Oldal frissítése

65" LG 65NANO80P

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

65" LG 65NANO80P

Legyen a Te nappalidnak is része az új LG 65NANO80P okostelevízió és élvezd a remek képminőséget bármilyen helyzetben. A 164 cm-es televízió belsejében az a négymagos processzor rejtőzik, amely automatikusan feljavítja az LG 65NANO80P képét. Az LG 65NANO80P TV nanotechnológiát és akár 8 millió pixelt használ a részletekben és színekben teljes, minőségi kép biztosításához. A HDR10 PRO támogatással még inkább fokozza a színeket, még a legkisebb részlet is kitűnik a képernyőn. Az LG 65NANO80P készülék beépített20 W-os hangszórókkal büszkélkedhet a megfelelő hangzás érdekében. Könnyedén csatlakoztathatod az okostelefonodat a televízióhoz illetve használhatod a hangsegéd funkciót is. Az televíziót VESA 300 × 300 mm-es konzollal rögzítheted a falra.

Az LG 65NANO80P okostelevízió fő előnyei

  • LG 65NANO80P TV 164 cm-es képátlóval és 4K felbontással (3840 × 2160 px)
  • Az LG 65NANO80P okostévé panelje körülbelül 8 millió pixellel dolgozik
  • A HDR10 PRO támogatás részletekben gazdag, éles és színhű képet nyújt
  • Az LG 65NANO80P TV négymagos processzora mérsékeli a zajosságot, javítja a színeket és magasabb felbontásúra konvertálja a képet
  • A TV integrált 20 W-os hangszórókkal rendelkezik
  • A ThinQ AI technológiának hála használhatod a hangsegédeket is 
  • Támogatja a népszerű streaming szolgáltatásokat, mint pl. Apple TV vagy Netflix
  • Az okostelefon csatlakoztatásának lehetősége az LG 65NANO80P TV-hez 
  • A TV a falra szerelhető VESA 300 × 300 mm-es tartó segítségével

LG 65NANO80P TV 8 millió pixellel az egyedülálló képért

Dőlj hátra és élvezd a valódi 4K felbontást a nanotechnológiát alkalmazó LG 65NANO80P okostelevízió éles és élénk színeivel. A televízió panelje körülbelül 8 millió pixelt használ, így számíthatsz a részletekben gazdag, éles képvilágra.

Az LG 65NANO80P okostévén csak kristálytiszta színeket látsz majd

Az LG 65NANO80P okostelevízió nanorészecskékkel szűri és fokozza a színeket, emellett eltávolítja az RGB hullámhossz pontatlanságait. Ezáltal az LG 65NANO80P TV kizárólag tiszta és pontos színeket jelenít meg, az így kapott kép pedig sokkal élénkebbnek és valósághűbbnek hat majd.

Az LG 65NANO80P dizájnos okostévé ízlésesen tölti meg a teret

Az LG 65NANO80P okostelevíziót úgy tervezték, hogy minden helyiségbe passzoljon. Minimalista formatervezésével és szinte észrevehetetlen keretével az LG 65NANO80P televízió könnyedén összetéveszthető egy művészeti alkotással.

LG 65NANO80P

LG 65NANO80P TV tengernyi szórakozással

Az LG 65NANO80P televízió hozzáférést biztosít az olyan népszerű szolgáltatásokhoz, mint például az Apple TV vagy a Netflix. Megszámlálhatatlan számú film, sorozat, dokumentumfilm vagy sportműsor elérhető egyetlen helyen.

LG 65NANO80P

FILMMAKER MODE™

A FILMMAKER MODE™ üzemmód használatával lehetőséged van a filmkészítők szemével megtekinteni a filmeket. Az üzemmód aktiválásával az LG 65NANO80P televízió kikapcsolja a mozgás kisimítását és megőrzi az eredeti képarányt, színeket és frekvenciát.

LG 65NANO80P

Az LG 65NANO80P és a HDR10 Pro

Az LG továbbfejlesztette a dinamikatartomány technológiát, amely mostantól szabályozza a fényerőt a színek minőségének fokozásához, ezáltal a legkisebb részleteket is képes megjeleníteni. Ez azt jelenti, hogy az LG 65NANO80P televízión minden sorozat és film még szebbnek és élénkebbnek tűnik.

Gyűrd le az ellenfeleket - az LG 65NANO80P TV technológiája segít a győzelemhez vezető úton

Az LG 65NANO80P okostelevízió élénk színekkel illetve nagy fényerővel és kontraszttal segít érvényesülni a meccsekben. A Cloud játék technológia és az automatikus beállítások segítenek a sokkal jobb játékélmény megvalósításában. Az LG 65NANO80P televízió nemcsak a filmek és sorozatok megtekintéséhez remek választás, hiszen szó szerint egy újabb szintre emeli a játék élményét.

LG 65NANO80P

Az LG 65NANO80P ideális társ az Xbox-hoz

Az LG és az Xbox együttműködésével az LG 65NANO80P televízió készen áll a következő generációs játékra. Hozd ki a legtöbbet az Xbox konzolból ezzel a készülékkel.

