Oldal frissítése

55" Sony Bravia OLED XR-55A75K

5,0 18 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

55" Sony Bravia OLED XR-55A75K

Ajánlott ehhez a modellhez

A Sony BRAVIA XR-55A75K okostévé látványos OLED képet és újgenerációs hangzást kínál

Szereld fel nappalijdat az új Sony BRAVIA XR-55A75K Android okostévével, és élvezd a részletes 4K felbontást 55"-es képátlóval! A fejlett technológiák és algoritmusok segítségével sima és részletes képet élvezhetsz, közel valósághű színekkel. A Sony BRAVIA XR-55A75K okostévé nagy előnye az OLED panel használata. A Sony BRAVIA XR-55A75K tévét LAN kábelen vagy vezeték nélkül, Wi-Fi-n keresztül csatlakoztathatod az internethez. Az Acoustic Surface Audio, a Dolby Vision és a Dolby Atmos technológiák biztosítják a moziszerű élményt. A térhatású hangzás 40 W összteljesítményű hangszórókból származik. Az Android TV több nagy dinamikatartományú formátumot támogat, mint például a Hybrid Log-Gamma és a HDR10. A készülék a 300 x 300 mm-es VESA szabvány szerinti konzol segítségével falra szerelhető.

A Sony BRAVIA XR-55A75K OLED okostévé legfontosabb jellemzői

A TV képátlója 55", és 4K felbontással működik

VESA 300 × 300 mm-es szabványú TV-tartóval a falra szerelhető

A Sony BRAVIA XR-55A75K csodálatos OLED panelt használ a páratlan képminőség érdekében

Kivételes hangminőség, beleértve a Dolby Atmos technológiát is

A Sony BRAVIA XR-55A75K Androidot használ, hogy számos intelligens funkciót és alkalmazást kínáljon

A Sony TV előnye a Google TV támogatás is

Külső HDD csatlakoztatása után felveheted kedvenc műsoraidat

Integrált 16 GB-os tárhely alkalmazásokhoz stb.

A Bluetooth kapcsolatnak hála csatlakoztathatsz intelligens eszközöket és soundbart

Az internethez Wi-Fi-n vagy LAN kábelen keresztül csatlakozhatsz

A Sony BRAVIA XR-55A75K TV támogatja a hangvezérlést

A Sony BRAVIA XR-55A75K TV alkatrészei újrahasznosított műanyagból készültek

A tévén speciális játékmód is található a gamerek számára

A Sony BRAVIA XR-55A75K okostévé előnyei

Elképesztő, páratlan képmélység

Az XR Contrast technológia a fényerőt a világosabb fénypontok és a mélyebb feketék megjelenítése érdekében állítja be. Ez lélegzetelállító kontrasztot biztosít a Sony BRAVIA XR-55A75K televízió számára. Az OLED panelnek köszönhetően az árnyékok vagy a túlzott fényerő miatt a legapróbb részletek sem vesznek el.

A Sony BRAVIA XR-55A75K minden színt precízen jelenít meg

A Sony okostévé széles színskálával működik.Az XR TRILUMINOS PRO algoritmusnak köszönhetően a Sony BRAVIA XR-55A75K tévé minden részletében képes a természetes színárnyalatok reprodukálására, ezáltal valósághű színvisszaadást biztosít.

A Sony BRAVIA XR-55A75K képes reprodukálni az elveszett textúrákat

A Sony BRAVIA XR-55A75K televízió az XR 4K Upscaling funkcióval bármilyen tartalmat vagy forrást képes közel 4K felbontásra konvertálni. A Cognitive Processor XR rengeteg adattal rendelkezik az elveszett textúra és részletek helyreállításához.

A Sony BRAVIA XR-55A75K támogatja az Acoustic Center Sync funkciót

A Sony BRAVIA XR-55A75K tévé Sony soundbarral való összekapcsolása egy kiemelkedőbb központi hangszórót eredményez, amely tisztább és teljesebb hangvisszaadást biztosít. A hang tökéletesen illeszkedik mindahhoz, ami a képernyőn történik.

Hagyd, hogy a 3D-s térhatású hang körülvegyen

Bármit is nézel, biztos lehetsz benne, hogy térhatású hangzás vesz majd körül! A Sony BRAVIA XR-55A75K az XR Surround technológiát használja a térhatású hangzás megteremtéséhez, hogy átfogó tartalomnézési élményt nyújtson.

A Sony BRAVIA XR-55A75K kiemeli a hangokat a párbeszédek során

A Sony BRAVIA XR-55A75K okostévé automatikusan megnöveli a párbeszédek hangerejét a Voice Zoom 2 technológia segítségével, amely felismeri a hang típusát, elemzi azt, majd növeli a hangerősséget.

