Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

55" Sony Bravia KD-55XH9096

5 5 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

55" Sony Bravia KD-55XH9096

Sony Bravia KD-55XH9096 Full Array LED Android TV gyönyörű képpel és térhatású hangzással

A Sony Bravia KD-55XH9096 televízió 139 cm-es képátlóval büszkélkedhet, lenyűgöző 4K felbontással jeleníti meg a különféle tartalmakat. A HDR10 szabvány és a kifinomult TRILUMINOS kijelző gondoskodnak az eltérő színárnyalatok valósághű megjelenítéséről. A televízió számos okos funkcióval érkezik, amelynek hála a tévénézés illetve a televízió vezérlése teljesen természetes és nagyszerű élmény egyben. A Sony Bravia KD-55XH9096 VESA kompatibilis, tehát biztonságosan felszerelhető a falra. Elhelyezheted a talpán vagy felszerelheted a falra, a letisztult formatervezésnek és a minimalista kereteknek hála ízlésesen egészít ki minden belső teret. A Sony Bravia KD-55XH9096 beépített 20 wattos hangszórókkal biztosít tiszta, maximálisan teljes hangzást. Az Android rendszerrel számos hasznos alkalmazás áll a rendelkezésedre. A Sony Bravia KD-55XH9096 TV ideális készülék a PlayStation rendszer számára.

A Sony Bravia KD-55XH9096 Full Array TV főbb jellemzői

  • Lenyűgöző 4K felbontás
  • Fekete színű dizájn
  • 139 cm-es képátló
  • Modern és elegáns kialakítás vékony keretekkel
  • Minőségi 20 W-os hangszórók
  • Támogatja a különféle videoformátumokat
  • Könnyen csatlakoztathatod az okostelefont vagy USB-t a tévéhez
  • Full Array LED közvetlen háttérvilágítás
  • HDR10 nagy dinamikatartomány
  • 4 hangmód (Normál, Zene, Mozi, Sport)
  • DTS térhatású hangzás (digitális térhatású hangzás)
  • Dolby Atmos támogatás
  • Dolby Video, HLG
  • Dinamikus kontraszt és színjavítás
  • X-Motion Clarity (100 Hz)
  • Csatlakozik az internethez Wi-Fi vagy kábel segítségével
  • VESA kompatibilitás
  • Bluetooth 4.2
  • Beépített 16 GB-os tárhely

A Sony Bravia KD-55XH9096 Full Array Android TV előnyei

Élénk kép nagy kontraszttal

A nagy felbontás, a modern processzor és a fejlett kijelző kombinációja gondoskodik a maximális nézői élményről.

Első osztályú hangzás

A magas hangszórókkal a hangzás a képernyőhöz igazodik, ezáltal mindig a jelenet megfelelő részében hallod majd az egyes hangokat.

Kifinomult kialakítás

A Sony Bravia KD-55XH9096 televízió keskeny kerete egyáltalán nem zavar majd, így mindig az éppen lejátszott tartalomra koncentrálhatsz.

Élvezd a tartalmakat az alkotók szemével

A Sony Bravia LED KD-55XH9096 számos olyan funkcióval rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a filmek megtekintését stúdió minőségben.

Egyetlen részletet sem tévesztesz szem elől

A Sony Bravia KD-55XH9096 TV modern processzorral rendelkezik. Ez a processzor elemzi az adatokat a kontraszt növeléséhez minden jelenetben, így megannyi részletet tekinthetsz meg.

Sony Bravia KD-55XH9096 valósághű kontraszttal

A Full Array LED egy különleges technológia, amely az egyesével megvilágított LED diódás zónákat alkalmazza. Ennek hála a televízió még világosabb és még sötétebb területek megjelenítésére képes, így tehát sokkal valósághűbbnek hat a kontraszt. Az X-tended Dynamic Range™ technológia még tovább igazítja a fényerőt, hogy a Sony Bravia KD-55XH9096 TV több tükröződést és mély fekete színárnyalatokat jeleníthessen meg még az árnyékban is.

Sony Bravia H90

Szélekig érő csúcsminőségű LCD panel

Sony Bravia H90

Normál Full Array LED háttérvilágítás

Sony Bravia H90

Full Array LED és X-tended Dynamic Range a Sony-tól

Az objektumok javítása HDR-rel

Az Object-based HDR remaster technológia elemzi a Sony Bravia KD-55XH9096 képernyőjén megjelenő objektumok színét és ennek megfelelően szabályozza a kontrasztot. Az egyesével feljavított tárgyaknak köszönhetően a televízió nagyobb mélységet és részletgazdagabb textúrát képes elérni.

