Oldal frissítése

55" Sony Bravia KD-55X80K

4,8 6 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

55" Sony Bravia KD-55X80K

Ajánlott ehhez a modellhez

A Sony BRAVIA KD-55X80K a Google támogatásával és élénk színekkel kápráztatja el a nézőt

Akár játékhoz, sportoláshoz vagy filmnézéshez keres tökéletes tévét, a Sony BRAVIA KD-55X80K olyan funkciókkal rendelkezik, amelyekkel fokozhatja az élményt. Nem kell aggódnod a beállítások megváltoztatása miatt, amikor váltasz a különböző szórakoztató stílusok között, mert az egyes műfajokhoz tartozó automatikus képmód minden munkát elvégez helyetted! Környezeti optimalizálási technológiánk még a szobában lévő fény- és hangelnyelő tárgyak mennyiségét is érzékeli, és automatikusan a környezethez igazítja a tévé képét és hangját, így mindig a legjobb képet kapod. Ezzel a Google TV-vel új szórakozási lehetőségek után is kutathatsz, személyre szabott ajánlásokat kaphatsz, vagy más okosotthoni eszközöket vezérelhetsz a hangoddal.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

A Sony BRAVIA KD-55X80K okostévé legfontosabb jellemzői

A Sony BRAVIA KD-55X80K Direct LED háttérvilágítást használ extra erős X processzorral

A TV 55"-es képátlóval rendelkezik, részletes 4K felbontással

VESA 200 × 200 mm-es szabványú TV-tartóval falra szerelhető

A 20 W-os hangszórók és a Dolby Atmos technológia biztosítják a minőségi hangzást

Beépített Chromecast a mobil eszközökről történő egyszerű streaminghez

A Sony BRAVIA KD-55X80K a Google TV OS-t használja, hogy számos intelligens funkciót és alkalmazást kínáljon

Külső HDD csatlakoztatása után felveheted kedvenc műsoraidat

A Bluetooth kapcsolatnak hála csatlakoztathatsz intelligens eszközöket és soundbart

Az internethez Wi-Fi-n vagy LAN kábelen keresztül csatlakozhatsz

A Sony BRAVIA KD-55X80K TV támogatja a hangvezérlést

A TV-n speciális játékmód is található a gamerek számára

A Sony BRAVIA KD-55X80K előnyei

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

A Sony BRAVIA KD-55X80K nagy teljesítményű X1 processzora nagyszerű képet biztosít

A Sony BRAVIA KD-55X80K okostévé az X1 processzort használja, amely a TRILUMINOS PRO technológiával együttműködve lélegzetelállító képeket biztosít. A TRILUMINOS PRO algoritmus az X1 processzorral együttműködve érzékeli a színeket a telítettség, az árnyalat és a fényerő alapján, minden részletet természetes árnyalatokkal adva vissza. Ez azt jelenti, hogy a színeket a valóságban látottakhoz közelebbi színekben láthatod. Több mint egymilliárd szín elevenedik meg a kiváló kontrasztú, nagy képátlójú képernyőn. Ez biztosítja, hogy a Sony BRAVIA KD-55X80K tévéden megjelenő kép teljesen valósághű legyen.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

A Sony BRAVIA KD-55X80K kíméli a környezetet

Az Auto HDR Tone Mapping technológiával a HDR-beállítások azonnal optimalizálódnak, amikor bekapcsolod a PS5 konzolodat. A játékkonzol emellett automatikusan felismeri az egyes BRAVIA TV-modelleket, és kiválasztja az adott tévéhez legmegfelelőbb HDR-beállítást. Még a nagy kontrasztú jelenetekben is minden fontos részletet és színt látni fogsz a képernyő legvilágosabb és legsötétebb részein.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

4K X-Reality PRO technológia

A Sony BRAVIA KD-55X80K televízió ultraerős chipje gyönyörű 4K képet produkál, lenyűgöző részletességgel. Ha olyan filmeket nézel, amelyeket 2K vagy Full HD formátumban készítettek, a felbontás automatikusan majdnem 4K-ra nő.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Térhatású hangzás Dolby Atmos technológiával

