Oldal frissítése

65" Blaupunkt 65UGC6000

179 990 Ft

65" Blaupunkt 65UGC6000

Szívesen élnéd át az igazi mozi élményt otthonod kényelméből? Ebben az esetben nem kerülheti el a figyelmed ez a nagyszerű BLAUPUNKT TV. Engedd, hogy magával ragadjon a nagyszerű vizuális élmény, köszönhetően a fejlett LCD LED technológiának és HDR10 és Dolby Vision szabvány támogatásnak. A gyors jelenetek rajongóit is elbűvöli 50 / 60Hz képfrissítési frekvenciája. A fantasztikus látványvilágon túl, a remek hangzásért 16W-os hangszóró felel. Eme BLAUPUNKT Smart TV a fejlett Google TV operációs rendszerrel van ellátva, és egy valóban lenyűgöző dizájn fokozza megjelenését. A TV megjelenését fekete szín varázsolja tökéletessé. Ha a falra szeretnénk függeszteni a TV-t, akkor VESA szabványú konzolra lesz szükségünk, melynek méretei 300×300 mm. A távirányító a csomagolás része.

Televízió 65
Televízió 65

65" Blaupunkt 65UGC6000 televízió legfontosabb jellemzői

  • Ezen BLAUPUNKT televízió mozivá varázsolja otthonod
  • Fantasztikus vizuális élmény köszönhetően a modern LCD LED technológiának, és HDR10 és Dolby Vision szabvány támogatásnak
  • 50 / 60Hz-es képfrissítési frekvencia a dinamikus jelenetek kedvelőinek
  • A hibátlan látványt csak fokozza a nagyszerű hangzás, amiért 16W-os hangszóró felel
  • Élvezd a részletgazdag 4K Ultra HD felbontást 65" képátló mellett
  • Ezen BLAUPUNKT Smart TV a korszerű Google TV operációs rendszerrel működik
  • Direct LED háttérvilágítással látták el
  • Rendelkezésre álló funkciók HDR
  • Dolby Atmos gondoskodik a tökéletes hanghatásokról
  • Olyan népszerű okos funkciókat sorakoztat fel, mint HbbTV és okos távirányító
  • Könnyedén hozzájuthatsz a népszerű filmekhez és sorozatokhoz olyan alkalmazásokban, mint YouTube, Netflix és MAGENTA TV

A képernyő lenyűgöző látványt nyújt

Csak dőlj hátra, szabadulj meg a problémáktól, és élvezd a részletgazdag 4K Ultra HD felbontást 65" képátló mellett. Ez a nagyszerű BLAUPUNKT televízió képes rendkívül részletes képet adni, hála a képernyő egész területén nagy számban elhelyezett pixeleknek. A 4K címke jelentése, hogy négyszer annyit képponttal rendelkezik, mint a sima Full HD képernyő. A kép 3840 × 2160 pixelből áll, amely garantálja a rendkívüli élességet. Pontos zóna-háttérvilágítást tesz lehetővé a Direct LED technológia, amely alkalmazkodik a kép tartalmához, és a legjobb kontrasztot, illetve képalkotást garantálja.

Televízió 65
Televízió 65

LCD LED technológia, amely egyedi és természetes színélményt garantál

Ezen LCD LED technológiát alkalmazó TV lélegzetelállító vizuális szórakozást garantál. A LED technológia biztosítja a magas fényerőt és a lenyűgöző színalkotást, aminek hála nyugodtan filmezhetünk még jól megvilágított szobában is. Az LCD panel mögött helyezték el a LED izzósort, amely megvilágítja a képernyőt, és tiszta képet biztosít.

Lehetővé teszi a tartalom HDR formátumban való megjelenítését

Köszönhetően a TV High Dynamic Range (HDR) funkciójának egyaránt a jelenet világos és sötét részén is részletgazdag képet kapunk. Olyan szabványokat támogat, mint HDR10 és Dolby Vision. A HDR10 az alapján állítja be a kép fényerejét, hogy éppen milyen jelenet zajlik. A Dolby Vision technológiának köszönhetően, a TV ragyogó színekkel kápráztat el minket, még maximális fényerő mellett is.

Használd ki a nagyszerű BLAUPUNKT televízió összes smart tulajdonságát

A HbbTV funkcióval a TV interaktívabb élménnyé válik., amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy személyre szabhassák TV-zési szokásaikat, és hozzáférhessenek egyéb online forrásokhoz és funkciókhoz anélkül, hogy további eszközöket kelljen igénybe venniük, vagy alkalmazások között váltaniuk. Hála az intelligens funkcióknak böngészhetsz az interneten, információkat kereshetsz, videókat nézhetsz, online tartalmakat streamelhetsz, kommunikálhatsz a közösségi médián keresztül és így tovább.

A tökéletes választás, ami mindenki igényeit kielégíti

Olyan kapcsolódási lehetőségeket nyújt más intelligens eszközökhöz, mint WiFi és Bluetooth. Olyan technológia gondoskodik a moziélményről, mint Dolby Atmos. A Dolby Atmos technológiának hála garantált a 3D térhangzás több csatornán keresztül. Például az egyik csatorna hordozhatja a lövöldözés, a másik pedig a fegyvermechanika hangját, ennek köszönhetően a hang lényegesen pontosabban és valósághűbben terjed a térben.

Korlátlan hozzáférés a kedvenc multimédiás funkciókhoz

Ez a remek BLAUPUNKT LCD LED televízió elkápráztat multimédiás funkcióival. Ha semmi érdekes műsort nem találsz a TV-ben, csak csatlakoztass egy külső meghajtót USB-n keresztül, hogy elindítsd kedvenc filmed vagy sorozatod.

Méretek:

88,5 × 144,6 × 34,5 cm (magasság × szélesség × mélység)

Talp nélküli méretek:

83,4 × 9,5 cm (ma×mé)

Tömeg:

16,2 kg

Maximális felbontás:

4K Ultra HD

HDMI:

3 ×

USB:

2 ×

Tuner típusa:

DVB-T2 HEVC, DVB-S2 és DVB-C

Be- és kimenetek:

USB, LAN, HDMI 2,0 és CI+

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 65 " (165,1 cm)
Felbontás 4K Ultra HD

Kijelző

Technológia LCD LED
Egyéb kijelző technológiák HDR
Támogatott HDR szabványok HDR10, Dolby Vision

Rendszer

Operációs rendszer Google TV
Típus Smart TV

Évjárat

Évjárat 2023

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások YouTube, Netflix
SMART funkciók HbbTV, Okos távirányító

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről

Játék jellemzői

Válaszidő 8 s

Csatlakozás

Be- és kimenetek USB, LAN, HDMI 2.0, CI+
HDMI 3 ×
USB 2 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 144,6 cm
Magasság 88,5 cm
Mélység 34,5 cm
Magasság talp nélkül 83,4 cm
Mélység talp nélkül 9,5 cm
Tömeg 16,2 kg
VESA felfüggesztés 300×300

Szín

Szín Fekete

Audió

Hangszóró teljesítmény 16 W

Energiacímke 2021

Csomag tartalma

Távirányítót tartalmaz Smart
Kód:  TVblau011d
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  65UGC6000

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15