Oldal frissítése

65" JVC LT-65VAQ6235

+ 42 hónap jótállás regisztráció után
4,2 16 értékelés
241 990 Ft

65" JVC LT-65VAQ6235

Örülnél, ha otthon is mozi minőségben élvezhetnéd a filmeket? Ebben az esetben nem kerülheti el a figyelmed ez a nagyszerű JVC TV. Kényeztesd vizuális érzékeid a felejthetetlen látványvilággal, köszönhetően a fejlett QLED technológiának és HDR10+ és Dolby Vision szabvány támogatásnak. A gyors jelenetek szerelmeseit is elkápráztatja 50 / 60Hz képfrissítési frekvenciája. A fantasztikus látványvilágon túl, a remek hangzásért 36W-os Subwoofer hangszóró felel. Eme JVC Smart TV a korszerű Android operációs rendszert kapta, és egy valóban elegáns dizájn fokozza megjelenését. A televízió megjelenését fekete szín varázsolja tökéletessé. Amennyiben a falra szeretnénk szerelni a TV-t, akkor VESA szabványú tartóra lesz szükségünk, melynek méretei 400×200 mm. A távirányító a csomagolás részét képezi.

65" JVC LT-65VAQ6235 TV legfontosabb tulajdonságai

  • Eme JVC televízió igazi mozi élményt varázsol a nappalidba
  • Lenyűgöző vizuális élmény köszönhetően a modern QLED technológiának, és HDR10+ és Dolby Vision szabvány támogatásnak
  • 50 / 60Hz-es képfrissítési frekvencia az akciójelenetek kedvelőinek
  • A nagyszerű látványt csak fokozza a remek hangzás, amiért 36W-os Subwoofer hangszóró felel
  • Élvezd a részletgazdag 4K Ultra HD felbontást 65" képátló mellett
  • Eme JVC Smart TV a modern Android operációs rendszerrel büszkélkedhet
  • Direct LED háttérvilágítással büszkélkedhet
  • Rendelkezésre álló funkciók HDR
  • Képfeldolgozási indexe 2800 CMR
  • Dolby Atmos, Dolby Digital Plus és DTS Virtual:X gondoskodik a mozis hangélményről
  • A közkedvelt okos funkciók között szerepel: HbbTV és webböngésző
  • Élvezd kedvenc filmed vagy sorozatod az olyan népszerű alkalmazásokkal, mint YouTube, Netflix, HBO Max, Prima+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Canal+, MAGENTA TV, SledovaniTV, Telly, Amazon Prime Video, Kodi, Spotify, Twitch, VLC Media Player és Vodafone TV

Lélegzetelállító képi megjelenítés

Szabadulj meg a problémáktól, és élvezd a részletgazdag 4K Ultra HD felbontást 65" képátló mellett. Ez a remek JVC televízió köszönhetően annak, hogy nagy számban helyeztek el pixeleket a képernyő egész területén, rendkívül éles kép megjelenítésére képes. A 4K címke jelentése, hogy négyszer annyi képponttal van ellátva, mint a klasszikus Full HD képernyő. A kép 3840 × 2160 képpontból tevődik össze, amely garantálja a rendkívüli élességet. Precíz zóna-háttérvilágítást biztosít a Direct LED technológia, amely aktívan alkalmazkodik a kép tartalmához, és a legjobb kontrasztot, illetve képalkotást garantálja.

QLED technológia a felejthetetlenül autentikus és realisztikus színélményért

Ezen QLED technológiát alkalmazó TV lélegzetelállító vizuális szórakozást garantál. A QLED kijelző egyedülálló technológiával rendelkezik, amely biztosítja a legjobb színminőséget és az abszolút pontos képi megjelenítést. Tökéletes képet ad még erős fényben vagy oldalról nézve is.

A TV HDR komptatibilis

Ezzel a TV-vel és az általa használt High Dynamic Range (HDR) funkcióval a jelenet sötét és világos részein is továbbfejlesztett részletalkotást kapunk. Konkrétan olyan szabványokat támogat, mint HDR10+ és Dolby Vision. A HDR10+ dinamikus fényerő-beállítással rendelkezik mindegy egyes képkockához. Hála a Dolby Vision technológiának, még maximális fényerő mellett is garantált a gazdag színárnyalat-paletta. A TV általános képminőségét a képfeldolgozási index jelzi, melynek pontos értéke 2800 CMR.

