Oldal frissítése

55" Xiaomi TV Q1E

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

55" Xiaomi TV Q1E

Televízió 55

A kedvenc filmek és műsorok követéséhez szinte kötelező egy olyan LCD tévé, amely kiemelkedő minőségű képet nyújt és gazdag funkcióválasztékkal rendelkezik. A lenyűgöző, 55" méret, illetve a(z) 4K Ultra HD felbontásnak hála a(z) 55" Xiaomi TV Q1E pont megfelelő a nagyobb helyiségekbe. A fantasztikus, 4K felbontású TV olyan részletgazdagságot biztosít, amelyről nem is álmodtál. A népszerű Android operációs rendszer számtalan lehetőséget kínál a praktikus alkalmazásokkal. Az OLED képalkotó technológia többrétegű képmegjelenítő struktúrával biztosít maximális látószöget a képernyő teljes felületén. Legnagyobb előnye emiatt az abszolút fekete szín megjelenítés és a végtelen kontrasztarány. A Smart TV technológia végtelen lehetőségeket kínál az okostelefonnal való kommunikáció révén.

A(z) 55" Xiaomi TV Q1E Smart televízió alapvető funkciói

  • Sohasem látott részletgazdagság a 4K felbontásnak hála
  • Az OLED technológia rendkívül jó kontrasztot tesz lehetővé
  • A(z) HDR dinamikus tartomány elsőrangú dinamikát és természetesebb renderelést biztosít
  • 50 / 60 Hz frissítési frekvencia a sima kép érdekében
  • 55" képernyő nagyságú tévé
  • A(z) 55" Xiaomi TV Q1E tévé operációs rendszere: Android
  • WiFi-funkció a(z) 55" Xiaomi TV Q1E vezeték nélküli hálózathoz történő csatlakozásához
  • Bluetooth az eszközök könnyű csatlakoztatásához
Televízió 55
Televízió 55

A(z) 55" Xiaomi TV Q1E televízió rendkívüli képminősége

Csúcsminőségű képre vágysz? A(z) 55" Xiaomi TV Q1E lélegzetelállító felbontásával a legjobb választás. A 4K UHD jelölés négyszeres számú ún. pixelt jelent a készüléken az átlagos Full HD televíziókhoz képest. A kép tehát 3840×2160 pixelt tartalmaz, ami magas szintű részletgazdagságot eredményez. Még ha közelebb ülsz sem romlik a képminőség, teljesen éles marad. A finom felbontást különösen a Blu-ray lemezeknél használhatod ki. Még a kisebb felbontásban készült klasszikus filmeket vagy sorozatokat is megpróbálja feljavítani a TV-készülék , amivel a képük kicsit finomabbá válik. A nagy felbontás előnyös mellékhatása a különböző okos alkalmazások és funkciók élénkebb működése, mivel ezeknek a televízióknak erősebb a hardvere.

Tökéletes feketeség az OLED technológiával

Az átlagos felüli képminőség elérését támogatja az OLED technológia, amely lehetővé teszi, hogy minden egyes képpont függetlenül változtassa a színét. Ennek a hatása a páratlan kontraszt és mindenekelőtt az a lehetőség, hogy teljesen ki lehet kapcsolni a pixeleket és így el lehet érni a legmélyebb fekete színt, amit más technológiák nem tudnak megjeleníteni. Az ilyen képernyők még gazdag, élénk színeikről is közismertek. Szinte már magától értetődő jellemző az úgynevezett HDR, vagyis a magas dinamikus tartomány. Ennek feladata a természetes kontraszt és a fényerő biztosítása, eliminálja például a szembefény káros hatását és a jelenet összességében élvezetesebb és valósághűbb lesz.

Televízió 55

Paraméterek

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Képátló és felbontás

Képátló 55 " (139,7 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 3840 × 2160 px

Kijelző

Egyéb kijelző technológiák HDR
Támogatott HDR szabványok HDR10, HDR10+, Dolby Vision
Színmélység 8 bit

Rendszer

Operációs rendszer Android
Típus Smart TV

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások MAGENTA TV

Csatlakozás

Be- és kimenetek USB, LAN, HDMI 2.0, Fejhallgató kimenet, Digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+
HDMI 3 ×
USB 2 ×

Méretek és tömeg

Szélesség 123,04 cm
Magasság 76,7 cm
Mélység 26,2 cm
Magasság talp nélkül 71,98 cm
Mélység talp nélkül 7,13 cm
Talapzat szélessége/lábak közötti távolság 123,04 cm
Tömeg 17,9 kg

Szín

Szín Fekete
Kód:  HUXIAMI1c
Termékszám:  CIKK/00797
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05