A Sony BRAVIA XR-55A75K nagyszerű teljesítménye

Fényérzékelők

A Sony BRAVIA XR-55A75K televízió képernyője fényérzékelőkkel rendelkezik, amelyek a szobában uralkodó fényviszonyoktól függően állítják be a képernyő fényerejét.

A Sony BRAVIA XR-55A75K minimális kerettel rendelkezik

A Sony BRAVIA XR-55A75K televízió teljesen minimális fémkerettel rendelkezik, így te csak magadra és a képre összpontosíthatsz, nem pedig a keretre.

Prémium alumínium állvány

A laminált alumínium állványt úgy tervezték, hogy illeszkedjen mind a Sony BRAVIA XR-55A75K tévéhez, mind a belső térhez.

Sony BRAVIA XR-55A75K

A Sony BRAVIA XR-55A75K TV belsejében egy kognitív intelligenciával rendelkező processzor található

Az egyedülálló Cognitive Processor XR processzor a tévénézést egy újabb szintre emeli. Ennek a processzornak köszönhetően a Sony BRAVIA XR-55A75K tévé tudja, hogyan látnak és hallanak az emberek. Ezért kapsz egy optimalizált képet és hangot, amellyel az akció sűrűjében találod magad.

Lásd a 4K képet úgy, ahogy a szemünk érzékeli

A Sony BRAVIA XR-55A75K valósághű mélységű képeket nyújt. A forradalmi processzor elemzi az emberi nézőpontot, és egy pillanat alatt rengeteg elemet képes átnézni és optimalizálni. Ez a technológia az OLED panellel együtt működik, így a Sony BRAVIA XR-55A75K televízió rendkívül valósághű, tiszta feketével rendelkező képet eredményez.

A Sony BRAVIA XR-55A75K elmosódásmentes képet jelenít meg

A tévé intelligens mozgásfeldolgozással működik, így a sport- és akciójeleneteket zökkenőmentesen, zavaró elmosódás nélkül nézheted. Az XR Motion Clarity technológia elemzi az adatokat annak érdekében, hogy a Sony BRAVIA XR-55A75K tévén az eredményül kapott kép tiszta és egyenletes legyen.


A hangszóró a teljes képernyő

Az Acoustic Surface Audio+ technológia a képernyőt átalakítók segítségével többcsatornás hangszóróvá alakítja. Így olyan hangzásban lehet részed, amely tökéletesen összhangban van a képernyőn zajló eseményekkel. A kép és a hang tökéletes harmóniája igazán mély élményt nyújt.

A fekete színek tökéletes megjelenítése

Az OLED panelben található XR OLED Contrast Pro technológia biztosítja, hogy a Sony BRAVIA XR-55A75K tévé felerősítse a színeket és a kontrasztot a világos területeken - így rendkívül gazdag feketével és kiváló fényerővel élvezheted a jeleneteket. A Cognitive Processor XR processzorral együtt ugyanúgy javítja a képet, ahogyan az emberi szem fókuszál, így nem maradsz le a részletekről a világos fénypontokban és a sötét árnyékokban sem.

A Sony BRAVIA XR-55A75K magával ragadó hangzással tölti meg a nappalidat

Az Acoustic Surface Audio technológiával a hang a Sony BRAVIA XR-55A75K képernyőből jön. A hátoldalon lévő jelátalakítók a képpel együtt mozgó akusztikát hoznak létre. A hangszórókkal kombinálva az A75K tisztább hangzást és moziszerű élményt nyújt az otthonodban.

A Sony BRAVIA XR-55A75K támogatja az Apple AirPlay / Apple HomeKit technológiát és beépített Chromecast funkcióval rendelkezik

Ha van iPhone készüléked, értékelni fogod, hogy a Sony BRAVIA XR-55A75K televízió támogatja az Apple AirPlay / Apple HomeKit szolgáltatást. Ez lehetővé teszi, hogy kényelmesen csatlakoztasd tévédhez, és videót és hangot streamelj a Sony BRAVIA XR-55A75K tévé képernyőjére. A beépített Chromecast segítségével könnyedén streamelhetsz videókat, fényképeket és egyebeket az okostelefonodról a Sony BRAVIA XR-55A75K TV készülékre. Csak nyomd meg az egyetlen gombot a készüléken, és a telefonod segítségével egészen új dimenziókat nyithatsz meg!

A Sony BRAVIA XR-55A75K okos távirányítót használ

Az összes csatlakoztatott eszközt egyszerűen, egyetlen okos távirányítóval vezérelheted. Például csupán egyetlen gombnyomással bekapcsolhatod kedvenc streaming szolgáltatásodat a Sony BRAVIA XR-55A75K televízión.