Élvezd a legapróbb részleteket is a 4K felbontással

A Sony Bravia KD-55XH9096 TV modern 4K HDR Processor X1 processzort alkalmaz, amely részletekben gazdag 4K felbontású képet kölcsönöz. Amennyiben 2K vagy Full HD felbontású filmet tekintesz meg, a televízió automatikusan, a 4K X-Reality™ PRO technológia segítségével felskálázza azt szinte 4K minőségre.

Fedezd fel a színek világát a Sony Bravia KD-55XH9096 TV-vel

A Sony televíziók különleges TRILUMINOS kijelzővel büszkélkedhetnek, sokkal szélesebb színskálát kínálnak, mint amihez már hozzászokhattál. Ennek hála a Sony Bravia KD-55XH9096 TV televízión a különféle színárnyalatok és a világ is valósággal életre kel a nappaliban.

Még a gyors jelenetek is tiszták és élesek lehetnek

A Sony Bravia KD-55XH9096 televízió az X-Motion Clarity™ technológiával kölcsönöz tiszta, éles és sima képet. Ez a technológia minden egyes képkockát önállóan szabályoz és állítja a fényerőt, így egyetlen részletről sem maradsz le.

A Dolby Vision és a HDR együttműködése

A Sony Bravia KD-55XH9096 a Dolby Vision technológiával és nagy felbontású szabvánnyal (HDR) dolgozik, így filmek vagy sorozatok megtekintése közben magával ragadó élményben lehet részed. Az egyes jelenetek valósággal életre kelnek az élénkebb színekkel, a sötétebb feketével és a világosabb fényekkel.

Netflix Calibrated Mode

Ezt a módot az eredeti Netflix streaming szolgáltatásnak fejlesztették ki. Lehetővé teszi a képi világ olyan szintű élményét a Sony Bravia LED KD-55XH9096 képernyőjén, ahogyan az alkotók megálmodták.

Vedd körül magadat minőségi hangzással

A Sony Bravia LED KD-55XH9096 TV 20 W-os hangszórókkal minden irányból érkező tiszta hangzást garantál, amelynek hála mindig az események kellős közepén találhatod magadat.

Mindenütt elérhető hangzás a Dolby Atmos-szal

A Sony Bravia KD-55XH9096 bármilyen tartalom megtekintése esetén átfogó élményt nyújt. Nemcsak nagyszerű képet, hanem tökéletes hangzást biztosít. A Dolby Atmos technológiának hála a hangzás nemcsak a tévékészülék elejéről, hanem a tetejéről is érkezik.

Az S-Force Front Surround többdimenziós hangzást nyújt

Ez a technológia olyan térhatású hangzást generál, amely vetekszik több különálló hangszóróból érkező hangzással. Ennek köszönhető, hogy még inkább elmerülhetsz a filmnézés élményében.

A speciális formájú X-Balanced Speaker hangszóró érdeme a kiváló minőségű hangzás

Sony Bravia H90

Hagyományos kerek hangszóró

A hagyományos hangszóróból érkező hangzás megfelelő, azonban ez egy dizájnos megoldás.

Sony Bravia H90

Vékony ovális hangszóró

A televízió formájának karcsúsításával kisebb lesz a hangszóró is.

Sony Bravia H90

X-Balanced Speaker hangszóró

A Sony Bravia LED KD-55XH9096 TV olyan különleges hangszórókkal rendelkezik, amelyek nagyszerű hangzást nyújtanak, miközben a televízió megőrzi vékony kialakítását.

Az elegáns dizájn minden belső térbe illik

A Sony Bravia KD-55XH9096 remekel a megjelenés terén is. A televízió keskeny, letisztult kerete lehetővé teszi, hogy teljes mértékben a képernyőre koncentrálj. Kifinomult formatervezésével a Sony Bravia televízió zökkenőmentesen olvad egybe a belső térrel és ízlésesen egészíti ki azt.

Sony Bravia H90

Keskeny alumínium keret

Ennek köszönhetően teljesen átadhatod magadat annak, ami éppen a képernyőn történik.

