Oldal frissítése

65" LG 65NANO91

4,8 5 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

65" LG 65NANO91


Tökéletesen tiszta kép az LG Nanocell TV-vel

Tökéletes Real 4K felbontás

Élvezd a valódi minőséget a sportműsorok, filmek vagy a kedvenc sorozatod megtekintése közben az LG NanoCell TV készülékén első osztályú képpel és fejlett funkciókkal. Az LG 65NANO91 valódi 4K felbontással büszkélkedhet, amelynek hála világosabb és tisztább színeket nyújt. A NanoCell technológia olyan nanorészecskéket alkalmaz, amelyek szűréssel fokozzák a színek tisztaságát, így támogatják az RGB színspektrum tisztaságát. Az intelligens és nagy teljesítményű harmadik generációs Alpha 7 4K processzor a következő szintre emeli atévénézés élményét a továbbfejlesztett audio és videó forrásokkal.



Mozihoz hasonló élmény

A 4K Ultra HD felbontás részletessége a hagyományos Full HD szabvány négyszeresét kínálja. Tapasztald meg a valóban valósághű jeleneteket nagy kontraszttal és vibráló tiszta színekkel, amely elsősorban a Nano Black technológia érdeme. A fokozott térhatású hangzás magával ragad az igazán szinematikus élménybe.


A tartalmat az alkotók elképzelése szerint játssza le

Az LG 65NANO91 televízió minden tartalmat a filmkészítők által elképzelt minőségben és művészeti elemekkel tarkítva jelenít meg. A FILMMAKER MODE üzemmód a legmagasabb precizitással jeleníti meg a mozgást az automatikus képjavításnak hála. A Dolby Vision IQ az aktuális fényviszonyoknak illetve a megjelenített tartalmak műfajának megfelelően szabályozza a kontrasztot, miközben a Dolby Atmos hang technológia gondoskodik a lejátszott tartalom maximális élvezetéről.

HDR formátumok támogatása

Az LG NanoCell módosítja a főbb támogatott HDR formátumokat - HLG és HDR 10. Ezentúl a kedvenc tartalmaidat nagy felbontásban tekintheted meg. A Full Array Dimming technológia a LED háttérvilágítás egyéni szabályozásával biztosít jobb kontrasztot és fekete árnyalatokat.

Végtelen filmtár

Az intelligens alkalmazással nem maradsz le a kedvenc filmjeidről, sorozataidról vagy a sportközvetítésekről. Az LG NanoCell technológia támogatja a Netflix, Apple TV, YouTube vagy LG Channel platformokat.



A játék világa karnyújtásnyira

A virtuális világ még soha nem tűnt ennyire valóságosnak, mint a NanoCell technológia tiszta színeivel. Röviden, a maximumon élvezheted a játékvilágot az alacsony bemeneti késéssel, a HGiG és a HDMI 2.1 támogatással.

Az ellenfeleknek esélye sincs

A NanoCell televízióval nem téveszted szem elől az ellenséget a játékban a szaggató kép miatt. A 65NANO91 televíziót alacsony Input lag, azaz minimális késleltetés jellemzi, szinkronizálja a játék eseményeit az érzékeiddel.

Új generációs játék standard

Az LG NanoCell TV VRR támogatást kínál, így minden játék simább lesz, a kép nem villódzik vagy töredezik. Számíthatsz a magasabb képkockasebességre, az ALLM-re (Auto Low Latency Mode), és az eARC-ra (Enhanced Audio Return Channel) HDMI 2.1 támogatással, amelyekkel csodálatos játékélményben lehet részed. A HGiG üzemmód finomhangolja a HDR-t a még élénkebb játék érdekében.

ADM FreeSyncTM Premium

Az LG 65NANO91 okos televízió az ADM FreeSyncTM Premium technológia támogatásával biztosít simább játékélményt, amely kiküszöböli a kép töredezését és villódzását. Ezentúl zökkenőmentesen élvezheted a kedvenc akció játékaidat.


A meccsek valódi élményével

Szereted a stadion hangulatát? Az LG 65NANO91 televízióval egyetlen minőségi sportélményből sem maradsz ki. A Nano Accuracy technológia gondoskodik a pontosan megjelenített színekről bármilyen szögből. A Motion Pro funkcióval a sima és gyors mozgás mindig éles marad, így biztosan nem téveszted szem elől a részleteket az elmosódott kép miatt.

Bluetooth Surround térhatású hangzás

Az LG NanoCell televíziók képesek a kétcsatornás hangzást 4.0-ás virtuális audióvá alakítani, így két Bluetooth hangszóró összekapcsolásával térhatású hangzást kínálnak.**

*Jelenleg kizárólag az LG hangszórókat támogatja. Előfordulhat, hogy más márkájú hangszórókkal nem működik megfelelően.

Információ a meccsről

A Sport értesítés funkció tájékoztat a mérkőzés előtt, közben és után is, még akkor is, hogyha egy másik műsort nézel, ezáltal nem maradsz le a pontos részletekről.

LG AI ThinQ mesterséges intelligencia

Az intelligens LG ThinQ AI technológiával kényelmesen vezérelheted az otthonodban található okoskészülékeket a TV-vel. A hangvezérlésnek köszönhető, hogy elegendő azt mondanod, "Hi, LG" így könnyedén kapod meg a szükséges információt vagy vezérelheted az okos otthonodat

Tökéletes megjelenés a megfelelő légkörben.

A NanoCell televízió tökéletesen illik a belső térbe a rendkívül vékony keretével és a minimalista megjelenésével.


Paraméterek

Energiacímke 2021

Képátló és felbontás

Képátló 65 " (165,1 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 3840 × 2160 Mpx

Kijelző

Technológia NanoCell
Egyéb kijelző technológiák HDR, Local Dimming
Támogatott HDR szabványok HDR10, Dolby Vision, HLG

Rendszer

Operációs rendszer WebOS
Típus Smart TV

Évjárat

Évjárat 2020

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Skylink Live TV, Apple TV
SMART funkciók HbbTV, Okos távirányító, Webböngésző
Kompatibilitás hangasszisztenssel Google Assistant, Amazon Alexa

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Felvétel USB-re, Skylink Fast Scan, Hotel mód, Fényérzékelő

Játék jellemzői

Játék jellemzői Gamer mód, VRR (Variable Refresh Rate)

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, Apple AirPlay 2, DLNA
Be- és kimenetek USB, LAN, HDMI 2.1, HDMI 2.0, Fejhallgató kimenet, Digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+ 1.4
HDMI 4 ×
USB 3 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 145,6 cm
Magasság 91 cm
Mélység 32,4 cm
Magasság talp nélkül 84 cm
Mélység talp nélkül 7,05 cm
Talapzat szélessége/lábak közötti távolság 83,1 cm
Tömeg 25,7 kg
VESA felfüggesztés 300×300

Szín

Szín Szürke

Csomag tartalma

Távirányítót tartalmaz Smart

Szín

Szín Szürke
Kód:  WK612e04a
Termékszám:  65NANO913NA
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10