Oldal frissítése

55" Sony Bravia KD-55XE7005

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

55" Sony Bravia KD-55XE7005

Magas dinamikai tartomány 4K-ban

Ez a Sony Bravia KD-55XE7005 televízió ötvözi a 4K felbontás kiváló élességét a fényerővel, színekkel és a magas dinamikai tartomány (HDR) részletgazdagságával. Ennek köszönhetően pedig végre lehetőséged adódik megtapasztalni az eddig soha nem látott részleteket még a sötét vagy a napsütéses részeknél is.

A HDR-t még játék közben is kiélvezheted

 

Ez A 4K HDR televízió ideális barátja a PlayStation 4 és a PlayStation 4 Pro játékkonzoloknak. Ideje tehát kipróbálni a játékok szórakoztató világát most már élő textúrákkal és szebb színekkel.

Minden részlet a 4K X-Reality PRO-nak köszönhetően

A 4K X-Reality PRO technológiával végre megtapasztalhatod a rendkívüli látványvilágot. Minden pixel precízen van beállítva, ráadásul minden egyes jelenet is analizálva van, és összehasonlításra kerül a speciális képadatbázissal, amely külön-külön foglalkozik a struktúrával, kontraszttal, színvilággal és a képernyő széleivel. Tehát bármit is nézz, a különbségat azonnal észre fogod venni.

Magával ragadó hanghatás

A ClearAudio+ üzemmód tökéletesen beállítja majd a hangot, hogy az a legnagyobb élménnyel szolgálhasson. A zenék, a párbeszédek és a térhatás mind-mind magasabb tisztaságú lesz, mint valaha. A Clear Phase pedig ügyel a folyamatosságra és a frekvencia kiegyensúlyozottságára..

Sony Bravia KD-55XE7005 - lehengerel a kidolgozott designjával

A panel egy keskeny alumíniumházban kapott helyet, amelynek köszönhetően nemcsak hogy nagyszerűen néz ki, de tökéletesen is beleillik minden helyiség nyugalmába. A látványos megjelenésébe nem fognak belerondítani az ormótlan kábelek, ugyanis ennek érdekében egy okos kábelrendezés is be lett készítve, amelynek köszönhetően a kábelek tökéletesen el lesznek rejtve.

 

Gyönyörű alumínium kezelés egészíti top televíziós megjelenése.

Sony Bravia KD-55XE7005

Nem töltött alternatív szöveget egy fotó!

Minden kábel vezet a set-top box vagy egy Blu-ray elrejteni egy egyedi váz.

Sony Bravia KD-55XE7005

Nem töltött alternatív szöveget egy fotó!

Youtube egy kattintással

A beépített Wi-Fi segítségével végre lehetőséged adódik a szórakozás streamelésére a vezeték nélküli otthoni hálózatodon és az interneten mindenféle otromba kábelek nélkül. Térj azonnal a lényegre! Az ezt a célt szolgáló nyomógombok a távirányítón azonnal a YouTube-ra vagy a Netflixre visznek Téged, ahol már le is játszhatod a kedvenc videóid. A képernyőmegosztás pedig lehetővé teszi számodra az okostelefonod tartalmának a megjelenítését a televízió kijelzőjén. Minden élményed felnagyíthatod, és egy nagy kijelzőn keresztül meg is oszthatod a családoddal és a barátaiddal.

 

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 55 " (139,7 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 3840 × 2160 Mpx

Kijelző

Technológia LCD LED
Egyéb kijelző technológiák HDR

Rendszer

Típus Smart TV

Alkalmazások | SMART funkciók

SMART funkciók HbbTV, Webböngésző

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Felvétel USB-re

Játék jellemzői

Játék jellemzői Gamer mód

Csatlakozás

HDMI 3 ×
USB 3 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 123,8 cm
Magasság 77,5 cm
Mélység 25,2 cm
Magasság talp nélkül 72,2 cm
Mélység talp nélkül 5,8 cm
Tömeg 18,6 kg

Szín

Szín Fekete
Kód:  WS1018r3
Termékszám:  KD55XE7005BAEP
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20