Sony Bravia H90

Szolid állvány

A Sony Bravia KD-55XH9096 televízió állvány két pozíciót kínál - a keskeny vagy a széles felszereléshez.

Sony Bravia H90

Fém állvány

A keskeny fém állvány elegáns, nem zavarja a helyiség dizájnját.

Beszélhetsz is hozzá

A Sony Bravia KD-55XH9096 fejlett hangvezérléssel érkezik, ez lehetővé teszi számos alkalmazás, film vagy más program azonnali indítását. Neked csak ki kell adnod az utasítást.

Az Android TV különféle alkalmazásokat kínál

Fedezd fel a Sony Bravia KD-55XH9096 TV által kínált hihetetlenül széleskörű alkalmazásokat. Legyen részed több szórakozásban és élményben a sokkal több alkalmazással.

Nem kell többé várnod

A Sony Bravia KD-55XH9096 TV minden eddiginél gyorsabban indítja el az alkalmazásokat - a Netflixet például akár 3× gyorsabban, mint ezelőtt.

A Sony Bravia KD-55XH9096 támogatja az Apple AirPlay és az Apple HomeKit funkciókat

Az Apple Airplay segítségével megoszthatod az iPhone, iPad vagy Mac készülékek audió és videófájljait közvetlenül a Sony Bravia KD-55XH9096 TV képernyővel. Emellett lehetőséged van a televíziók és műsorok megtekintésére az Apple TV alkalmazásból is.

Egyetlen gombnyomással kiválaszthatod kedvenc műsorodat a Netflix-en

A maximálisan kényelmes műsorválogatás érdekében a Sony Bravia KD-55XH9096 TV távirányítója rendelkezik egy különleges Netflix gombbal, amelynek megnyomása után az alkalmazás azonnal elindul.

Hozd ki a legtöbbet okostelefonodból a Chromecast segítségével

A Sony Bravia KD-55XH9096 Android TV beépített Chromecast szolgáltatással rendelkezik, ennek hála teljes minőségben továbbíthatod az összes videót, fotót, alkalmazást vagy játékot a telefon kijelzőjéről a televízió képernyőre. Csupán egyetlen kattintás és az Android vagy iOS okos készülék kívánt tartalmát megjeleníti a Sony Bravia KD-55XH9096 TV képernyője.

Intelligens távirányító

A Sony Bravia KD-55XH9096 TV-hez HDMI kábel segítségével csatlakoztathatsz set top boxot vagy más készüléket, úgy hogy lehetőséged lesz mindent irányítani egyetlen távirányítóval. Ez az intelligens távirányító új lekerekített formatervezéssel rendelkezik és a gombok sokkal jobb elosztásával, ezáltal a Sony Bravia KD-55XH9096 TV és más eszközök vezérlése teljesen könnyű és intuitív.

Automata kalibráló szoftver

A Sony Bravia KD-55XH9096 Full Array TV a Calman automata kalibráló szoftvert használja, egy olyan eszköz, amely precízen kalibrálja és finomhangolja a televízió kijelzőjét és a színek megjelenítését. Ez a kalibrálás teszi lehetővé a valósághű színek megtekintését.


Paraméterek

Energiacímke 2021

Képátló és felbontás

Képátló 55 " (139,7 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 3840 × 2160 Mpx

Kijelző

Technológia LCD LED
Egyéb kijelző technológiák HDR
Támogatott HDR szabványok HDR10, Dolby Vision, HLG

Rendszer

Operációs rendszer Android
Típus Smart TV

Évjárat

Évjárat 2020

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások YouTube, Netflix, HBO Max, Apple TV
Kompatibilitás hangasszisztenssel Google Assistant, Amazon Alexa

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Felvétel USB-re

Csatlakozás

Be- és kimenetek USB, HDMI 2.1, HDMI 2.0, Fejhallgató kimenet, CI+, Kompozit
HDMI 4 ×
USB 2 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 123,1 cm
Magasság 78 cm
Mélység 33,8 cm
Magasság talp nélkül 71 cm
Mélység talp nélkül 7 cm
Talapzat szélessége/lábak közötti távolság 105,3 cm
Tömeg 17,5 kg
VESA felfüggesztés 300×300

Szín

Szín Fekete

Csomag tartalma

Távirányítót tartalmaz Smart

Szín

Szín Fekete
Kód:  WS1019e4
Termékszám:  KD55XH9096BAEP
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20