Oldal frissítése

62 mm HOYA PRO 1D DHMC

62 mm HOYA PRO 1D DHMC

UV szűrő HOYA PRO 1D DHMC kategóriájába tartozik a többcélú fotószűrő alkalmas mindennapos fotózáshoz, így nem szükséges, hogy vegye le az objektívet egyáltalán. Ennek használata lehetséges jobb képminőség eléréséhez, és a pontos színegyensúly. Alkalmazott UV szűrő elnyeli az ultraibolya sugárzás, amely gyakran okoz homályos vagy egyébként nem egyértelmű kép, amely egyaránt alkalmas a fekete-fehér és színes fényképezés. Az előnye az is, hogy növelje a mechanikai ellenállás a lencse, ezért ez nem olyan könnyű karcolás vagy egyéb módon károkat.

legfontosabb jellemzői

  • Mechanikai védelem lencse
  • Javulás színvisszaadás miatt felszívódását az UV sugárzás
  • Alkalmas a fekete-fehér és színes fényképezés
  • Magas fényáteresztés
  • Alkalmas CCD vagy CMOS érzékelő
  • Átmérő 62 mm

befejező DHMC

A szűrőket bevont DHMC Excel képességükben, hogy minimalizálja a visszaverődés a szűrő felületén, ezáltal csökkentve a tükröződést és unsharpness. Alkalmazásával többrétegű megállapodások DHMC szűrő büszkélkedhet nagyon magas fényáteresztő. Hoya UV szűrők valamint képes egy éles ellentétben képeket tökéletesen kiegyensúlyozott színeket.

Series PRO 1D

PRO sorozat tartalmaz egy 1D optikai üveg szűrő csak 1 mm vékony, amelyeket ráadásul kifejezetten használható eszközök CCD vagy CMOS érzékelő. 

Paraméterek

Szűrő típusa

Szűrő típusa UV

Átmérő

Szűrő átmérője 62 mm

További tulajdonságok

Szűrő típusa Slim
Felületkezelés DHMC
Kód:  UV62PROD
Termékszám:  UV62PROD
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10