Használd ki a fejlett JVC TV összes smart tulajdonságát

Hála a hozzáadott HbbTV funkciónak, a TV interaktívabb élménnyé válik., amely segít a felhasználóknak, hogy személyre szabják TV-zési szokásaikat, és hozzáférjenek egyéb online forrásokhoz és funkciókhoz úgy, hogy nem kell további eszközöket használniuk, illetve átváltani más alkalmazásba. A TV-re telepített aktuális verzió HbbTV. Könnyedén megnyithatjuk a webböngészőt a TV-n keresztül. Böngéssz a neten közvetlenül a TV képernyőjén. Az smart funkciókkal böngészhetsz az interneten, információkhoz juthatsz, videókat nézhetsz, online tartalmakat streamelhetsz, kommunikálhatsz a közösségi médián keresztül és így tovább.

Az ideális társ minden háztartásba

Olyan vezeték nélküli kapcsolatokat nyújt más intelligens eszközökhöz, mint WiFi, Bluetooth, DLNA és Chromecast. Olyan technológiának köszönhetjük a moziszerű hangzást, mint Dolby Atmos, Dolby Digital Plus és DTS Virtual:X. A Dolby Atmos technológiának köszönhetően garantált a 3D térhangzás több csatornán keresztül. Például az egyik csatorna továbbíthatja a lövés, a másik pedig a fegyvermechanika hangját, így a hang terjedése a térben lényegesen pontosabb és reálisabb lesz.

A multimédiás funkciók segítenek felfedezni a szórakozás korlátlan világát

Ez a modern JVC QLED tévé le vesz a lábadról multimédiás funkcióival. Ha a TV-ben nem megy semmi érdekes, csak csatlakoztass egy külső meghajtót USB-n keresztül, és játszd le saját tartalmaid. Praktikus a Skylink fastscan funkció, amely hála a speciális keresési módjának, hatékonyan és gyorsan képes megtalálni a TV- és rádiócsatornákat.

Méretek:

89,5 × 146 × 35,5 cm (magasság × szélesség × mélység)

Talp nélküli méretek:

85,5 × 7,5 cm (magasság × mélység)

Tömeg:

24,3 kg

Maximális felbontás:

4K Ultra HD

HDMI:

3 ×

USB:

2 ×

Tuner típusa:

DVB-T2 HEVC, DVB-S2 és DVB-C

Be- és kimenetek:

USB, LAN, HDMI 2,1, fejhallgató kimenet, digitális optikai/digitális hangkimenet és CI+

Paraméterek

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Képátló és felbontás

Képátló 65 " (165,1 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 3840 × 2160 px

Kijelző

Egyéb kijelző technológiák HDR
Támogatott HDR szabványok HDR10+, Dolby Vision

Rendszer

Operációs rendszer Android
Típus Smart TV

Évjárat

Évjárat 2022

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások YouTube, Netflix, HBO Max, Prima+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Canal+, MAGENTA TV, SledovaniTV, Telly, Amazon Prime Video, Kodi, Spotify, Twitch, VLC Media Player, Vodafone TV
SMART funkciók HbbTV, Webböngésző

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Skylink Fast Scan

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, DLNA, Chromecast
Be- és kimenetek USB, LAN, HDMI 2.1, Fejhallgató kimenet, Digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+
HDMI 3 ×
USB 2 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 146 cm
Magasság 89,5 cm
Mélység 35,5 cm
Magasság talp nélkül 85,5 cm
Mélység talp nélkül 7,5 cm
Talapzat szélessége/lábak közötti távolság 124,7 cm
Tömeg 24,3 kg
VESA felfüggesztés 400×200

Szín

Szín Fekete

Audió

Hangszóró teljesítmény 36 W
Beépített audio Subwoofer

Energiacímke 2021

Csomag tartalma

Távirányítót tartalmaz Klasszikus

Szín

Szín Fekete
Kód:  WJV065w6b0
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  LT-65VAQ6235
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20