Oldal frissítése

65 "LG 65UH950V

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

65 "LG 65UH950V

LG Super 4K UHD TV

Élvezze a nagyszerű képet. Ez a szuper-vékony LG SUPER UHD TV lenyűgözi őket, még mielőtt bekapcsolja egyáltalán. A széles színválaszték UHD TV LG SUPER garantálja, hogy minden a kedvenc jelenet életre kel a szó szoros értelmében több milliárd gazdag színek. LG SUPER UHD TV is messze a legjobb megjelenítő HDR tartalom tökéletes Dolby Vision. Kóstolja fantasztikusan élénk színeket, drámai kontrasztot és kivételes felbontással.

Super HDR

Kapcsolja LG SUPER UHD TV és látni az egzotikus város, amit mindig is akart látogatni. Ha ránézünk a tájat, a képernyőn, akkor úgy érzi, mintha tényleg ott van. Technology High Dynamic Range (HDR Super) Dolby Vision tökéletesen beállítja a fényerő hangsúlyozása érdekében a pontos színt részletesen minden helyszínen. 

Dolby Vision - proč hraje důležitou roli?

SUPER támogatja a HDR technológia Dolby Vision, amely garantálja a fényesebb és élesebb képeket, jobb kontrasztot és fantasztikus színek. A hullám új film kapható Dolby Vision nyújt szórakozást pontosan milyen szerzők célja.

IPS kijelző 4K Quantum

IPS kijelző 4K Quantum, amit az LG SUPER UHD TV megkülönbözteti magát a többi UHD TV. 

Hála milliárd színhelyes képet a LG SUPER UHD TV valóban ugyanúgy néz ki, mint a tényleges jellegét. 4K felbontású, ami négyszer magasabb, mint a Full HD, egyaránt lenyűgöző bármely látószög.

Plus ColorPrime

ColorPrime Plus nagyobb színtartomány ábrázolják élénk színekkel. LG SUPER UHD TV lehetővé teszi, hogy élvezze a tartalmat több valósághű színeket. 

Rich milliárd szín

Milliárd szín működni Gazdag színek osztva széles spektrumú. Ez lehetővé teszi a pontosabb színbeállításokat az színválaszték. A végeredmény 64-szor nagyobb színtelítettség, mint a hagyományos LCD TV-vel, és a nézők is így felfedezni a színek rendkívül lenyűgöző részletességgel. 

Széles látószög

Ennek a technológiának köszönhetően, a képernyőn látható kép marad, pontosan ugyanazon a helyen minden látószög. Így élvezheti a gazdag és élénk színek minden helyen a nappaliban. 

ULTRA Világosság

Ultra Világosság jeleket maradt a sötét területek fényesebb területeken növeli a kontrasztot. LG SUPER UHD TV kiváló képes ábrázolni a sötét tónusok, és, hála a különböző határ között a sötétség és a fény, a nézők is élvezhetik élesebb, tisztább képeket.

szuper design

Hála a lélegzetelállító karcsúsága és televíziós jednolitému tervezés beleolvad a nappali és fokozza a belső tér. LG SUPER UHD TV túlnyomó függetlenül attól, hogy volt-e kapcsolva. 

Hang Harman / Kardon

LG SUPER UHD tévé hang által tervezett Harman / Kardon, így hozza a luxus hangélmény, korábban soha nem látott televízió.  

webOS 3.0

webOS 3.0

LG Smart TV az operációs rendszer webOS 3.0 úgy tervezték, hogy a lehető legegyszerűbb, hozott egy izgalmas vizuális élményt, könnyen kezelhető és annak használata is szórakoztató. Minden most kell tennie, hogy pihenni, mert a TV-élményt webOS 3.0 jobb, mint valaha.

Magic Remote

mágikus Remote

Magický ovladač dokáže ovládat TV i set-top box zároveň s použitím pohybového a hlasového ovládání. Vegye át az irányítást a szórakozás egy új szintű kényelmet távirányító. Ne pazarold az időt keres és adományozza szórakoztató.

Magic Zoom

mágikus Nagyítás

Mágikus zoom lehet nagyítani a képeket nézni. Nyomda Nagyítás a távirányítón a képre a jelenet részleteit nézi. 

Magic Mobile Connection

Mágikus Mobile Connection

Mágikus Mobile Connection lehetővé teszi a nézők egyszerűen élvezheti okostelefon tartalmat a televízióban. A Wi-Fi kapcsolat játszhat zene és videó alkalmazások a nagy képernyőn. 

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 65 " (165,1 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 3840 × 2160 Mpx

Kijelző

Technológia LCD LED
Egyéb kijelző technológiák HDR
3D támogatás Passzív 3D

Rendszer

Operációs rendszer WebOS
Típus Smart TV

Alkalmazások | SMART funkciók

SMART funkciók Okos távirányító, Webböngésző

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről

Játék jellemzői

Játék jellemzői Gamer mód

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, DLNA
HDMI 3 ×
USB 3 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 145,5 cm
Magasság 89,5 cm
Mélység 28,3 cm
Magasság talp nélkül 83,4 cm
Mélység talp nélkül 5,42 cm
Tömeg 23,5 kg

Szín

Szín Ezüst
Kód:  WK608t3
Termékszám:  65UH950V
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05