Oldal frissítése

65 "LG 65EF9509

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

65 "LG 65EF9509

tökéletes fekete

Fedezze fel a tökéletes kifejezése fekete színű, ami nem volt más TV.Tökéletes fekete, végtelen kontrasztot és a maximális színpalettát, akkor minden lehetséges keresztül a képernyőn. Minden egyes pixel fénykibocsátó gondoskodik a szemét, hogy megtapasztalják végtelen kontrasztarányt. Az LG OLED TV most látsz a legfinomabb részleteket is, hogy már eddig rejtve, mint a sötét lény az éjszaka árnyékban.

Fénykibocsátó pixelek

Minden pixel LG OLED TV-vel, amely legyőzi LED technológia lehetővé teszi, hogy ásni a világ leküzdhetetlen színeket. Minden pixel fénykibocsátó OLED TV bekapcsol, és ki, úgy, hogy kitűnjön a legapróbb képrészletek irreális minőségét, amit korábban elképzelhetetlen volt. A képernyőn mindig hordoz szinte tökéletes képet a fényes fehér és fekete sötétebb árnyalatok minden típusú és minőségű fényt.

Ultra HD 4K felbontású

LG 4K OLED TV megmutatni közel 8,3 millió pixel, így biztosítva négyszer nagyobb felbontású, mint a Full HD TV. Lélegzetelállító világosság és finom részleteket a kép a nagy képernyőn Amaze, akkor is, ha néz egy viszonylag kis távolság.

WebOS 2.0

Ismerkedjen meg egy egyszerű és intuitív platform webOS 2.0 LG okos TV. Hála a legegyszerűbb vezérlő smart TV, élvezheti több a kedvenc időtöltés. Kényeztesse több boldogságot, kevesebb gond és egyszerű navigációs keresztül elérhető tartalom a Magic Remote Control. Ahhoz, hogy a TV, akkor könnyen kommunikálni a kurzort, kattintás és görgetés a képernyőn, vagy ha csak dőljön hátra, és kérdés hangutasítások.

art Slim

Slim design Art LG OLED TV a funkcionalitást és stílust kínál kényelmet és az eleganciát. Ez a hihetetlenül karcsú TV meghaladja a vastagság a legtöbb okostelefon kompromisszumok nélkül kényelem és a minőség. Élvezze a pillanatokat töltött csúcstechnológia, mely a legfrissebb és elegáns TV világban.

Hang Harman / Kardon

Mivel a kiváló képminőség általában illeszkedik jól a kiváló hangminőség, a hang LG OLED TV által tervezett Harman / Kardon. Kivételesen tiszta hangzás Harman / Kardon prémium tovább fokozza a vizuális élményt.

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 65 " (165,1 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 3840 × 2160 Mpx

Kijelző

3D támogatás Passzív 3D

Rendszer

Operációs rendszer WebOS
Típus Smart TV

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások YouTube
SMART funkciók Okos távirányító, Webböngésző

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről

Csatlakozás

HDMI 3 ×
USB 3 ×

Tunerek

Tuner DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 145 cm
Magasság 88,3 cm
Mélység 23,6 cm
Magasság talp nélkül 84,2 cm
Mélység talp nélkül 5 cm
Tömeg 24,5 kg

Szín

Szín Ezüst
Kód:  WK609r70a
Termékszám:  65EF9509
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15