Oldal frissítése

55" Sony Bravia OLED KD-55A8

4,0 4 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

55" Sony Bravia OLED KD-55A8

Az igazi pihenéshez szükséges egy olyan TV, amely tökéletes képminőséggel és számtalan hasznos funkcióval rendelkezik. A nagy méretű, 55" képátló, illetve a(z) 4K Ultra HD felbontás révén a(z) 55" Sony Bravia OLED KD-55A8 kiválóan illik a nagyobb nappalikba. A hihetetlen, 4K felbontású TV rendkívüli vizuális élményt nyújt. Az Android TV technológia végtelen lehetőségeket kínál a praktikus alkalmazásoknak köszönhetően. Az OLED képalkotó technológia rendkívül fényes képmegjelenítő cellákkal biztosít maximális látószöget a képernyő egész felületén. Óriási előnye elsősorban a tökéletes színvisszaadás és a végtelen kontrasztarány. Az ún. okostévé technológia korlátlan lehetőséget kínál a praktikus alkalmazásoknak köszönhetően.

A(z) 55" Sony Bravia OLED KD-55A8 Smart LCD televízió fontos funkciói

  • A finom 4K felbontás tökéletes részletességet biztosít
  • Az OLED technológia maximális kontrasztot biztosít
  • A(z) HDR dinamikus tartomány kiemelkedő dinamikát és természetesebb renderelést garantál
  • 100 / 120 Hz frissítési frekvencia a fantasztikusan sima képért, amit különösen meccsek nézése közben lehet igazán észrevenni
  • 55" képátlójú televízió
  • A(z) 55" Sony Bravia OLED KD-55A8 televízió operációs rendszere: Android
  • Multimédiás funkciók: lejátszás usb-ről és felvétel usb-re
  • A hangvezérlő funkció megszünteti a hagyományos TV-vezérlés szükségességét
  • Beépített WiFi a(z) 55" Sony Bravia OLED KD-55A8 egyszerű internetcsatlakozásához
  • Bluetooth technológia az eszközök könnyű csatlakoztatásához
  • Mód flash meghajtóra történő mentésre, filmek felvételére és későbbi időpontban történő visszajátszására
  • VESA szabványos konzolhoz azonnal használható lyukakkal egymástól 300×300 távolságra például plafonra történő rögzítéshez
  • A DVB-T2 - HEVC típusú tuner olyan szabvány, ami nélkül hamarosan nem lesz lehetséges a földi sugárzású TV-adás fogása

A(z) 55" Sony Bravia OLED KD-55A8 televízió rendkívüli képminősége

A legigényesebb nézők közé tartozol? A(z) 55" Sony Bravia OLED KD-55A8 finom felbontásával épp neked való. A 4K jelzés négyszeres számú képpontot jelent a képernyőn a hagyományos Full HD televíziókhoz képest. Tehát a kép 3840×2160 képpontot tartalmaz, ami magasfokú részletességet eredményez. Még ha közel is ülsz, akkor sem romlik a képminőség, teljesen éles marad. A nagyszerű képmegjelenítést számos minőségi tartalomnál, pl. Blu-ray lemezeknél használhatod ki. Még a kisebb felbontásban felvett klasszikus filmeket vagy sorozatokat is megpróbálja feljavítani a televízió , amivel a képük kicsit finomabbá válik. A nagy felbontás kedvező mellékhatása a legkülönbözőbb alkalmazások gyorsabb működése, mivel ezek a készülékek erősebb hardverrel vannak felszerelve.

Felülmúlhatatlan kontraszt az OLED technológiának köszönhetően

A rendkívüli képminőség elérését segíti az OLED technológia, amely képes arra, hogy minden egyes pixel szabadon változtassa a színét. Ennek a hatása a tökéletes kontraszt és elsősorban az a lehetőség, hogy teljesen ki lehet kapcsolni a pixeleket és így el lehet érni a legtökéletesebb fekete színt, míg más technológiák legfeljebb sötétszürke színre képesek. Az ilyen képernyők még élénk színeikről is közismertek. Mondhatni már magától értetődő jellemző az ún. HDR, a magas dinamikus tartomány. Ez támogatja a természetes kontrasztot és a fényerőt, csökkenti például a szembefény hatását és a jelenet valósághűbb összhatást kelt. A kiváló 100 / 120 Hz frissítési gyakoriság azt mutatja meg, hogy a készülék milyen gyorsan tudja átrajzolni a képet és hogy jól illik az gyors, pörgős jelenetekhez, melyeket mindig gördülékeny átmenettel jelenít meg.

A(z) 55" Sony Bravia OLED KD-55A8 TV csatlakoztathatósága és más hasznos funkciói

Az integrált DVB-S2 tunernek köszönhetően műholdas jeleket is tud venni, ami nagyon népszerű a nagy lefedettség és a programok széles választéka miatt. A kábeltelevízió esetében a(z) 55" Sony Bravia OLED KD-55A8 TV DVB-C tunerrel kapcsolódik. A legtöbb különleges funkcióhoz internet szükséges, amelyhez a készülék hagyományos csatlakozóval van ellátva. A(z) 55" Sony Bravia OLED KD-55A8 a vezeték nélküli WiFi technológia használatával is képes csatlakozni a nethez, ha nem szeretnél behúzni kábelt a nappaliba. Csakúgy, mint az okostelefonokon, táblagépeken és számítógépeken, a különböző szolgáltatások és alkalmazások mellett hagyományos webböngésző is telepítve van. Egyéb elektronikák csatlakoztatáshoz rendelkezésre áll a Bluetooth technológia. Népszerű és hasznos funkció a külső meghajtóról történő lejátszás képessége USB port segítségével. Ezzel a modellel külső meghajtóra is rögzíthetők tartalmak.

A(z) SONY televízió további intelligens funkciói és alkalmazásai

A(z) SONY által létrehozott televíziót olyan applikációkkal is felszerelték, mint a(z) YouTube, Netflix és HBO Go. A televízió az Amazon Alexa és a Google Assistant használatát úgyszintén lehetővé teszi. Az AirPlay 2 funkciónak hála Apple készülékekről is lejátszhatod a tartalmakat, legyen szó akár fényképekről vagy videókról.

Paraméterek

Energiacímke 2021

Képátló és felbontás

Képátló 55 " (139,7 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 3840 × 2160 Mpx

Kijelző

Egyéb kijelző technológiák HDR
Támogatott HDR szabványok HDR10, Dolby Vision, HLG

Rendszer

Operációs rendszer Android
Típus Smart TV

Évjárat

Évjárat 2020

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások YouTube, Netflix, HBO Max
SMART funkciók Okos távirányító, Hangvezérlés, Webböngésző
Kompatibilitás hangasszisztenssel Google Assistant, Amazon Alexa

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Felvétel USB-re

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, Apple AirPlay 2, Chromecast
Be- és kimenetek USB, LAN, HDMI 2.0, Fejhallgató kimenet, Digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+, Kompozit
HDMI 4 ×
USB 3 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C, Kettős

Méretek és tömeg

Szélesség 122,7 cm
Magasság 78,4 cm
Mélység 32,6 cm
Magasság talp nélkül 71,2 cm
Mélység talp nélkül 5,2 cm
Talapzat szélessége/lábak közötti távolság 100,4 cm
Tömeg 18,6 kg
VESA felfüggesztés 300×300

Szín

Szín Fekete

Csomag tartalma

Távirányítót tartalmaz Klasszikus

Szín

Szín Fekete
Kód:  WS1019b9e
Termékszám:  KD55A8BAEP
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15