A Sony BRAVIA XR-55A75K kíméli a környezetet

A Sony BRAVIA XR-55A75K kiválasztott alkatrészei újrahasznosítható műanyagból készülnek. A speciális háttérvilágítási technológiának köszönhetően pedig az energiafelhasználás még működés közben is jelentősen alacsonyabb.

Tarts videokonferenciákat a Sony Bravia XR-55A75K-val

Kommunikálj távolról a nagy TV-képernyőn keresztül, és élvezd a valósághűbb kommunikációt közvetlenül a nappalidban! A Zoom for TV és a Google Meet alkalmazás támogatásával a BRAVIA CAM-hez csatlakoztatott Sony Bravia XR-55A75K televízió segítségével könnyedén csatlakozhatsz videokonferenciákhoz, akár a családoddal, a barátaiddal vagy a munkatársaiddal kommunikálsz. A BRAVIA CAM kamera emellett érzékeli, hogy milyen messze vagy a tévétől, és a távolságnak megfelelően adja meg a kép- és hangbeállításokat.

A Sony BRAVIA XR-55A75K okostévé a helyiség körülményeihez igazítva optimalizálja a képet és a hangot

Sony

A Sony BRAVIA XR-55A75K precíz akusztikai kalibrációt használ

Nem számít, hová ülsz. A Sony BRAVIA XR-75A83K tévé képes felismerni a pozíciódat, és testre szabja a hangkimenetet, ezáltal úgy élvezheted a hangot, mintha közvetlenül a képernyő előtt ülnél.

Sony

Kifejezetten a Netflix-hez kialakított móddal

A Sony BRAVIA XR-55A75K televízió repertoárjában egy, az eredeti Netflix műsorokhoz kifejlesztett üzemmód áll rendelkezésre. Ennek köszönhetően a szerző jövőképe és szándéka teljes mértékben megmarad.

Sony

A Sony BRAVIA XR-55A75K IMAX Enhanced tanúsítvánnyal rendelkezik

Ez a tanúsítvány biztosítja, hogy a Sony BRAVIA XR-55A75K televíziód hűen adja vissza a képet és a hangot.

Élvezd a moziélményt

A Sony BRAVIA XR-55A75K okostévé támogatja a Dolby Vision technológiát, így a jelenetek szó szerint életre kelnek a szemed előtt. Az Doly Atmos technológiának hála térhangzással telik meg a nappali.

A Sony BRAVIA XR-55A75K nagyszerű kontraszttal rendelkezik

Az XR OLED Contrast javítja a színeket és a kontrasztot a képernyő világos területein, és valódi, gazdag feketéket jelenít meg. Ennek köszönhetően erőteljes kontrasztot élvezhetsz, így minden részletgazdag és tiszta lesz még a sötét árnyékokkal és az erős fényvisszaverődéssel tarkított részeken is.

Élvezd a határtalan szórakozást

A Sony BRAVIA XR-55A75K televízión rengeteg film vár rád. A Pure Stream és az IMAX Enhanced funkciók gondoskodnak arról, hogy minden, amit nézel, kivételes minőségű legyen.

Paraméterek

3D/AR

3D/AR 3D model + AR model v Android alkalmazásban, 3D model + AR model v iOS alkalmazásban

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Energiacímke 2021

Képátló és felbontás

Képátló 55 " (139,7 cm)
Felbontás 4K Ultra HD

Kijelző

Egyéb kijelző technológiák HDR
Támogatott HDR szabványok HDR10, Dolby Vision, HLG

Rendszer

Operációs rendszer Google TV
Típus Smart TV

Évjárat

Évjárat 2022

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások YouTube, Netflix, Disney+, Prima+, SkyShowtime, Canal+, SledovaniTV, Apple TV, Amazon Prime Video, OKTAGON TV
SMART funkciók Okos távirányító, Gesztusvezérlés, Hangvezérlés, Webböngésző
Kompatibilitás hangasszisztenssel Google Assistant

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Felvétel USB-re, Fényérzékelő, Calman Ready

Játék jellemzői

Játék jellemzői Gamer mód, VRR (Variable Refresh Rate)

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2, Miracast, Chromecast
Be- és kimenetek USB, LAN, HDMI 2.1, Digitális optikai/digitális hangkimenet
HDMI 4 ×
USB 2 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C, Kettős

Méretek és tömeg

Szélesség 122,7 cm
Magasság 78,5 cm
Mélység 33,8 cm
Magasság talp nélkül 71,2 cm
Mélység talp nélkül 5,3 cm
Tömeg 17,8 kg
VESA felfüggesztés 300×300

Szín

Szín Fekete

Csomag tartalma

Távirányítót tartalmaz Smart
Kód:  WS799
Termékszám:  XR55A75KAEP
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20