Oldal frissítése

55" Thomson 55UA5S13

4,5 11 értékelés
146 590 Ft

55" Thomson 55UA5S13

Vidd haza az intelligens szórakozást az egész család számára a 4K UHD Thomson 55UA5S13 Android TV-vel

A Thomson 55UA5S13 egy elegáns szórakoztató társ magas képminőséggel és számos lehetőséggel. A televízión az Android TV operációs rendszerrel fut, amely az alkalmazások tartalmának és lehetőségeinek széles választékával rendelkezik. Az alkalmazások hivatalos forrása a Google Play Áruház, ahol számos IPTV alkalmazást, játékot és egyebeket találhatsz.  A megfelelő képátló és az intelligens szórakozás kombinációjának köszönhetőeh tökéletes választás nappalikba, nyaralókba vagy nagy gyerekszobákba. A klasszikus adások nézéséhez értékelni fogod a hármas tunert is, amely műholdas (DVB-S2), földfelszíni (DVB-T2) vagy kábeles (DVB-C) vételi lehetőséget biztosít.

Thomson 55UA5S13 televízió kiváló képminőséggel rendelkezik

Élvezd a lenyűgöző képet nagy kontraszttal és nagy színskálával. Emellett a Thomson 55UA5S13 okostévé általános képminőségét a részletes 4K UHD felbontás támogatja. A televízió támogatja a HDR10 és a Dolby Vision nagy dinamikatartományú szabványokat.

Dolby Vision és Dolby Atmos technológia a teljes audiovizuális élményért

Élvezd a filmek, tévéműsorok nézését és a játékokat a Dolby Vision és Dolby Atmos támogatással. Ezek gondoskodnak a részletekkel, színekkel teli, kiváló minőségű képekről. A 20 W-os hangszórók térhatású hangzást biztosítanak, amely tökéletesen körülvesz téged. A Thomson 55UA5S13 okostévével minden másról megfeledkezhetsz, és arra koncentrálhatsz, ami a képernyőn történik.

A Thomson 55UA5S13 televízió vékony keretekkel büszkélkedhet

Az elegáns, keret nélküli kialakításnak köszönhetően a Thomson 55UA5S13 tévékészülékkel teljes mértékben arra koncentrálhatsz, ami a képernyőn történik. A beépített hármas tuner lehetővé teszi a műholdas antennán, földi antennán vagy kábelen keresztüli vételt. Így az összes elérhető csatornát foghatod a Thomson okostévéden további hardver nélkül.

Okostévé a legnépszerűbb rendszerrel

A Thomson 55UA5S13 teljes mértékben kihasználja az Android TV operációs rendszer előnyeit, hogy még kényelmesebbé tegye a tévénézés élményét. Ezáltal több mint 400 000 filmhez és tévéműsorhoz férhetsz hozzá a különböző streaming szolgáltatásokból, valamint intelligens hangvezérléshez a Google Assistant segítségével.

Az okostévé Google Assistant támogatást kínál

Tegyél fel kérdéseket a Thomson okostévének, és mondd meg neki, mit tegyen. A Thomson 55UA5S13 lesz a személyes asszisztensed, aki készen áll arra, hogy számos műveletben segítsen neked. Minél többet használod, annál többet tanul és segít neked. Keress bármilyen tartalmat. Kérd meg, hogy állítsa be a televízió hangerejét, vagy vezéreld az otthonodban lévő intelligens eszközöket.

Háttérvilágítású távirányító

A Thomson okostévéhez ergonomikus, sima háttérvilágítású távirányító tartozik. Ez lehetővé teszi, hogy még gyenge fényviszonyok mellett is mindent láss. A háttérvilágítással ellátott gombok izgalmas funkciót jelentenek, mivel könnyebbé teszik a navigációt félhomályban. Értékelni fogod a Thomson 55UA5S13 dedikált gombját, amellyel gyorsan hozzáférhetsz a kedvenc alkalmazásaidhoz és a hangvezérléshez.

A Thomson 55UA5S13 megkönnyíti a Chromecaston keresztüli streaminget

Az okostévé beépített Chromecast funkcióval rendelkezik a kompatibilis okoseszközökről származó bármely tartalom egyszerű streamingjéhez. Így a Thomson 55UA5S13 nagyképernyőjén élvezheted a nyaralásról készült fényképeket, videókat és egyebeket.

A Thomson 55UA5S13 televízió legfontosabb jellemzői

  • 55 hüvelykes okostévé 4K UHD felbontással
  • Támogatja az összes szabványos HDR10 és Dolby Vision nagyfelbontású formátumot
  • Az Android TV platform több mint 400 000 filmhez és tévéműsorhoz biztosít hozzáférést a különböző streaming szolgáltatásokból
  • Hangvezérlés támogatása a Google Assistant segítségével
  • A Thomson 55UA5S13 beépített Chromecast funkcióval rendelkezik a kompatibilis okoseszközök tartalmainak streamingeléséhez
  • Nagyszerű hangzás a Dolby Atmos technológiával
  • A háttérvilágítású távirányító megkönnyíti a televízió vezérlését félhomályban is
  • A tévé karcsú és rendkívül vékony keretekkel rendelkezik
  • A hármas tuner lehetővé teszi a vételt további hardver nélkül műholdon (DVB-S2), földfelszíni (DVB-T2) vagy kábelen (DVB-C) keresztül
  • Vezeték nélküli csatlakoztathatóság Bluetooth-on és Wi-Fi-n keresztül
  • VESA 200 × 200

Paraméterek

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Képátló és felbontás

Képátló 55 " (139,7 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 3840 × 2160 px

Kijelző

Technológia LCD LED
Támogatott HDR szabványok HDR10, Dolby Vision

Rendszer

Operációs rendszer Android
Típus Smart TV

Évjárat

Évjárat 2022

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások YouTube, Netflix, Disney+, Skylink Live TV, Amazon Prime Video, Spotify, Google Duo, Rakuten TV, VLC Media Player, Vodafone TV
Kompatibilitás hangasszisztenssel Google Assistant

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat Bluetooth, Chromecast, WiFi ready
Be- és kimenetek USB, LAN, HDMI 2.0, Digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+, D-SUB (VGA), S-Video, CI+ 1.4
HDMI 4 ×
USB 2 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 122,9 cm
Magasság 74,7 cm
Mélység 26 cm
Magasság talp nélkül 71 cm
Mélység talp nélkül 7,7 cm
Talapzat szélessége/lábak közötti távolság 122,9 cm
Tömeg 11,5 kg
VESA felfüggesztés 200×200

Szín

Szín Fekete

Energiacímke 2021

Maximális fogyasztás 100 W

Csomag tartalma

Távirányítót tartalmaz Smart

Szín

Szín Fekete
Kód:  WK720b2
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  55UA5S13

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15