Oldal frissítése

65" LG 65SJ950V

Ingyenes
szállítás boltjainkba
618 510 Ft

65" LG 65SJ950V

Super UHD TV -
a jéghegy csúcsa az LG LED TV-k között

NanoCell™ - high tech LCD képernyő

Az LG SUPER UHD TV technológiája messze túlmutat a hagyományos megoldásokon, mint például a LED megvilágítás alkalmazása vagy a kvantumpontos színszűrők hozzáadása. A tévé közvetlenül a panelbe integrálja a legújabb LCD technológiának számító, fejlett Nano Cell™ réteget, amely kimagasló képminőséget eredményez.

 

Nano Cell ™ - tökéletes színeket garantál

Még több szín, amit imádsz

A fejlett 10-bites feldolgozásnak köszönhetően kellemesen elmerülhet a több mint egymilliárd színárnyalat nyújtotta színkavalkádban. n.

Milliárdnyi színárnyalat

A rendelkezésre álló egymilliárd színnel a tévé színskálája 64-szer szélesebb, mint a hagyományos televízióké, a megjeleníthető képek sokkal részletgazdagabbak, a színátmenetek pontosabbak, a végeredmény pedig élethűbb látvány.

Az egyedülálló LED újítások, és a nanorészecskék pontossága

A közvetlenül a panelba integrált Nano Cell™ technológia maximalizálja a megjeleníthető színpalettát. Ezáltal képes akár 64-szer több színárnyalat, pontosabb színátmenetek és torzulás nélküli képek megjelenítésére.

Rendkívül finom színvisszaadás Nano Cell-nek köszönhetően

Hogyan látjuk a színeket? A visszavert fény hullámhossza határozza meg, milyen színt látunk. A Nano Cell megjelenítők panelbe integrált nanorészecskéi minden fényinterferenciát elnyelnek, és jelentősen javítják a képernyőn megjelenő színek tisztaságát. A Nano Cell™ kijelzők színei kifinomultabbak, mint a hagyományos kijelzőké.

Milyen gyakran néz TV-t az optimális helyről? 

Az LG SUPER UHD TV nem kényszeríti rá a nézőket, hogy egyetlen, az ideális szögből nézzék a képernyőt, a kiváló színek és kontraszt akár széles látószögből is ugyanúgy élvezhetők. Most mindenki kimagasló élményben részesülhet, bárhol is foglaljon helyet a kanapén.

A kutatások azt mutatják, hogy 60%
a felhasználóknak 15°-nál szélesebb szögből nézi a TV-t, ami egy hagyományos TV esetében a képminőségét romlását eredményezheti.

Optimális vizuális élmény minden szögből

A Nano Cell™ kijelző fokozza a nem merőleges szögből látható színhűséget – többé nem kell aggódni a látószög változás okozta színtorzítás miatt.

 

Multi Vision HDR Dolby ™

Az LG SUPER UHD TV támogatja a Dolby Vision™ használatával létrehozott prémium HDR-tartalmakat, és az általános HDR10 és HLG szabványokat is. Az LG saját Active HDR technológiája pedig jelenetről jelenetre optimalizálja a HDR-képminőséget az élénkebb és életszerűbb vizuális élmény érdekében.

 

  Ez a TV a világ legnevesebb filmkészítői által használt prémium Dolby Vision™ HDR technológiát is támogatja. Ezenkívül más HDR-formátumokkal, mint a HDR10 és a HLG-vel is kompatibilis. Az ezek által nyújtott innováció mindegyik képkockára külön-külön tökéletesen dinamikus hatást gyakorol, a legjobb minőségben tárva azt a néző elő. 

Elegáns design, kiváló képminőség

A jellegzetes fémház tiszta vonalaival és elegáns íveivel magára vonzza a tekinteteket. Az LG SUPER UHD TV szerény eleganciája még kikapcsolt állapotban is figyelemfelkeltő jelenség.

 

 

LG és harman/kardon® a kiváló hangzásért

Az LG beépített hangszórórendszerét a harman/kardon® szakembereivel közösen tervezte és finomhangolta. A közös munka eredménye: a nappaliban élvezhető tiszta, erőteljes és telt hangzás.

WebOS 3.5 indítósáv - a szórakozás végtelen forrása

Internet hozzáférés, zenék, és alegnépszerűbb szórakoztatóipari szolgáltatók, mint a Netflix vagy az Amazon - mindez csak egy gombnyomásnyira van Öntől. A Magic Remote távirányítóságnak köszönhetően egyszerű kurzorral, klikkeléssel és görgetéssel könnyedén navigálható. A még nagyobb kényelem érdekében lehetőség van különböző funkciók elérésére hangparancsok segítségével.

 

 

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 65 " (165,1 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 3840 × 2160 Mpx

Kijelző

Technológia LCD LED
Egyéb kijelző technológiák HDR

Rendszer

Operációs rendszer WebOS
Típus Smart TV

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások Telly
SMART funkciók HbbTV, Okos távirányító, Hangvezérlés, Webböngésző

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Felvétel USB-re

Játék jellemzői

Játék jellemzői Gamer mód

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, DLNA
HDMI 4 ×
USB 3 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 145,1 cm
Magasság 88,8 cm
Mélység 28,9 cm
Magasság talp nélkül 82,7 cm
Mélység talp nélkül 5,7 cm
Tömeg 24,3 kg
VESA felfüggesztés 300×200

Szín

Szín Ezüst
Kód:  WK607t5
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  65SJ950V
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10