Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

55" Sony Bravia OLED KD-55AG9

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

55" Sony Bravia OLED KD-55AG9


A MASTER szériába tartozó Sony Bravia KD-55AG9 televízió a legnagyobb teljesítményű X1 Ultimate képfeldolgozó processzorral és Pixel Contrast Booster funkcióval büszkélkedhet. Így hihetetlenül élethű kontrasztban és színekben gyönyörködhetsz, természetesen 4K Ultra HD felbontásban. A kiváló képet kiváló hangminőség egészíti ki, a két hangszórónak és a mélynyomó párosnak köszönhetően. A Sony Bravia KD-55AG9 az integrált Android operációs rendszernek, a Wifinek, a Bluetooth-nak, valamint a hangvezérlésnek köszönhetően a SMART technológiába repít el.



A legnagyobb teljesítményű hardver a csúcskategóriás 4K képhez

Az X1 Ultimate processzor páratlan számítási teljesítményt biztosít. A képernyőn különféle tárgyak százait dolgozza fel a színek, a fényerő, a kontraszt és a legfinomabb részletek beállítása érdekében. A Sony Bravia KD-55AG9 televízió mély feketét és természetes színeket jelenít meg az OLED panelen a Pixel Contrast Booster technológiával vagy a különféle HDR formátumok támogatásával, beleértve a HDR10-et, HLG-t vagy a DolbyVisiont.


Sony Bravia KD-55AG9

Motionflow XR

Élvezd a sima és tűéles részleteket még a gyorsan mozgó jelenetek esetén is a Motionflow technológiával! Ez az innovatív technológia plusz képkockákat hoz létre és illeszt be az eredeti képkockák közé.

Sony Bravia KD-55AG9

Dolby Vision

A Dolby Vision egy HDR-megoldás, amely közelebb hozza a moziélményt: mélyebb sötéteket és élénk színeket jelenít meg.

Sony Bravia KD-55AG9

Hangvezérlés

Vége az időigényes gépelésnek! Mindössze annyi a dolgod, hogy megmondd a TV-nek, mit tegyen. Az Android TV hangalapú keresés funkciója lehetővé teszi a Google használatát anélkül, hogy gépeléssel kellene töltened az időd.



Sony Bravia KD-55AG9

Chromecast

A BRAVIA modell fel van készítve a Chromecast built-in használatára, így kedven YouTube- vagy Netflix-tartalmaidat személyes eszközeidről egyszerűen a bámulatos BRAVIA képernyőre küldheted. Használhatsz Androidos és iOS-es eszközt vagy laptopot is.

Sony Bravia KD-55AG9

CLEAR PHASE

Egy nagy teljesítményű számítógépes modell elemzi és kompenzálja a hangsugárzók hangvisszaadásában fellépő pontatlanságokat. Ezt az információt a rendszer visszatölti (kiegyenlítve a csúcsokat vagy mélységeket a hangsugárzó természetes válaszában), tiszta, természetes hanghatást eredményezve.

Sony Bravia KD-55AG9

S-FORCE

Az S-Force Front Surround mindössze a bal és jobb hangcsatorna használatával a megfelelő hangerő, késleltetés és hullámspektrum létrehozásához azt a módszert utánozza, ahogy az emberi agy összekapcsolja a hangokat.  


Használt a smart TV-t központi hangszóróként

A Sony Bravia KD-55AG9 Smart TV két hangszóróval és egy pár mélynyomóval, valamint Acoustic Surface Audio+ technológiával lett ellátva. Ezáltal a készülék ideálissá válik ahhoz, hogy központi hangszóróként használd, és átadhasd magad a vokáloknak. A hangzás teljes mértében magával ragad és belevon az eseményekbe.


Sony Bravia KD-55AG9

Bluetooth

Csatlakoztasd BLUETOOTH® kompatibilis eszközeidet a TV-hez és élvezd az egyszerű, vezeték nélküli szórakozást! Akár Bluetooth fejhallgatót is csatlakoztathatsz a készülékhez, hogy kedvenc TV-műsoraidat vagy zenédet a kedvenc helyeden élvezhesd, mindenféle zavaró tényező nélkül.

Sony Bravia KD-55AG9

Google Play

Fedezd fel a filmeket és TV-műsorokat, játékokat és még sok mást a Google Play-ben! Teljesen új módon adhatod át magad egy sor új TV-alkalmazásnak is.

Sony Bravia KD-55AG9

NETFLIX szolgáltatás

Az új, Andoidos 4K TV-ven kényelmesen nézheted az összes kedvenc NETFLIX műsorodat. A szolgáltatás létrehozott egy speciális alkalmazást, amely nagyban leegyszerűsíti az új műsorok elérését.



Izgalmas szórakozás 4K HDR-ben

Ez a HDR-rel ellátott 4K TV a filmnézés és játék egy teljesen új élményét hozza el. A legtöbb HDR formátum kezelésére képes, beleértve a HDR10-et és a Hybrid Log-Gamma-t.


Okosvezérlés

Csatlakoztass Set-top-boxokat és egyéb eszközöket a TV-dhez HDMI-n keresztül, és vezéreld az összeset egyetlen egy okos távirányító segítségével. A keskenyebb és kerekebb formatervezés a beépített mikrofonnal és a fejlesztett gombokkal igazán innovatív. 


A Sony Bravia lenyűgöző megjelenése

A TV kiváló formatervezését a minimalista stílus ihlette. A szinte észrevétlenül éles szélű káva lehetővé teszi, hogy teljes mértékben a legfontosabb dologra összpontosíts: a képre. A VESA fali konzollal való kompatibilitás alapvető, így a készülék a helyiség természetes részévé válik.





Paraméterek

Energiacímke 2021

Képátló és felbontás

Képátló 55 " (139,7 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 3840 × 2160 Mpx

Kijelző

Egyéb kijelző technológiák HDR
Támogatott HDR szabványok HDR10, Dolby Vision, HLG

Rendszer

Operációs rendszer Android
Típus Smart TV

Évjárat

Évjárat 2019

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások YouTube, Netflix, HBO Max, Apple TV, Facebook
SMART funkciók HbbTV, Okos távirányító, Hangvezérlés, Webböngésző

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Felvétel USB-re, Hotel mód, Fényérzékelő

Játék jellemzői

Játék jellemzői Gamer mód

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, Apple AirPlay 2, DLNA, Miracast, Chromecast
Be- és kimenetek USB, LAN, HDMI 2.0, Fejhallgató kimenet, Digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+
HDMI 4 ×
USB 3 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C, Kettős

Méretek és tömeg

Szélesség 122,6 cm
Magasság 71,4 cm
Mélység 25,5 cm
Magasság talp nélkül 71 cm
Mélység talp nélkül 4 cm
Talapzat szélessége/lábak közötti távolság 47 cm
Tömeg 22,3 kg
VESA felfüggesztés 300×300

Szín

Szín Fekete

Csomag tartalma

Távirányítót tartalmaz Klasszikus

Szín

Szín Fekete
Kód:  WS1019b9d
Termékszám:  KD55AG9BAEP
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05