Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

55" Sony Bravia KD-55XE9005

4,7 12 értékelés
Ingyenes
szállítás boltjainkba
369 500 Ft

55" Sony Bravia KD-55XE9005

Az elképesztő  X-tended Dynamic Range technológia és a 4K Ultra HD panel elképesztő képminőséget nyújt Önnek, megváltoztatva a kikapcsolódás élményét. Akár 5-ször magasabb kontraszt a hagyományos LED televíziókhoz képest, mely a sötét területeket még sötétebbé, a világos területeket még világosabbá varázsolja. Minden egyes jelenetváltás elképesztően sima átmenettel történik, ezáltal minden jelenet elképesztően valóságossá válik. A vékony aluminium keretnek és az elrejtett kábeleknek köszönhetően semmi sem fogja zavarni a látványban és teljes mértékben átadhatja magát a szórakozásnak.

Legfontosabb jellemzők

  • Részletesebb és élesebb Ultra HD
  • Erőteljesebb kontraszt (X-tended Dynamic Range PRO)
  • Természetes, valós kép (HDR 4K Processor X1)
  • Színsávoktól mentes kép (Super Bit Mapping 4K HDR)
  • Magas dinamikájú képek (HDR)
  • Vezeték nélüli WiFi 802.11a / b / g / n / ac
  • S-Force hanghatás, térbeli hangzás
  • DVB-T2 / S2 / C támogatás, H.265 / HEVC
  • Triluminos rendkívüli színek
  • Tartalomban gazdag Android TV operációs rendszer

HDR fényerő és Triluminos színek

Reprodukálja a háttérvilágítást, ezáltal sokkal intenzívebb képet kapunk, mint a hagyományos LED televízióknál, emellet egy egyedülálló algoritmus kezel minden egyes képet, így a sötét és világos részek közti egyensúly optimális lesz. A világos színek fényesebbek, és mélyebbek az árnyalatok, HDR videók játszása közben. A Triluminos technológia szélesebb színskáláról válogatja a színeket, így azok nem túltelítettek és valótlanok. Minden egyes jelenet egyedülálló színvilággal rendelkezik, így gyönyörködhet az elképesztő minőségű képekben.

Fejlett képfeldolgozó processzor

Életre kelti a képet nagyobb mélységben, részletekben és tisztán elhatárolt szerkezettel, mindez a HDR feldolgozó 4K X1 Processzornak és a Super Bit Mapping 4K HDR rendszernek köszönhetően. Minden egyes pixel tökéletesített és a kép különböző részei egy speciális képanalizáló rendszer segítégével vannak beállítva, a kívánt mélység, kontraszt, színek és élesség elérése érdekében. Ez minimalizálja a színtorzulást és gyengéd árnyékokat generál.

Google Android és a Google Play világa

Az okos TV-k egyre okosabbak. Fedezzen fel filmeket, játékokat és egyéb tartalmakat a Google Play áruházban. Hatalmas, egyre növekvő választék várja Önt. Megkönnyítve a fáradtségos gépelést, a Sony TV hangfelismerő kereséssel is rendelkezik. Csak mondja be, amire rá szeretne keresni, vagy hagyja, hogy a TV ajánljon Önnek filmeket, például műfaj szerint. Chromecast segítségével csatlakoztathat bármilyen személyes készüléket, egyenesen a televízió képernyőjére.

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 55 " (139,7 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 3840 × 2160 Mpx

Kijelző

Technológia LCD LED
Egyéb kijelző technológiák HDR

Rendszer

Operációs rendszer Android
Típus Smart TV

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások YouTube, Telly
SMART funkciók Hangvezérlés, Webböngésző

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Felvétel USB-re, Fényérzékelő

Játék jellemzői

Játék jellemzői Gamer mód

Csatlakozás

HDMI 4 ×
USB 3 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C, Kettős

Méretek és tömeg

Szélesség 122,8 cm
Magasság 77,2 cm
Mélység 25,9 cm
Magasság talp nélkül 70,7 cm
Mélység talp nélkül 6 cm
Tömeg 18,1 kg
VESA felfüggesztés 300×300

Szín

Szín Fekete, Ezüst
Kód:  WS1018z2
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  KD55XE9005BAEP
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05