A Sony BRAVIA KD-55X80K televízió minden irányból tiszta, kiváló minőségű hanggal vesz körül, így a cselekmény kellős közepébe kerülsz. A kiváló hangzásról az X-Balanced hangsugárzókkal és a Dolby Atmos technológiával ellátott, 20 W-os beépített hangszórók gondoskodnak.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

A Sony Bravia KD-55X80K állítható állvánnyal rendelkezik

Az állvány kialakítása az ízlésednek megfelelően állítható be. A Sony BRAVIA KD-55X80K televízió univerzális tévéállvány két irányban állítható:
–standard beállítások a kép fókuszálásakor–keskeny beállítás, amely ideális a kisebb polcokhoz

A Sony BRAVIA KD-55X80K okostévé előnyei

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

A Sony BRAVIA KD-55X80K minden színt pontosan jelenít meg

A Sony BRAVIA KD-55X80K okostévé széles színskálával dolgozik. A TRILUMINOS PRO algoritmusnak köszönhetően a Sony BRAVIA KD-55X80K minden részletében képes a természetes színárnyalatok reprodukálására, így közel valósághű színvisszaadást biztosít.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Alacsony késleltetés konzolos játékhoz

A HDMI 2.1 automatikus üzemmódjának köszönhetően a Sony BRAVIA KD-55X80K televízió érzékeli a konzolt, és automatikusan alacsony késleltetésű üzemmódra vált. Az eredmény simább játékmenet és jobb reakciókészség, ami elengedhetetlen az igényes és gyors reagálású játékokhoz.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Képoptimalizálás

Dőlj hátra és élvezd a lélegzetelállító látványt! A Sony BRAVIA KD-55X80K tévé egyedülálló technológiával képes a képet és a hangot a környezethez igazítani. Ehhez többek között egy integrált környezeti fényérzékelőt használ.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

A Sony BRAVIA KD-55X80K támogatja az Apple AirPlay / Apple HomeKit technológiát

Ha van iPhone készüléked, értékelni fogod, hogy a Sony BRAVIA KD-55X80K televízió támogatja az Apple AirPlay / Apple HomeKit szolgáltatást. Így kényelmesen csatlakoztathatod tévédhez és streamelhetsz videót és hangot a Sony BRAVIA KD-55X80K tévé képernyőjére.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

A Sony BRAVIA KD-55X80K beépített Chromecasttal rendelkezik

A beépített Chromecast segítségével könnyedén streamelhetsz videókat, fényképeket és egyebeket az okostelefonodról a Sony BRAVIA KD-55X80K televíziódra. Csak nyomd meg az egyetlen gombot a készüléken, és a telefonod segítségével egészen új dimenziókat nyithatsz meg.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Intelligens távirányító

Egyetlen, intelligens távirányítóval könnyedén vezérelheted az összes csatlakoztatott eszközt! Például csupán egyetlen gombnyomással bekapcsolhatod kedvenc streaming szolgáltatását a Sony BRAVIA KD-55X80K tévéden.

Szórakozásra készült

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Sony Bravia KD-55X80K mostantól a legmodernebb játékfunkciókkal

2023 június közepén a Sony Bravia KD-55X80K tévé hozzáférést kapott a legújabb szoftverekhez a továbbfejlesztett játékélmény érdekében. Egy gombnyomással megnyílik egy menü a játékélmény optimalizálásához. A funkciók közé tartozik a képernyő méretének beállítása, a mozgás elmosódásának csökkentése, a fekete equalizer és a kereső hozzáadásának lehetősége. Mindezek a funkciók lehetővé teszik, hogy a játékot az egyéni igényeidhez és szükségleteidhez igazítsd.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Észrevehetően jobb kép játékokhoz, filmekhez és sportműsorokhoz a Motionflow segítségével

