Oldal frissítése

55" Sony Bravia KD-55X85L

4,7 10 értékelés
Ingyenes
szállítás boltjainkba
Szuper ár
349 990 Ft

55" Sony Bravia KD-55X85L

Ehhez a modellhez ajánlott

Az ideális televízió a mindennapi szórakozáshoz

A Sony Bravia KD-55X85L rengeteg szórakozást hoz a nappaliba - legyen szó tévéműsorok, filmek nézéséről vagy játékról. A precíz színvisszaadás nagy fényerővel a Full Array LED helyi háttérvilágítási technológiának és az X1 processzornak köszönhető. Valós idejű tartalomelemzést végez, és mindent feljavít. Ahhoz, hogy a filmezés élménye teljes legyen, a készüléknek megfelelő hangrendszerrel is rendelkeznie kell. A Sony Bravia KD-55X85L okostévé 20 W összteljesítményű X-Balanced hangszórókkal rendelkezik. A Dolby Atmos és Dolby Vision technológiák, amelyek általában a mozitermek jellegzetességei, hozzájárulnak az egyedülálló nézési élmény megteremtéséhez. A Doly Vision javítja az összképet, a Dolby Atmos pedig a térhangzásról gondoskodik. A Sony Bravia KD-55X85L ideális televízió a játékosok számára is, mivel számos izgalmas funkcióval könnyíti meg a játékot. A Sony okostévéje több nagy dinamikatartományú formátumot támogat, például a HLG-t és a HDR10-et. A TV falra szerelése egy VESA 200 × 200 mm-es konzol segítségével lehetséges.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

A Sony Bravia KD-55X85L okostévé legfontosabb jellemzői

4K HDR X1 képfeldolgozó processzornak és Full Array háttérvilágításnak köszönhetőena KD-55X85Ljobban visszaadja a színeket, világosabb képet, részletgazdag 4K felbontástés jobb kontrasztot biztosít a sötét jelenetekben

A Sony X-Balanced (2×10W) hangszórók tisztább és kifejezőbb párbeszédeket biztosítanak

A Google TV könnyű hozzáférést biztosít a tartalmak széles skálájához, így a KD-55X85L a legátláthatóbb okostévé

A PlayStation 5 exkluzív funkcióival és a játékmenükkel a KD-55X85L kiváló választás a PlayStation 5 játékosok számára

Az energiatakarékos beállítások egyszerű, egyablakos vezérlése az Eco Dashboard felülettel

Standard és SMART távirányító a csomagban hangvezérléssel

Dolby Vision és Dolby Atmos technológia a moziszerű élményért

A kétirányú állvány lehetővé teszi a lábak helyzetének megváltoztatását és a soundbar pozíciójának beállítását

VESA 200 × 200 mm-es szabványú TV-tartóval falra szerelhető

Az intelligens eszközökhöz, soundbarokhoz és az internethez való csatlakozás Bluetooth, Wi-Fi és LAN-kábel segítségével történik

Kompatibilis a BRAVIA CAM kamerával (külön kapható)

Kivételes kép és hang

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

A Sony Bravia KD-55X85L tiszta képpel és nagyszerű színekkel rendelkezik

Az okostévé X1 processzorral büszkélkedhet, amely tiszta, színgazdag képet biztosít. A Dolby Vision technológiát általában a nagy mozivásznakhoz szokták társítani, de a Sony Bravia KD-55X85L televízióval ezt is megkaphatod. A tévében mindent úgy fogsz látni, ahogyan annak valójában ki kell néznie. A Full Array LED és az X-tended Dynamic Range technológiáknak köszönhetően tiszta, egyenletes és elmosódásmentes képben lehet részed. Ezt különösen akkor fogod értékelni, ha sportműsorokat és akciójeleneteket nézel.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

A Sony Bravia X85L az X-Balanced hangszórók magával ragadó hangzásával kápráztatja el a nézőt

A Sony okostévé beépített X-Balanced hangszóróegységekkel rendelkezik, amelyek kiváló minőségű hangzást és erőteljes basszust biztosítanak a még jobb nézési vagy játékélmény érdekében. Az egyedülálló, nem kör alakú kialakítás maximalizálja a hangszóró membrán felületét. A Sony Bravia KD-55X85L támogatja a Dolby Atmos technológiát a teljes térhatású hangzás érdekében.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Okostévé minimalista kialakításban