LG 65NANO80P

Az LG 65NANO80P TV gondoskodik a játékok optimalizálásáról

A Game Optimizer technológia elmenti a játék beállításait, ezáltal lehetővé teszi az LG 65NANO80P TV képének beállítását és a játék grafikájának optimalizálását.

LG 65NANO80P

Élvezd a gyors választ

Az LG 65NANO80P televízió gyors válaszidővel dolgozik. Az ALLM és eARC támogatással megfelel a HDMI 2.0-ás specifikációnak, amelynek hála kiélvezheted a gyorsan mozgó, nagy felbontású tartalmakat az LG 65NANO80P televízió készülékén.

Az LG 65NANO80P okostévé hangrendszerével úgy érezheted magadat, mint egy stadionban

Az LG 65NANO80P SMART LED televízió beépített 20 wattos hangszórókkal megtölti az egész nappalit. Hogyha szeretnéd még tovább fokozni a készülék hatásának minőségét, használd a Bluetooth Surround funkciót és csatlakoztass további hangszórókat az LG 65NANO80P televízióhoz a Bluetooth vezeték nélküli technológiával. Ennek eredményeként térhatású hangzást élvezhetsz. A készülék másik funkciója a Sports Alerts, amely információkat gyűjt a kedvenc csapataidról.

Az LG 65NANO80P értesítéssel kedvez a sport szerelmeseinek

Érdekelne, hogy hogyan teljesít a kedvenc csapatod, azonban nincs lehetőséged vagy időd a meccs követésére? Az LG 65NANO80P TV nem zavaróan vetíti ki a meccs aktuális állását, így mindig képben lehetsz.

Csatlakoztasd a hangszórókat a Bluetooth Surround használatával

Könnyedén csatlakoztathatod a hangszórókat az LG 65NANO80P televízióhoz a Bluetooth vezeték nélküli technológiával. Így minden tartalmat a maximumon élvezhetsz kellemetlen kábelek nélkül.

Az LG 65NANO80P TV agya a négymagos alpha5 4K AI processzor

Az LG 65NANO80P televízióban található négymagos processzor hatékonyan szünteti meg a videó zajosságát illetve sokkal dinamikusabb színeket eredményez jobb kontraszttal. Amennyiben alacsony felbontásban tekinted meg a képet, az LG 65NANO80Ptelevízió magasabb felbontásúra konvertálja azt egy processzorral, amely a lehető legközelebb áll a 4K képminőséghez.

Az LG 65NANO80P valódi intelligens technológiával - ThinQ AI

Élvezd a tartalmak megtekintését az LG 65NANO80P televízión a hangvezérléssel. Válaszd ki a kedvenc hangsegédedet és használd a hangodat a televízió vezérléséhez. Az új kezdőképernyő megkönnyíti a navigációt.

* A támogatott szolgáltatások, ajánlatok és alkalmazások országonként eltérhetnek.
** A megjelenített menü kiadásakor változhat.
*** A hangvezérlés és a nyelvi támogatás elérhetősége termékenként és országonként változó.

LG 65NANO80P

Az LG 65NANO80P új otthont teremt

Az LG 65NANO80P SMART LED televízió kezdőképernyőjét újratervezték, hogy az a lehető leginkább átlátható legyen, így könnyedén megtalálhatod az általad kívánt tartalmakat. A keresési előzményeid alapján személyes ajánlásokat is kaphatsz.

LG 65NANO80P

Újratervezett távirányító

A Magic Remote távirányító ergonomikus formatervezésével tökéletesen illik a kézbe. A továbbfejlesztett tartalomcélzással illetve a böngészőrendszerrel könnyebb a keresés. Emellett nagyra értékelheted a Magic Tap funkciót - ennek hála összekötheted az okostelefont az LG 65NANO80P tévével.

LG 65NANO80P

Irányítsd az LG 65NANO80P TV-t a hangoddal

Az LG 65NANO80P televízióval egyszerű parancsok segítségével vezérelheted az otthoni IoT rendszert.


Paraméterek

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Energiacímke 2021

Képátló és felbontás

Képátló 65 " (165,1 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 3840 × 2160 px

Kijelző

Technológia NanoCell
Egyéb kijelző technológiák HDR

Rendszer

Operációs rendszer WebOS
Típus Smart TV

Évjárat

Évjárat 2021

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Skylink Live TV, Canal+, Apple TV
SMART funkciók HbbTV, Okos távirányító, Hangvezérlés, Webböngésző, 360°-os videó lejátszása
Kompatibilitás hangasszisztenssel Google Assistant, Amazon Alexa

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Felvétel USB-re, Skylink Fast Scan, Hotel mód, Fényérzékelő

Játék jellemzői

Játék jellemzői Gamer mód

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, DLNA
Be- és kimenetek USB, LAN, HDMI 2.0, Digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+ 1.4
HDMI 4 ×
USB 2 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 145,2 cm
Magasság 90,9 cm
Mélység 29,5 cm
Magasság talp nélkül 83,9 cm
Mélység talp nélkül 4,43 cm
Talapzat szélessége/lábak közötti távolság 116,7 cm
Tömeg 24,9 kg
VESA felfüggesztés 300×300

Szín

Szín Szürke

Csomag tartalma

Távirányítót tartalmaz Smart
Kód:  WK612e021
Termékszám:  65NANO803PA
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10