A sport- és akciójelenetek a Motionflow technológiának köszönhetően simák és élesek, még akkor is, ha a képernyőn lévő tárgyak gyors tempóban mozognak. Amikor pedig a különböző program stílusok között váltogatsz, biztos lehetsz benne, hogy a legjobb beállítást élvezheted, mivel az automatikus, műfajfüggő képmód minden nehéz munkát elvégez helyetted.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Fedezd fel a BRAVIA CAM intelligens kamerát

A BRAVIA CAM kamerával (tartozékként külön megvásárolható) mindig a legjobb helyen leszel otthon. A kamera felismeri, hogy hol ülsz, és ennek megfelelően állítja be az optimális képet és hangot. A gesztusvezérlés, a videochat és számos más szórakoztató funkció és lehetőség is várja, hogy felfedezd.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Videokonferenciák a Sony Bravia KD-55X80K tévével

Kommunikálj távolról a nagy TV-képernyőn keresztül, és élvezd a valósághűbb kommunikációt közvetlenül a nappalidban! A Zoom for TV és a Google Meet támogatásával a BRAVIA CAM kamerával párosított Sony Bravia KD-55X80K televízión keresztül könnyedén csatlakozhatsz videokonferenciához, akár családtagjaiddal, barátaiddal vagy munkatársaiddal kommunikálsz. A BRAVIA CAM kamera emellett érzékeli, hogy milyen messze vagy a tévétől, és a távolságnak megfelelően adja meg a kép- és hangbeállításokat.

Energiatakarékosság

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Energiatakarékosság az új Eco Dashboard felülettel

A Sony Bravia KD-55X80K tévé Eco Dashboard kezelőfelületet kapott, amely lehetővé teszi a képernyőbeállítások egyszerű módosítását az energiafogyasztás és a környezetterhelés csökkentése érdekében. Az intuitív vezérlés maximalizálja a kép teljesítményét olyan elemek alapján, mint a szobában lévő fény mennyisége, a hőmérséklet, a jelenet sötétsége vagy a képernyő előtt tartózkodó személyek száma. Az Eco Dashboard segítségével a Sony Bravia KD-55X80K tévé akár 32% energiát is megtakaríthat.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

A Sony BRAVIA KD-55X80K kíméli a környezetet

A Sony BRAVIA KD-55X80K televízió alkatrészei SORPLAS-ból készülnek, amely magas újrahasznosított műanyagtartalommal rendelkezik.

Paraméterek

3D/AR

3D/AR 3D model + AR model v Android alkalmazásban, 3D model + AR model v iOS alkalmazásban

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Energiacímke 2021

Képátló és felbontás

Képátló 55 " (139,7 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 3840 × 2160 px

Kijelző

Technológia LCD LED
Egyéb kijelző technológiák HDR
Támogatott HDR szabványok HDR10, Dolby Vision, HLG

Rendszer

Operációs rendszer Google TV
Típus Smart TV

Évjárat

Évjárat 2022

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Disney+, Prima+, SkyShowtime, Canal+, SledovaniTV, OKTAGON TV
SMART funkciók HbbTV, Okos távirányító, Gesztusvezérlés, Hangvezérlés, Webböngésző
Kompatibilitás hangasszisztenssel Google Assistant

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Felvétel USB-re, Fényérzékelő, Calman Ready

Játék jellemzői

Játék jellemzői Gamer mód

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2, DLNA, Miracast, Chromecast, WiFi ready
Be- és kimenetek USB, HDMI 2.1, Digitális optikai/digitális hangkimenet
HDMI 4 ×
USB 2 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 123,3 cm
Magasság 78,3 cm
Mélység 33,9 cm
Magasság talp nélkül 71,3 cm
Mélység talp nélkül 7,2 cm
Tömeg 17,89 kg
VESA felfüggesztés 200×200

Szín

Szín Fekete

Audió

Hangszóró teljesítmény 20 W

Csomag tartalma

Távirányítót tartalmaz Klasszikus

Szín

Szín Fekete
Kód:  WS1018z2d3a1
Termékszám:  KD55X80KAEP
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20