Oldal frissítése

65" LG 65SM8500PLA

4,8 21 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

65" LG 65SM8500PLA

Csúcsminőségű NanoCell kijelző 4K felbontással

Az LG 65SM8500 Smart TV csúcstechnológiás Nano Cell kijelzővel rendelkezik, amely egészen lenyűgöző képminőséget, pontos színvisszaadást és kiváló betekintési szöget kínál. A 4K Ultra HD képernyő 4x nagyobb felbontást ér el, mint a hagyományos Full HD-televíziók, így tisztább, élesebb, lenyűgöző részletességgel megjelenített képeket élvezhetsz. 

Még finomabb színtisztaság

Az LG Nano Cell kijelző speciális nanorészecskéket használ, amelyek folyamatosan optimalizálják az egyes színeket, lehetővé téve a teljes színspektrum létrehozását a tökéletesen valósághű és élénk képért.

Pontos színek még széles betekintési szög esetén is

Az LG NanoCell televízió képernyője széles betekintési szöggel rendelkezik, ennek köszönhetően a kiváló minőségű kép valósághű színekkel, lenyűgöző felbontásban és torzítás nélkül tárul a szemed elé, a nappali bármely pontjából is nézed.

Dolby Vision & Atmos a moziszerű élményért

A Dolby Vision technológia a dinamikus metaadatok felhasználásának köszönhetően kibővíti a színpaletta és a kontraszt tartományát, amely automatikusan, képkockánként optimalizálja a képet. A Dolby Atmos hang technológia hihetetlenül valósághű, térhatású hangzást biztosít, így teljesen elmerülhetsz az élményekben. Az eredmény lélegzetelállító kép és hang, amely olyan formában valósul meg, ahogy azt az alkotók megálmodták, és majdnem olyan, mint a digitális mozizás élménye.

4K Cinema HDR - testet ölt a filmrendező elképzelése

A 4K Cinema HDR technológia a legtöbb HDR formátumot támogatja, lehetővé téve, hogy az alkotók elképzelése közvetlenül a TV-képernyőn is megvalósuljon. A Dolby Vision™, az Advanced HDR (Technicolor), a HDR10 Pro és a HLG Pro képalkotó technológiák segítségével elképesztően valósághű képet hoz létre lenyűgöző fényerővel és professzionális színekkel, amelyeket a híres Technicolor Hollywood stúdió optimalizált.

Második generációs Alpha 7 intelligens processzor

A nagy teljesítményű, második generációs Alpha 7 intelligens processzor továbbfejlesztett kép- és hangminőséget biztosít a valóban lenyűgöző filmnézési élményért 4K HDR felbontásban. Az intelligens, rendkívül alapos tanulás-technológia a tartalom és a környezeti fény elemzésével optimalizálja a kép tisztaságát, élességét, részletességét és fényességét. Az audiokimenetet egy intelligens algoritmus is feldolgozza, amely képes 2-csatornás hangot keverni és azt virtuális hanghatású 5.1-es formátummá konvertálni.

Támogatja a hangvezérlést

A Google Assistant és az Amazon Alexa hangvezérlő támogatása lehetővé teszi, hogy kedvenc műsorod nézése közben választ kapj a kérdéseidre, és közvetlenül a képernyőn láthasd az eredményeket, anélkül, hogy meg kellene szakítanod a műsort. Ezen felül gyorsan megkeresheted a kedvenc filmjeidet, zenéidet, vezérelheted a TV funkcióit vagy a kompatibilis okos otthon eszközöket. 

Zökkenőmentes játék 4K HDR-ben

A LG NanoCell TV televízió rendkívül gördülékeny játékélményt nyújt, így a játékos azonnal reagálhat a képernyőn zajló eseményekre. A 4K HDR felbontás és a Dolby Atmos technológia támogatásának köszönhetően, amely gazdag térhatású hangot biztosít, csodálatos játékkörnyezetet teremt.

Galéria mód

Nézd meg bolygónk csodáit galéria módban, és élvezd a lenyűgöző képeket és műalkotásokat a világ minden tájáról anélkül, hogy elhagynád a nappali kényelmét. Egy egyszerű hangutasítás vagy a távirányító egyik gombjának megnyomása után már gyönyörködhetsz is a természet és a művészet hihetetlen szépségeiben.

Professzionális, teljesen valósághű színek

Az elismert SpectraCal szakértői által tervezett CalMAN® automatikus kalibrálás megőrzi a színek állandóságát és pontosságát, amelyek valóban megtévesztésig hasonlítanak a valósághoz. A színbeállítás a kalibráló szoftver segítségével teljesen automatikusan, kézi beavatkozás nélkül valósul meg.


Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 65 " (165,1 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 3840 × 2160 Mpx

Kijelző

Technológia LCD LED
Egyéb kijelző technológiák HDR, Local Dimming
Támogatott HDR szabványok HDR10, Dolby Vision

Rendszer

Operációs rendszer WebOS
Típus Smart TV

Évjárat

Évjárat 2019

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Apple TV, Facebook
SMART funkciók HbbTV, Okos távirányító, Hangvezérlés, Webböngésző
Kompatibilitás hangasszisztenssel Google Assistant, Amazon Alexa

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Felvétel USB-re, Hotel mód

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2, DLNA, Miracast
Be- és kimenetek USB, LAN, HDMI 2.0, Fejhallgató kimenet, Digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+
HDMI 4 ×
USB 3 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 145,2 cm
Magasság 83,3 cm
Mélység 31,5 cm
Magasság talp nélkül 80,6 cm
Mélység talp nélkül 6,25 cm
Tömeg 27 kg
VESA felfüggesztés 300×300

Szín

Szín Fekete

Szín

Szín Fekete
Kód:  WK607u9g2
Termékszám:  65SM8500PLA
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05