Koncentrálj arra, ami számít - a képre. A Sony Bravia KD-55X85L televízió minimalista stílusban készült, Hairline kivitelben és Slim Blade kétirányú állvánnyal. Tökéletesen illeszkedik bármilyen belső térbe. A kétirányú állvány lehetővé teszi, hogy kiválaszthasd a kívánt pozíciót. A lábak lehetnek keskenyen vagy egymástól távolabb is, ezáltal teret adva a soundbar elhelyezéséhez.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Tartalom a kezed ügyében

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

A BRAVIA CORE alkalmazás rengeteg minőségi tartalmat kínál

A Sony BraviaKD-55X85L okostévéhez12 hónapos előfizetést kapsz a BRAVIA CORE filmalkalmazásra. Ez megnyitja az utat a legújabb címek és klasszikusok előtt, akár 4K HDR és IMAX Enhanced változatban is. Lehetővé teszi, hogy több részletet, színt és kontrasztot láthass a filmek streamelése közben. Élvezd az olyan filmeket, mint a Pókember: Nincs hazaút, Jumanji: A következő szint, Venom, vagy például az 1984-es Szellemirtók film. Ezenkívül a BRAVIA CORE a legnagyobb IMAX® Enhanced filmkönyvtár, amely akár 80 Mbps sebességgel is képes streamelni. A 12 hónapos előfizetéshez 5 filmkredit is jár, amelyekkel kiválasztott filmeket oldhatsz fel.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Hozzáférés több mint 700 000 filmhez és tévéműsorhoz a Google TV-vel

A Google TV platformnak köszönhetően a különböző streaming-szolgáltatások filmek és tévésorozatok hatalmas választékához férhetsz hozzá. A Google TV-vel kellemes felhasználói felületet, jobb hangvezérlést, több felhasználói fiók létrehozásának lehetőségét, és különösen olyan népszerű alkalmazásokat élvezhetsz, mint a Netflix, HBO Max, Disney+, YouTube, Spotify és még sok más egy helyen.

Szórakozás mindenkinek

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Sony Bravia KD-55X85L mint nagyszerű játszótárs

Maga a tévé felismeri, ha egy játékkonzol csatlakoztatva és bekapcsolt állapotban van. Ezután magától átvált a HDMI 2.1 automatikus késleltetéscsökkentő üzemmódra. Így a Sony Bravia KD-55X85L televízión még zökkenőmentesebb játékot élvezhetsz. Ezt különösen a gyors és igényes játékok (FPS-akció, sport- és versenyjátékok) játékosai fogják értékelni. Az Auto HDR Tone Mapping technológiával még a nagy kontrasztú jelenetekben is észrevehetsz olyan fontos részleteket, amelyekről normál esetben lemaradnál.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Új játékkínálat az igényeseknek

A Sony Bravia KD-55X85L televízió egy teljesen új játékmenüvel rendelkezik, amely egyetlen gombnyomással megnyitható a játékélmény optimalizálása érdekében. A beállítások közé tartozik a mozgáselmosódás csökkentése, a fekete equalizer, a Crosshair (célkereszt) és számos más kívánatos finomítás és funkció. A képernyő méretét az igényeidnek megfelelően állíthatod be. Ráadásul az okostévé percenként akár 120 képkocka sebességel is rendelkezik 4K-ban, így gond nélkül belevetheted magad a filmnézésbe és még sok másba!

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

A Sony Bravia KD-55X85L a sportműsorokhoz készült

A Sony Bravia KD-55X85L TV-vel és a Sony soundbarral lépn be a tévéélmény hihetetlen világába. A részletes kép és a hűséges hangvisszaadás miatt úgy érezheted, mintha a stadionban lennél. Hagyd, hogy az egyes mérkőzések érzelmei magukkal ragadjanak, és élvezd kedvenc sportjaidat a legapróbb részletekig. A Sony TV és a soundbar kombinációja élethű sportélményt garantál.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Japán rajzfilmek a Crunchyroll segítségével

Szerezz hozzáférést a vezető anime-streaming szolgáltatáshoz, és élvezd a megérdemelt minőségi rajzfilmeket! A Crunchyroll szolgáltatás segítségével egyetlen gombnyomással kiváló minőségben juthatsz hozzá az animékhez. Nagyszerű képpel és hibátlan hanggal, a japán sorozat animációs világa azonnal magával ragad.

