Oldal frissítése

60" LG 60SJ850V

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

60" LG 60SJ850V

A Super UHD televízió a jéghegy csúcsa az LG LED TV-k között

Nano Cell ™ - élvonalbeli LCD technológia


Az LG Super UHD televíziók messze meghaladják a hagyományos LED technológiát vagy a Quantum Dot technológiát. Ehelyett integrálják a fejlett Nano Cell technológiát és az LCD kijelzők legújabb technológiáját, amely nagyban javítja a képet.

Nano Cell ™ - garantálja a tökéletes színvilágot

Még több szín, melyet megszerether

A fejlett 10 bites feldolgozás kiterjeszti a látható színek spektrumát, és több mint egymilliárd színárnyalat jelenik meg a képernyőn.

Milliárdnyi gazdag szín

A Super UHD televíziókban alkalmazott technológiának köszönhetően a színpaletta 64 × nagyobb, mint a hagyományos televíziókban. A kép sokkal lágyabb, pontosabb és részletesebb, ami azt jelenti, hogy reálisabb és élénkebb képet kap. 

Az egyedülálló LED újítások, és a pontosság a nanorészecskék


Cell ™ Nano-technológia lehetővé teszi a következetes elhelyezése egy nanométeres pixelek egymástól, egységes térfogatú színek és a kiváló képminőséget..

Rendkívül finom szín-visszaadás köszönhetően a Nano Cell ™-nek

Hogyan érzékeljük a színeket? A reflektált fény hullámhossza határozza meg, hogy milyen színt lát. Nano Cell ™ kijelző különlegessége, hogy a nanorészecskékkel ellátott integrált panel elnyeli a fényt interferenciát, és jelentősen növeli a képernyőn megjelenő szín tisztaságát.

Milyen gyakran néz TV-t?

Az LG Super UHD TV-vel élvezni fogja a tökéletes színt és a kontrasztot bármilyen szögből. A szobában mindenki élvezheti a sportot, filmeket, és szórakozató műsorokat a nanorészecske-panel gazdag szín-visszaadásnak köszönhetően.

A kutatások azt mutatják, hogy a tv nézők mintegy 60% -a úgy nézi a televíziót, hogy a látószöge több, mint 15 °. A középponttól - hagyományos televíziók esetében - már torzul a kép.

Csúcs élmény minden szögből

A Nano Cell ™ képernyő a színkonzisztencia fölé emelkedik az optimális látószögből, így csökkentve a színek torzítását.

Multi HDR a Dolby Vision programmal ™

Az LG Super UHD fejlett formázási technológiája számos High Dynamic Range algoritmust támogat, mint a HLG, a HDR10 és a Dolby Vision ™. Szerezzen HDR-élményt több forrásból.

 

Az SJ850V TV Dolby Vision ™ HDR tartalom támogatással dinamikus metaadatokat kezel minden keretben, és a elképesztő látványt hoz a nappalinkba. A HDR10 és HLG formátumok esetén az LG exkluzív feldolgozási technológiát alkalmaz. A technológia által létrehozott dinamikus adatoknak köszönhetően a tartalom jobb minőségben jelenik meg.

Modern design, maximális kép

Szinte nincsenek élek a fém alvázpanel pontosságának köszönhetően. A modern design-nak köszönhetően az LG Super UHD TV minden nappali dísze lesz.

Hang a szakemberek műhelyéből

A Harman/Kardon által tervezett hangszóró-rendszer rendkívüli hangélményt nyújt, mely már a korábbi együttműködéseknél is bebizonyosodott. Most pedig saját nappalijában élheti át ezt az elképesztő élményt.

WebOS 3.5 - a szórakozás végtelen forrása

Internet-hozzáférés, film- és zenelejátszás, valamint a kedvelt szolgáltatások, mint például a Netflix és az Amazon, mindegyik a keze ügyében. Egyszerű a navigáció is, a Magic Remote segítségével kényelmesen kommunikálhat a tévékészüléken a kurzorral, a képernyőre kattintással vagy görgetéssel. A kényelem érdekében az egyes funkciókat hangutasításokkal vezérelheti.

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 63 " (160,02 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 3840 × 2160 Mpx

Kijelző

Technológia LCD LED
Egyéb kijelző technológiák HDR

Rendszer

Operációs rendszer WebOS
Típus Smart TV

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások Telly
SMART funkciók HbbTV, Okos távirányító, Webböngésző

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Felvétel USB-re

Játék jellemzői

Játék jellemzői Gamer mód

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, DLNA
HDMI 4 ×
USB 3 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 133,8 cm
Magasság 82,7 cm
Mélység 28,5 cm
Magasság talp nélkül 76,9 cm
Mélység talp nélkül 5,9 cm
Tömeg 23,7 kg
VESA felfüggesztés 300×300

Szín

Szín Fehér
Kód:  WK607r4
Termékszám:  60SJ850V
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15