Oldal frissítése

65" JVC LT-65VAQ8235

+ 42 hónap jótállás regisztráció után
5 17 értékelés
260 690 Ft

65" JVC LT-65VAQ8235

Szívesen élveznéd mozi minőségben a filmeket otthonod kényelméből is? Ebben az esetben tökéletes választás számodra ez a remek JVC televízió. Engedd, hogy magával ragadjon a nagyszerű vizuális élmény, hála a fejlett QLED technológiának és HDR10+ és Dolby Vision szabvány támogatásnak. A gyors jelenetek rajongóit is lenyűgözi 50 / 60Hz képfrissítési frekvenciája. A nagyszerű látványt csak fokozza a remek hangzás, amiért 24W-os Subwoofer hangszóró felel. Eme JVC Smart TV a fejlett Android operációs rendszert használja, és egy igazán elegáns kialakítás fokozza megjelenését. A televízió megjelenését fekete szín varázsolja tökéletessé. VESA szabványú konzolra lesz szükségünk a TV falra való függesztéséhez, melynek méretei 400×200 mm. A távirányító a csomagolás részét képezi.

65" JVC LT-65VAQ8235 televízió legfőbb tulajdonságai

  • Ezen JVC TV-vel olyan lesz az otthoni filmezés, mintha csak moziban lennél
  • Fantasztikus vizuális élmény hála a modern QLED technológiának, és HDR10+ és Dolby Vision szabvány támogatásnak
  • 50 / 60Hz-es képfrissítési frekvencia az akciójelenetek szerelmeseinek
  • A nagyszerű látványt csak fokozza a remek hangzás, amiért 24W-os Subwoofer hangszóró felel
  • Élvezd a részletgazdag 4K Ultra HD felbontást 65" képátló mellett
  • Ezen JVC Smart TV a modern Android operációs rendszert támogatja
  • Direct LED háttérvilágítással van felszerelve
  • Használhatjuk a következő funkciókat HDR
  • Képfeldolgozási indexe 3000 PPI
  • Dolby Atmos, Dolby Digital Plus és DTS Virtual:X biztosítja a hanghatásokat mozi minőségben
  • Olyan népszerű okos funkciókkal rendelkezik, mint HbbTV és webböngésző
  • Közkedvelt filmek és sorozatok tárháza vár rád olyan alkalmazásokban, mint O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Disney+, Prima+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Canal+, MAGENTA TV, SledovaniTV, Telly, Amazon Prime Video, Kodi, Spotify, Twitch, VLC Media Player és Vodafone TV

A képernyő lenyűgöző látványt nyújt

Élvezd a részletes 4K Ultra HD felbontást 65" képátló mellett. Ezen JVC TV rendkívül éles és részletes képi megjelenítéssel rendelkezik, a képernyő egész területén nagy számban elhelyezett pixeleknek köszönhetően. A 4K megjelölés arra utal, hogy négyszer annyi képponttal rendelkezik, mint a sima Full HD képernyő. A kép 3840 × 2160 pixelből áll, amely rendkívüli élességet garantál. A Direct LED technológia lehetővé teszi a precíz zóna-háttérvilágítást, amely aktívan alkalmazkodik a kép tartalmához, és garantálja a legjobb kontrasztot, illetve képalkotást.

QLED technológia a felejthetetlenül autentikus és realisztikus színélményért

Eme QLED technológiával rendelkező TV kiváló vizuális szórakozást biztosít. A QLED kijelző egyedülálló technológiával rendelkezik, amely rendkívül széles színspektrumot jelenít meg, abszolút valósághűen. Nagyszerű képet ad még akkor is, ha világos szobában vagy oldalról nézzük a filmeket.

A TV kompatibilis a különféle HDR formátumokkal

Ez a TV High Dynamic Range (HDR) technológiával rendelkezik, amely biztosítja, hogy a jelenet sötét és világos részén egyaránt részletgazdag képet lássunk. Konkrétan olyan szabványokkal kompatibilis, mint HDR10+ és Dolby Vision. A HDR10+ dinamikus fényerő-beállítással rendelkezik mindegy egyes képkockához. A kép fényerejétől függetlenül a Dolby Vision technológia gazdag színpalettát kínál. A TV általános képminőségét a képfeldolgozási index jelzi, melynek értéke 3000 PPI.