Ökológiai termék

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Környezetbarát termék a környezet iránti érzékkel

A Sony Bravia KD-55X85L televízió egyes alkatrészei újrahasznosított műanyagból készülnek. Ráadásul az okostévé eszközöket kínál az energiaköltségek megtakarításához. Az új ECO Dashboard könnyen használható, sőt, mi több, minél több környezetbarát beállítást kapcsolsz be, annál jobban nő a virtuális fád. A környezetbarát beállításokkal akár 32%-kal több energiát takaríthatsz meg. A Sony Bravia KD-55X85L televízió automatikus energiatakarékos üzemmóddal és számos más energiatakarékos funkcióval rendelkezik. Ráadásul a csomagolás, amelyben a Sony Bravia TV készüléket kapod, öko kartonból készült, és kevesebb tintát, valamint műanyagot tartalmaz.

Kifinomult kiegészítők

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Egyszerű távirányító hagyományos és SMART változatban

A Sony Bravia KD-55X85L okostévéhez két távirányítót kapsz, így kiválaszthatod a neked legmegfelelőbbet. Akár a hagyományos gombelrendezésű standard kialakítást, akár a multimédiás gombokkal és hangvezérlés támogatással ellátott SMART távirányító választod, kényelmes és élvezetes tévézési élményben lesz részed.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

A Sony BRAVIA CAM minőségi videohívásokat tesz lehetővé

Élvezd a videohívásokat a családoddal és a barátaiddal a nagyképernyős tévén a Sony BRAVIA CAM kamera segítségével. Nem kell többé az optimális pozíciót keresgélned, hogy mindenki elférjen a laptop vagy a telefon kamerája előtt! A Sony BRAVIA CAM kamerája könnyedén rögzít téged, még akkor is, ha egy nagy csoport közepén ülsz a kanapén.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Tarts videokonferenciákat a Sony Bravia KD-55X85L tévén keresztül

Kommunikálj távolról a nagy TV-képernyőn keresztül, és élvezd a valósághűbb kommunikációt közvetlenül a nappalidban! A Zoom for TV és a Google Meet támogatásának köszönhetően a BRAVIA CAM kamerához csatlakoztatott Sony Bravia KD-55X85L televízióval könnyedén csatlakozhatsz videokonferenciához, akár a családtagjaiddal, a barátaiddal vagy munkatársaiddal kommunikálsz. A BRAVIA CAM kamera emellett érzékeli, hogy milyen messze vagy a tévétől, és a távolságnak megfelelően adja meg a kép- és hangbeállításokat.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 55 " (139,7 cm)
Felbontás 4K Ultra HD

Kijelző

Technológia LCD LED
Egyéb kijelző technológiák HDR, Local Dimming
Támogatott HDR szabványok HDR10, Dolby Vision, HLG

Rendszer

Operációs rendszer Google TV
Típus Smart TV

Évjárat

Évjárat 2023

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások Voyo, SkyShowtime, Canal+, SledovaniTV, Telly, Kodi, Spotify, Twitch, Rakuten TV, Deezer
SMART funkciók Okos távirányító, Webböngésző, ECO mode

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Skylink Fast Scan

Játék jellemzői

Játék jellemzői Gamer mód, VRR (Variable Refresh Rate)

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat Párosítás mobileszközzel, DLNA
Be- és kimenetek USB, LAN, HDMI 2.1, HDMI 2.0, Digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+
HDMI 4 ×
USB 2 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 122,8 cm
Magasság 78,4 cm
Mélység 33,6 cm
Magasság talp nélkül 70,9 cm
Mélység talp nélkül 5,6 cm
Talapzat szélessége/lábak közötti távolság 110,8 cm
Tömeg 17 kg
VESA felfüggesztés 300×300

Szín

Szín Fekete

Audió

Hangszóró teljesítmény 20 W

Energiacímke 2021

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

3D/AR

3D/AR 3D model + AR model v Android alkalmazásban
Kód:  WS7910b1
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  KD55X85LAEP
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10