Oldal frissítése

60" LG 60SJ810V

5 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

60" LG 60SJ810V

A Super UHD TV-k a közmondásbeli jéghegy csúcsa a LG LED TV-k között

Nano Cell ™ - high-tech LCD kijelző


Az LG Super UHD TV-k jóval többet tudnak, mint a hagyományos, vagy LED kvantumpontos technológiával rendelkező készülékek. Ezek helyett a fejlett Nano Cell ™ technológiát, a legújabb LCD kijelzős technológiát alkalmazzák, amely nagyban növeli a képminőséget.

Nano Cell ™ - garantálja a tökéletes színt

Több kedvelt szín

Fejlett, 10-bites feldolgozás kiterjeszti a látható színek skáláját, több mint egymilliárd színt képes megjeleníteni a képernyőn.

Milliárdnyi gazdag szín

A Super UHD TV-k által használt technológiáknak köszönhetően, a színpaletta 64 × nagyobb, mint a hagyományos TV-k esetében. A kép így sokkal pontosabb, finomabb, részletesebb, ami csak egyetlen dolgot jelenthet - valós és élénk képet. 

Egyedülálló LED újítások, és a nanorészecskék pontossága


A Nano Cell ™ nano-technológia lehetővé teszi a nanométeres pixelek egymáshoz képesti következetes elhelyezését, ezzel lehetővé téve az egységes színeket és a kiváló képminőséget..

Rendkívül finom színvisszaadás Nano Cell ™ technológiának köszönhetően

Hogyan érzékeljük a színeket? A reflektált fény hullámhossza határozza meg a színt, amelyet lát. A Nano Cell ™ kijelző egy panelbe integrált nanorészecskékből áll, és elnyel minden fény-interferenciát, és jelentősen növeli a képernyőn megjelenő színek tisztaságát.

Milyen gyakran néz TV-t megfelelő távolságból?

Az LG Super UHD TV nézői tökéletes színt és a kontrasztot élvezhetnek, bármilyen szögből is nézik a képernyőt. A nanorészecskés panel gazdag színvisszaadásának hála a teremben mindenki remekül szórakozhat a film, vagy sportközvetítés nézése közben.

A kutatások azt mutatják, hogy az emberek mintegy 60% -a nézi a képernyőt, több mint 15 °-os szögből, ahol a képminőség már elkezd csökkenni - a hagyományos televízióknál

Csúcsélmény minden szögből

Nano Screen Cell ™ – a színkonzisztencia növekszik az optimális látószögön túl, így csökkentve a színtorzítást.

Multi Vision HDR Dolby ™

Fejlett technológiaformátum: az UHD TV LG Super támogatja a különböző High Dynamic Range algoritmusokat, pl.: HLG HDR10 and Dolby Vision ™. Szerezzen HDR élményt több forrásból.

 

A SJ810V TV HDR Dolby Vision ™ tartalommal támogatotva kezeli minden kép dinamikus metaadatait megidézve a rendező látomását a nappalijában. A HDR10 és a HLG formátumok az LG kizárólagos feldolgozási technológiáját használják. A technológia segítségével létrehozott dinamikus adatoknak köszönhetően minden egyes jelenet külön tartalomként jelenik meg, jobb minőségben.

Modern design maximális kép

Szinte nincsenek is szélei precízen csatlakozó panelekkel és fém házzal. Ezzel a modern kivitelezéssel LG Super UHD TV-je a nappalija díszévé válik.

Hangmérnökök műhelyéből

A Harman / Kardon által tervezett kiváló minőségű hangszóró rendszer kiemelkedő hanghatást biztosít. Szakemberekkel együttműködve bizonyított és most beköltözik a nappaliba.

WebOS 3.5 interfész - a szórakozás végtelen forrása

Karnyújtásnyira lehet Öntől az internet-hozzáférés, a filmek, a zenék, és az olyan népszerű szolgáltatások, mint a Netflix és az Amazon. Egyszerű navigáció a varázslatos mobiltelefon-kapcsolattal (Magic Remote) TV vezérléséhez; az egér mozgatása, kattintása, görgetés. További kényelme érdekében számos funkciót hangalapú utasításokat is kezelhet.

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 63 " (160,02 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 3840 × 2160 Mpx

Kijelző

Technológia LCD LED
Egyéb kijelző technológiák HDR

Rendszer

Operációs rendszer WebOS
Típus Smart TV

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások Telly
SMART funkciók HbbTV, Okos távirányító, Hangvezérlés, Webböngésző

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Felvétel USB-re

Játék jellemzői

Játék jellemzői Gamer mód

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, DLNA
HDMI 4 ×
USB 3 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 134,4 cm
Magasság 83,5 cm
Mélység 31,3 cm
Magasság talp nélkül 77,4 cm
Mélység talp nélkül 6,4 cm
Tömeg 22,3 kg
VESA felfüggesztés 300×300

Szín

Szín Ezüst
Kód:  WK607r3
Termékszám:  60SJ810V
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20