek csupán. A Magic Remote "mágikus" távirányító teljesen egyszerű kezelhetőséget tesz lehetővé, amely egy kényelmes, kurzoros kommunikációban nyilvánul meg a televízióval. A magasabb kényelem érdekében néhány funkciót még hangparancsokkal is vezérelhetsz.

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 65 " (165,1 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 3840 × 2160 Mpx

Kijelző

Technológia LCD LED
Egyéb kijelző technológiák HDR

Rendszer

Operációs rendszer WebOS
Típus Smart TV

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások Telly
SMART funkciók HbbTV, Okos távirányító, Hangvezérlés, Webböngésző

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Felvétel USB-re

Játék jellemzői

Játék jellemzői Gamer mód

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, DLNA
HDMI 4 ×
USB 2 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 145,6 cm
Magasság 90,9 cm
Mélység 33,6 cm
Magasság talp nélkül 84,1 cm
Mélység talp nélkül 4,07 cm
Tömeg 27,6 kg
VESA felfüggesztés 200×200

Szín

Szín Ezüst
Kód:  WK607t9
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  65UJ670V
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15