Használd ki a nagyszerű JVC TV összes smart tulajdonságát

Hála a HbbTV funkciónak, a TV interaktívabb élménnyé válik., amely lehetőséget ad a felhasználók számára, hogy személyre szabhassák TV nézési szokásaikat, és hozzáférhessenek egyéb online forrásokhoz és lehetőségekhez anélkül, hogy külső eszközöket kelljen csatlakoztatniuk, vagy alkalmazások között váltaniuk. Az aktuális verzió HbbTV. Könnyedén megnyithatjuk a webböngészőt a TV-ből. Használd közvetlenül a TV képernyőjét a böngészésre. Hála az intelligens funkcióknak böngészhetsz az interneten, információkat kereshetsz, videókat nézhetsz, online tartalmakat streamelhetsz, kommunikálhatsz a közösségi médián keresztül és így tovább.

A tökéletes TV mindenki számára

Lehetővé tesz olyan vezeték nélküli kapcsolatokat más intelligens eszközökhöz, mint WiFi, Bluetooth, DLNA és Chromecast. Olyan technológia biztosítja a moziszerű élményt, mint Dolby Atmos, Dolby Digital Plus és DTS Virtual:X. A Dolby Atmos technológiának köszönhetően biztosított a 3D térhangzás több csatornán keresztül. Például az egyik csatorna lejátszhatja a lövés, a másik pedig a fegyvermechanika hangját, így a hang terjedése a térben lényegesen pontosabb és valósághűbb lesz.

Fedezd fel a határtalan multimédiás tartalmakat

Ez a nagyszerű JVC QLED TV elkápráztat multimédiás funkcióival. Ha már nincs kedved tovább nézni a műsort a TV-ben, csak csatlakoztass egy külső meghajtót USB-n keresztül, hogy lejátszhasd saját tartalmaid. Praktikus extra a Skylink fastscan funkció, amely olyan speciális szkennelési módot használ, aminek köszönhetően gyorsan megtalálja a TV- és rádiócsatornákat.

Méretek:

89,5 × 146 × 35,5 cm (magasság × szélesség × mélység)

Talp nélküli méretek:

85,5 × 7,5 cm (magasság × mélység)

Tömeg:

24,3 kg

Max. felbontás:

4K Ultra HD

HDMI:

3 ×

USB:

2 ×

Tuner típusa:

DVB-T2 HEVC, DVB-S2 és DVB-C

Be- és kimenetek:

USB, LAN, HDMI 2,1, fejhallgató kimenet, digitális optikai/digitális hangkimenet és CI+

Paraméterek

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Képátló és felbontás

Képátló 65 " (165,1 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 3840 × 2160 px

Kijelző

Egyéb kijelző technológiák HDR
Támogatott HDR szabványok HDR10+, Dolby Vision

Rendszer

Operációs rendszer Android
Típus Smart TV

Évjárat

Évjárat 2022

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Disney+, Prima+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Canal+, MAGENTA TV, SledovaniTV, Telly, Amazon Prime Video, Kodi, Spotify, Twitch, VLC Media Player, Vodafone TV
SMART funkciók HbbTV, Webböngésző

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Skylink Fast Scan

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, DLNA, Chromecast
Be- és kimenetek USB, LAN, HDMI 2.1, Fejhallgató kimenet, Digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+
HDMI 3 ×
USB 2 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 146 cm
Magasság 89,5 cm
Mélység 35,5 cm
Magasság talp nélkül 85,5 cm
Mélység talp nélkül 7,5 cm
Talapzat szélessége/lábak közötti távolság 56 cm
Tömeg 24,3 kg
VESA felfüggesztés 400×200

Szín

Szín Fekete

Audió

Hangszóró teljesítmény 24 W
Beépített audio Subwoofer

Energiacímke 2021

Csomag tartalma

Távirányítót tartalmaz Klasszikus

Szín

Szín Fekete
Kód:  WJV065w6b1
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  LT-65VAQ8235
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05